Любители на котки - тема 45

• 39 119
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
Моите същно са от различни котила, на различна възраст, но това не им пречи да са 24/7 заедно, да се мият един друг и задължително да спят гушнати  Crazy

Само дето Зак вече си "плаче" за кастрация, ама все време не ми остава, другата седмица са празници, направо...ужас! Whistling

# 481
Диди, тази игра Африка само за ПС3 ли я има ?
Диди - Варна  Mr. Green , невероятни са ти пантерите  Joy Да го пускаш  редовно Зоро на снега. Отива му  hahaha
Свраче, наборчето ли е надписвало замъка  Laughing

# 482
  • София и Морето от време на време
Леле, колко са готини черните пантери на снега ...

# 483
За играта - да, само за PS3 е. Пълното й име е "Afrika", обложката изглежда ето така:

Играта представлява фото-сафари, в което играчът е фотограф на National Geographic, а мисията му е да заснеме дивите животни на Африка. Отначало започва като новобранец, с елементарен фотоапарат, и постепенно си извоюва по-качествени и накрая професионални апарати и обективи. Природата, животните и поведението им са направени много реалистично. Играчът трябва да изнамери животните, да се промъкне наблизо без да ги изплаши (или без да бъде нападнат), и да направи конкретната снимка, изисквана от мисията - например, снимай как слоница къпе малкото си, или пък снимай близък план на лицето на жираф, като се покачиш на дърво и го издебнеш докато яде от листата му. Играта е много релаксираща и удовлетворяваща за хора като мен, които обичат и животните, и снимането, пък е и доста образователна - кои животни къде живеят, как ловуват и т.н.

За който няма PS3, препоръчвам друга много хубава игра, за компютър, пак с животни - Zoo Tycoon 2:

В тази игра започваш с парче земя и малко първоначални спестявания, и целта е да построиш и управляваш успешен зоопарк. Всяко животно изисква подходяща среда, която трябва да му осигуриш в заграждението му - от вида терен до видовете дървета и храсти до храната, която яде и оградата, с която можеш да го оградиш. В допълнителните екстри на играта (expansion packs) има много интересни вариации - зоопарк с динозаври, аквапарк с водни животни, зоопарк с вече изчезнали животински видове. Освен животните, трябва да мислиш и за посетителите на зоопарка - да има къде да хапнат, да има тоалетни и пейки, да имат добра видимост на животните. Ако не сложиш кошчета за боклук, почват да цапат, и да се оплакват че им е мръсно  Mr. Green Посетителите плащат дарения, с които ти издържаш зоопарка и купуваш нови животни и материали. Така че играта е образователна не само откъм видовете животни и техните нужди, а и откъм управлението на бизнес и балансирането на печалби, разходи, инвестиции, клиенти и т.н. Спечелила е доста награди, включително награди тип "избор на родителя" и "препоръчвана от учители". Част от средствата от продажбите на играта отиват за Световния фонд за дивата природа (WWF).

Радвам се, че мъжът ми ми отвори очите за качествени игри като тези. По принцип не съм фен на "геймърството", но ако игрите са такива, нямам нищо против децата ми някой ден да киснат пред компютъра/телевизора... че и аз барем с тях  Mr. Green

П.П. Топъл дъжд, и аз имам Sims 3, готина е  Grinning Чрез нея си изживявам мечтите за бяла спретната къщурка с две коли отпред, голяма градина и басейн  hahaha Само ме е яд че в тази версия все още няма животни, та виртуалната ми мечта все още не е пълна. Искам поне котка и куче, пък. Животните в Sims 2 са доста сполучливи, и като с хората можеш да избираш и нагласяш цветове, форми, размери, така че да наподобиш собствения си домашен любимец. Искам да си направя виртуално Богданче и една немска овчарка.

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 07:26 от Дидитка

# 484
Тина, аз нещо съм много глупава, не мога да го намеря този линк за парфюмите. Crazy Ще го пуснеш ли?

Диди, черньовците са уникални! Моите вчера също бяха изритани навън. Голям кеф и голям търкал падна в снега! После нахлуха като снежни барсове и окаляха цялата къща! Mr. Green

Вчера ходих да си купя календар на ARS. Хубави са, екстра за подарък на моя мъж. Но има уникални фанелки, сега чакам да докарат номер, че бяха малки.

# 485
  • София
Привет!

Аз съм мързелива днес, защото бях за няколко дни в Измир /на зъболекар/, та се върнах тази сутрин - с нови маникюр, педикюр, вежди, 13 рокли, едно манто, 2 поли, 3 ризи, 2 жилетки, 3 чифта дънки, 1 пуловер и 1 чанта от тазгодишните намаления, за смешни пари. Толкова бяха красиви и на такава привлекателна цена, че не успях да устоя.

Може да не съм писала, но ви следях редовно. Завиждам ви, че в тези студове има какво да гушнете, защото на мен ми остават само ребрата на парното.

# 486
Емел, наистина сме за завиждане.
Ти пиши, ние ще четем.

# 487
Ето и малката ни красавица! Колко е пораснала, нали?
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs433.snc4/47611_175 … 419_3351591_n.jpg

С бати най ми е добре  Mr. Green
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs694.snc4/63425_175 … 455_1984772_n.jpg

# 488
Да се запиша в темичката и да представя моето съкровище, снимано, докато се мие и украсено с малко фотошоп Simple Smile Блеки на 3 годинки и 6 месеца.
Извинявам се за голямата снимка.

# 489
Оле, Дядо Коледа вече пристигна или джуджетата?

# 490
# 491
# 492
  • София
Здравейте, не съм чела темата назад  Rolling Eyes, не ми остава време тези дни, та искам да питам някой подарява ли коте, или продава, една позната ми звънна преди малко, искали да подарят за Коледа  Flutter то има много сайтове, но тя ме знае че съм коткарка  Mr. Green Ние сме добре, Мери стои самичка по цял ден и изразява любовта си в сутрешното събуждане  Joy Станала е много любвеобилна, може и от годините да е  Wink
(Знаете ли и аз се съмнявам, че Рижко може да хване мишка.)
Снежа63, не се съмнявай, Мери няколко пъти хвана, а веднъж я беше удушила на спалнята, хубаво, че показа дупката, лежеше до нея, та я зазидахме  Mr. Green
Приятен ден на всички, ще се върна назад  да ви прочета  Hug

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 12:41 от margita

# 493
  • Costa Rica
Мяу!
http://lovemeow.com/2010/04/interview-with-maru-the-cat/
Интервю със суперзвездата Мару, придружено с много душеразтапящи снимки.
И пак той в ролята на подарък:
http://www.youtube.com/watch?v=saNNQZqqJVs&feature=player_embedded
Дрогиран кот:
http://www.youtube.com/watch?v=_8jYJxf_NT4&feature=related

Знам, че прекалявам, но вижте и това:
http://www.youtube.com/watch?v=51EJeW1lCkU&feature=fvw

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 16:02 от Делфина фон Ю.

# 494
Днес и аз реших да покажа на моята маца снега на терасата, но никак не остана възхитена от идеята! Mr. Green
Затова - само "Лапки в снега"!

Общи условия

Активация на акаунт