Нови придобивки в гардероба - 23

• 82 050
  • 670
  •   1
Отговори
# 525
sparkling eyes отговорила съм ти за Страдивариус на предната страница

Момичета,как пазарувате от Страдивариус? може ли онлайн? влюбих се в ботуши,обувки,панталони,часовници и ...........луда работа!
Те имат магазини в София и Варна, не ти трябва онлайн пазаруване.

ooooh! за пореден път се обеждавам,че съм свръх заплес. сори  bouquet
уф и Варна и София за момента са ми далеч,че имам едно малко лазещо диваче и няма кой да го гледа,а от диванчето така лесно е!
Вече има и в Стара Загора  Peace

# 526
Маци , Heart Eyes Heart Eyes мерси за скоростното предложение Hug Hug  bouquet.Знам ги тези , ама в сравнение с тази от списанието ..... Whistling
Ще чакаме китайците да ги изкопират  Joy

# 527
  • Belgium
E, Маци, все пак говорим за D&G   Grinning

Съмнително ми е как ще се справят китайците, но ако я докарат добре тая блузка и аз ще си взема  Wink

# 528
След доволен шопинг:

часовник гривна

ластичета за коса

гривнички

# 529
Тиа,да питам тези по тънките ленти с цветето за коса от Ебей ли са?

# 530
Тиа,да питам тези по тънките ленти с цветето за коса от Ебей ли са?

да,маци Peace

# 531
Тиа, тениската е страхотна. Би ли ми казала, ако знаеш такава подобна по родните магазини къде мога да намеря?!

# 532
Тиа, тениската е страхотна. Би ли ми казала, ако знаеш такава подобна по родните магазини къде мога да намеря?!

Идея нямам дали по родните магазини има нещо подобно newsm78.Моята я взех от ибей,от колкцията на Lanvin за Н&М е. Иначе доста от  тениски на Lanvin са с такъв мотив,но не знам дали се предлагат в България Peace

# 533

Идея нямам дали по родните магазини има нещо подобно newsm78.Моята я взех от ибей,от колкцията на Lanvin за Н&М е. Иначе доста от  тениски на Lanvin са с такъв мотив,но не знам дали се предлагат в България Peace
има ли още такива или подобни и ако да можеш ли да дадеш линк.Благодаря Simple Smile А синята рокля от къде е

# 534
# 535
  • Стара Загора

Лелей, какви цени.  Money 60 паунда за тениска по-смъртно не давам. Виж, ако е рокля, палто или нещо подобно Да.  Peace Иначе са много сладки.  Laughing

# 536
  • София
- тази рокличка

- гривна

- oще една рокличка

и последно -ботушки:

Flutter

# 537
Обаче, пък са много ефектни. Благодаря ти Тиа за линка.
Аз смятам да си купя една чисто бяла и да си сложа щампа и панделки. По евтино и уникално.  Wink

# 538
Тиа,благодаря за линка.Блузката е уникална,но 80 паунда много не ми се дават за тениска...ще трябва много да се почуда дали да прежаля.А иначе рокличката на каква цена е? : Съжалявам ако нахалствам

# 539
Обаче, пък са много ефектни. Благодаря ти Тиа за линка.
Аз смятам да си купя една чисто бяла и да си сложа щампа и панделки. По евтино и уникално.  Wink

Това ми стана интересно, много обичам да декорирам дрешките си, въпреки, че рядко намирам време за това.

От къде може да се купи щампа  Grinning?

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 23:20 от GagaMaga

Общи условия

Активация на акаунт