Нови придобивки в гардероба - 23

• 82 049
  • 670
  •   1
Отговори
# 540
Обаче, пък са много ефектни. Благодаря ти Тиа за линка.
Аз смятам да си купя една чисто бяла и да си сложа щампа и панделки. По евтино и уникално.  Wink

Eто още малко идейки-само ви трябват панделки,тюл,мъниста,перли Peace

http://www.google.bg/images?hl=bg&q=lanvin%20t-shirt&um= … p;sa=N&tab=wi

Иначе оригиналните цени на тениските в сайтана Н&М не надхвърляха 30 паунда,просто се изкупиха за секунди и сега са на тройни цени в ибей PeaceМоята я хванах за малко над 30,но с много дебнене Peace

Krisito921221, 130лв беше Peace

# 541
Аз смятам да си купя една чисто бяла и да си сложа щампа и панделки. По евтино и уникално.  Wink

Eто още малко идейки-само ви трябват панделки,тюл,мъниста,перли Peace

http://www.google.bg/images?hl=bg&q=lanvin%20t-shirt&um= … p;sa=N&tab=wi

Иначе оригиналните цени на тениските в сайтана Н&М не надхвърляха 30 паунда,просто се изкупиха за секунди и сега са на тройни цени в ибей PeaceМоята я хванах за малко над 30,но с много дебнене Peace

Krisito921221, 130лв беше Peace
благодаря Simple Smile

# 542
*Kontessa* втората рокля и ботушките от къде са? Много са  хубави.

# 543

Това ми стана интересно, много обичам да декорирам дрешките си, въпреки, че рядко намирам време за това.

От къде може да се купи щампа  Grinning?
от шивашките магазини. Аз гледах преди два дни страхотни, а има и някои много добре заредени магазини.

# 544
  • София
*Kontessa* втората рокля и ботушките от къде са? Много са  хубави.

Роклята е на ESPRIT
А ботушките са от e-bay  Simple Smile

# 545
може да се купи щампа  Grinning?
от шивашките магазини. Аз гледах преди два дни страхотни, а има и някои много добре заредени магазини.

А дали някъде в София има такива магазини  Flutter
В тези до Съдебната палата на Алабин, където ходя често, не съм виждала щампи.

# 546
Може би трябва да питаш, защото те ги държат в едни албуми, а тези магазини до Съдебната ми изглеждат добре заредени.  Иначе за магазин с хубави щампи не знам още. И аз го издирвам Simple Smile

# 547
Следващия път ще попитам, благодаря ти   bouquet

# 548
  • Belgium
Е, все пак говорим за Lanvin и за една от най-чаканите и най-бързо разпродадени колекции за миналата година. Нормално е цените да са по-високи, просто продавачите в e-bay са прекалили с надценката.

От мен:

блейзър Heart Eyes

рокля, но в черно и бяло

# 549
Може би трябва да питаш, защото те ги държат в едни албуми, а тези магазини до Съдебната ми изглеждат добре заредени.  Иначе за магазин с хубави щампи не знам още. И аз го издирвам Simple Smile

Във фотостудията напоследък предлагат щампиране на чаши и тениски с модел по клиента. А имаше магазинче само за щампиране на тениски и блузи в подлеза на НДК, от страната на моста.  Peace

# 550
  • София
Лу, Тиа, браво, момичета!   Heart Eyes Mr. Green Hug

# 551
А Страдивариус имат ли онлайн магазин newsm78 В момента имат големи намаления ...

# 552
Някой виждал/поръчвал ли си е нещо с такива къдри http://www.asos.com/Asos/Asos-One-Shoulder-Wired-Ruffle-Top/Prod … =-1&clr=Black ? Може ли отзив?  Rolling Eyes

# 553
  • Belgium
Едно момиче от форума си беше взело и не беше доволна, навити са на пружина вътре, за да стоят твърди и не са удобни. Даже ми беше пратила реални снимки, понеже се чудех дали да не си купя блузата от нея.

Не бих ти ги препоръчала.

# 554
  bouquet  много благодаря!

http://www.asos.com/Tfnc/Tfnc-Contrast-Sash-Bandeau-Dress/Prod/p … amp;clr=BlackNude - на това се чудя също от много време; аз съм висока 172см, до къде ли ще ми стига размер М?

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 14:09 от GagaMaga

Общи условия

Активация на акаунт