Рисуване за начинаещи и не само - 3

• 54 846
  • 730
  •   2
Отговори
# 615
Най- накрая се престраших да опитам с пастел.Като първи изстрел в тъмното.

С подмолното име Soft…

Наби ме тоя пастел,
разрева ме.Заспах.
След бурята се събудих.
Тиха. Бесът му
под ноктите си скатах..

# 616
Ех Нина,теб съм те признала- какъвто и материал да използваш,винаги се справяш перфектно   bouquet!

# 617
Де да бях ,Мидичка, ама съм далече от перфектността. Колко кусури открих след като я снимах, но ще я оставя , не смея сега да я пипам сега. Хубавото на пастела е,че можеш да напластяваш.

# 618
Нина , много ми харесва новата ти творба   bouquet Определено с пастелите се справяш мнооого добре! С пастели се получава една дълбочина и мекота, която с боички не се постига...Продължавай да развиваш този стил Simple Smile

От мен един поглед към Стария град на Пловдив с цветно моливи и понеже бързах естествено с някои груби грешки  Mr. Green но това беше само проба, сега ще се отдам на черно-белите графики отново 

# 619
  Еееех, Нина, като гледам часа на публикация, май не си спала цяла нощ Simple Smile
"....Тоз пастел от съня й е отнел" Simple Smile
Но разбира се резултата е разбиващ. Съгласна съм с всяка дума на Мидичка.
  Много красив стар Пловдив, Найт Simple Smile Не знам къде си ги намирате тези грешки, явно са неуловими за окото или поне за моето.
Мидичка, покажи някой свой акварел, хайде Simple Smile

# 620
Елинор, благодаря! Перспективата никаква я няма в тази ми рисунка  Mr. Green но нищо, аз пак виждам красотата на родния ми град, дори и в тази картинка Simple Smile

# 621
Найт,чудесен Стар Пловдив!
Елинор,толкова съм разпиляна,че съм подхванала три акрила,едно масло,но не и акварел  Laughing .Имам едни слънчогледи,ама ме е срам да ги покажа,че не си ги харесвам хич.Ще направя нещо ново и ще кача,че старите  ooooh!

# 622
  • Полски Тръмбеш
ДОБРОО УТРО  Grinning

Невероятни неща сте сътворили   bouquet  лицата са като снимка   bouquet , а стария град все едно си стъпил на улицата   bouquet

Делфина, и аз искам малко да понамаля мащаба, но честно казано нещо не ми се получава  Embarassed  Rolling Eyes  явно някъде бъркам  newsm78
порцийка и от мен  Mr. Green

ПП - на езерната самодива си мисля, че вторият жабок е на ухото й, но не съм сигурна  Rolling Eyes  били ни споделила  Praynig  Heart Eyes

# 623
  Мим, страхотни маникюри с изискани рисунки. Откровено завиждам  Embarassed моите нокти са в едно такова състояния...неописуемо  Laughing Второто жабче е във водата-вдясно от водното конче, м/у листо от лотос и водна трева. Гледа към жабока и може би ревнува  Laughing
 Качи си снимките тук:
http://picbg.net/login.php
Дай на оразмеряване примерно 640/480. Качи и като е готово копирай BB кода и направо пусни тук. Ето така:

Ако искаш картинката да е скрита, т.е. да се вижда само линка, тогава копираш "директен линк". Това е.

# 624
  Пак аз  Embarassed
Племеничката ми

# 625
Елинор,много е чаровна племенницата ти  Simple Smile

Ето нещо и от мен.Не помня дали съм го публикувала,извинете ме ако се повтарям
http://www.facebook.com/pages/%D0%90%D0%A0%D0%A2-%D0%90%D0%A2%D0 … ype=1&theater

# 626
   Страхотни са слънчогледите Simple Smile Не мисля, че си ги показвала.
И да призная-много трудно се рисува дете.

# 627
Хайде и от мен нещо с боя

Елинор, много сладък портрет Simple Smile

Мидичка, слънчогледите са красиви!

# 628
   Наистина обичаш животните Найт. Сигурно и те теб обичат Simple Smile  За да изпълват картините ти с живот. Сещам се за лафа от един известен на времето сериал "Совите не са това, което са " Simple Smile

# 629
Найт,много симпатична сова!

Общи условия

Активация на акаунт