Любители на котки - тема 45

• 39 137
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Намерих го, попремръзнал но се беше върнал в двора, сега се е залепил за мен, че 3 дена не сме се гушкали  Heart Eyes

Мерси момичета, направо ми изхвръкна сърчицето, че квото ми е смотано  Hug

# 526
  • In a surreal moment!
Трейси - скопявай, веднага! Не се замисляй даже, щото аз ако не бях мислила и отлагала сега и Шуши и Боби щяха да са си вкъщи! Вярно, че е студено, но има начин да се вземат мерки  и да не го простудиш....И за Дарето не чакай, щото като я треснат бесните като мойта Маша в най големия сняг ще ти избяга и...резултата го знаеш.

Мис Нели телефон ли ти трябва? Щото адреса е на първа страница.

# 527
  • тъгата в мен
Трейси,добре,че сте се намерили със Заки Peace
На нас ни препоръчаха още на 5-6 месеца да кастрираме Димитраки.Преди първото отделяне на тестостерона.

# 528
Радвам се, че Закито се е намерил! Той вече е голям мъж, сигурно по мацки е забегнал. Наистина е добре да го оправиш скоро, иначе в студовете може да пострада някъде с такива пътешествия...

На Богданка й е омаляла кутията на катерушката, и дебелото дупе преди малко се заклещи  hahaha

Отначало си влизаше вътре и си спеше, ама откъде да знам че на година и нещо ще продължава да расте и ще й отеснее кутията...

# 529
Решението, че ще кастрирам Зак е вече взето - мислех да е този уикенд, но заминах за Банско, сега са празници и веднага след това ще го правя момиченце  Grinning Даже заедно с Дара може би. Много ме радва, че си имам вечно малко коте - в смисъл Дара не расте на габарити, като декоративен заек е  Laughing

А мисля, че няма да го простудим, вътре е много топло, а Дара като беше под упойка от операция, я бях увила в одеало и с топла бутилка вода  Heart Eyes

# 530
  • София
Трейси, браво че се е върнал разбойника, наистина май се налага кастриране  Confused

Дидитка, Богданка плаче за тристаен  hahaha Разширявайте й жилището в най-кратки срокове  hahaha

# 531
  • тъгата в мен
Ето я и нашата елхичка.Далече,далече от хайванчето Wink

# 532
  • Варна
Пък то как сладко нанка, леле, леле Heart Eyes

# 533
  • София
Свраче, всеки път като ти видя вратите и си мисля, че си снимала у нас  hahaha. Само дето нашите са мнооооого издрани, защото се отварят от някой с нокти  hahaha. Димитраки спи като ангелче! Според мен и до него да беше сложила елхата - нямаше да я пипне  Laughing. Що не пробваш?  Joy

# 534
  • Варна
Да покажа и моите смешки  .   Пак  .

Нашата елха също е на високо. Когато украсявахме тези дни, мъничкото петнадесет минути упорито подскача под една украсена картина с надеждата да докопа гирлянда  hahaha и както подскачаше се просна на една страна и не шавна Shocked. Викам си "Боже, нещо му стана на това животинче" ooooh!, отивам- той се уморил явно да скача непрекъснато и просто си заспал Joy.

# 535
Нашата елха е доста висока и Шушко здравата снове под нея
Събаря играчки и гирлянди
Всяка вечер ги събирам из стаята и ги редя наново
Даже се е научил да се катери по оста на елхата почти до горе  Wink

По Коледа ще бъдем на вилата за три дена
Да видим как ще му се отрази промяната
Дано да няма проблеми

Ето го и малкия беладжия

# 536
  • На небето
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ! Някой може ли да приюти едно изхвърлено дву месечно коте, за няколко дни. От София. Бих го приютила, но съм чак във Варна.
http://www.bezdom.info/index.php?option=com_adsmanager&page= … id=2&Itemid=0

# 537
  • In a surreal moment!
Катюшка - направо моята Маша се е пренесла у вас....Невероято е колко много си приличат с Миша, май така се казваше твоето сивушче, дано не бъркам - забравила съм, извинявам се!

Mr. Green Никога нищо не е достатъчно високо за пъргавите крачета и палавите лапички  Wink

Моите не се интересуват от елхата, дори не я забелязват и никога не са ми правили бели.

# 538
  • София
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ! Някой може ли да приюти едно изхвърлено дву месечно коте, за няколко дни. От София. Бих го приютила, но съм чак във Варна.
http://www.bezdom.info/index.php?option=com_adsmanager&page= … id=2&Itemid=0

Не тъгувай, вече му е намерен дом. Simple Smile

Вижте какво получих и аз снощи от приемния стопанин на Апостилчо:

APOSTIL now is called MERLIN and tomorrow evening he will leave us because he is going to his new family, a nice family with a son from 14 month and he will meet a girlfriend, a female tricolor called MERLE : )

С Таня се опитахме да уредим малкия при едно българско семейство, но не успяхме. Но не се учудвам, че са предпочели германското семейство пред българското. Нищо, по-важно е котьо да е добре. 

# 539
  • София
Емел, аз дадох телефона на една моя позната, която търсеше коте, май вече е късно разбирам  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт