Рисуване за начинаещи и не само - 3

• 54 826
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
   Момичета, голяма красота  творите Heart EyesЕх, кога ли ще  имам пак време за  рисуване и аз Confused

# 631
  Наистина обичаш животните Найт. Сигурно и те теб обичат Simple Smile  За да изпълват картините ти с живот. Сещам се за лафа от един известен на времето сериал "Совите не са това, което са " Simple Smile

Обичам ги е меко казано, понякога повече и от хората, те поне не са зли Simple Smile

А за филма ИМЕННО, много харесвах "Туин Пийкс" Simple Smile Даже скоро си свалих всички серии на компютъра и ги изгледах.

Благодаря, Мидичка   bouquet

# 632
Момичета , вие сте сътворили невероятни неща !!! Ели , поздравления , потретите са невероятни  !!! Совичката от предната страница също е много , много жива !!!
 Напоследък никак не ми остава време да рисувам .И все пак успях да си скътая мъничко временце и ето .Едната ще ви я покажа с линк , но другата , която ми е в коридора и ме не мога да и се нарадвам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes :
Видях едни брезички и не можах да се стърпя :
http://essperansa.snimka.bg/arts/moi-risunki-i-drugi-neshta.568597.23842220

# 633
  Страаашен мотор!!! Зара, ако не бях те накарала да покажеш мотор на картина-щеше да си го скатаеш, а?  Hug Прилича ми на живо същество Simple Smile А брезите и съчетанието м/у синьо и зелено е адски нежно и свежо Simple Smile

# 634
Ели , благодаря ти много .Значи трябва да снимам и другите си рисувани мотори и да ви ги покажа .

# 635
  • Там някъде......
МОмичета,а темперните бои върху шпетплат с какво ги запечатвате или изобщо се оставят така?С лак за дърво дали ще стане да лакирам цялата картина за да има блясък или с лак за коса да я напръскам?  bouquet

# 636
  По-добре с лак за дърво. И да си покажеш картината тук после Simple Smile
Зара, давай, показвай още!

Едно драконче от мен-гледах го на татуировка Simple Smile

# 637
  • Там някъде......
С удоволствие бих искала да ви я пеокажа,но не знам как да я кача да я видите,ако има ннужда от някакви корекции приемам -защото не съм рисувала от много години ,а сега тази картина я направих за подарък за чужденка

# 638
Поздрави за полета,Найт!

пп Така е то, като публикувам в малките часове и недоглеждам. ooooh!
 Зара какво да ти кажа,моторите са страст!Пак ме подсети за оня стих.. Like a Harley(пускам ти го на ЛС), а брезичките и това синьо.. Hug

Ели, разби ме с тоя дракон честно! Отвсякъде е пипнат. 10-ка абсолютна.

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 15:49 от Нина...

# 639
  Благодаря ти, Нина  Hug
Какви завладяващи очи..Невероятна е!

# 640
Ели.. Hug Знаеш,че тия вселени са ми слабост.

# 641
Нина,честно,аз вече не мога да намеря думи за твоите портрети!Толкова е въздействаща... Hug

# 642
На кого са му притрябвали думи,щом другото го има.. Heart Eyes

# 643
  • Полски Тръмбеш
Пак сте показали повече от прекрасни творения   bouquet
совата и на мен ми напомни за "Туин Пийкс"  Party
ето малко и от мен  Heart Eyes

# 644
  • Полски Тръмбеш
Елинор, благодаря за линка за снимките   bouquet
като ги намалих май нещо не им се виждат преливките  newsm78

Общи условия