Нови придобивки в гардероба - 23

• 82 039
  • 670
  •   1
Отговори
# 570
Близо ми е доста Laughing но не минавам всеки ден. Ако случайно мерна ще пиша задължително.

# 571

От едно магазинче на Витошка за бижута и аксесоари за коса.Не знам как точно да ти обясня местоположение...

# 572
  • София
ботуши
Чудни неща момичета Heart Eyes

# 573
  • sofia
Едни отдавна дебнени ботуши! Grinning

# 574

как успя да се сдобиеш с тях,от преди да пуснат колекцията ги чакам и на косъм се разминах с моя номер! #Cussing out
браво на теб! завиждам ти благородно!  bouquet

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 20:04 от bubanka

# 575
Thinking сега се замислям...

Мерси и на двете   bouquet

А за роклето:

http://www.asos.com/Tfnc/Tfnc-Contrast-Sash-Bandeau-Dress/Prod/p … amp;clr=BlackNude - на това се чудя също от много време; аз съм висока 172см, до къде ли ще ми стига размер М?

някой може ли да помогне  Flutter

според мен мацката, която носи роклята не е много ниска  Rolling Eyes

edit: не съм правила поръчки от сайта, ако поръчам нещо как стоят нещата с пристигането
и още нещо какъв номер обувки да си поръчам по техния стандарт нося 36-ти..

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 19:50 от diabolina

# 576
  • sofia

как успя да се сдобиеш с тях,от преди да пуснат колекцията ги чакам и на косъм се разминах с моя номер! #Cussing out

Е, и на мен щеше да ми се размине с малко Laughing...взех си 38 номер, вместо 37, поради изчерпване на 37-ми - но не го правя за пръв път, понякога се налага! Blush
Незнам кой номер носиш и къде живеея, но ако си от София можеш да провериш в Mall of Sofia -  аз ги взех оттам. Само там и на Витошка ги има. Peace Успех!

# 577
от Пловдив съм,тук все нищо няма Crossing Arms напълно те разбирам за по-голимте номера,и аз съм 37 и сега от мерак за едни чехлички си поръчах 38

# 578

От къде си ги взе? И чантата не е лоша !

# 579
Роклята от Асос е приказка!  Heart Eyes Страхотно моделче и съчетание на цветове... честно казано, единствено ципът отзад не ми допада.  Rolling Eyes

Аз се записвам с:

светлосив& … 79;ле
едно тъмно … 83;ка
и едно черн … 77;що с ужасно дълги 'връзки' - взех да се чудя как точно се носи  Embarassed

# 580

От къде си ги взе? И чантата не е лоша !

от Манго са Peace

# 581
  • София

и едно черно жилетоподобно нещо с ужасно дълги 'връзки' - взех да се чудя как точно се носи  Embarassed

Ами или си го връзваш отпред пред гърдите или ако са достатъчно дълги отзад на гърба,като отпред си ги кръстосала преди това Laughing

# 582
 Embarassed
Благодаря, мисля че с кръстосването ще се получи хубаво.  Simple Smile

# 583
Цитат
Момичета , помагайте   .Цяла зима търся такава блузка, тази е на D&G , да сте виждали нещо подобно , но не толкова биещо  по джоба.   
http://www.graziaonline.bg/v10588/v-noviq-broi-na-grazia.html
На пазара в Димитроврад е пълно с такива мотиви-еленчета и звездички.Детски-7 лв,дамски 18-25 лв в зависимост дали е блуза или туника,турски са и изглеждат много добре за цената си.

# 584
Цитат
Момичета , помагайте   .Цяла зима търся такава блузка, тази е на D&G , да сте виждали нещо подобно , но не толкова биещо  по джоба.   
http://www.graziaonline.bg/v10588/v-noviq-broi-na-grazia.html
На пазара в Димитроврад е пълно с такива мотиви-еленчета и звездички.Детски-7 лв,дамски 18-25 лв в зависимост дали е блуза или туника,турски са и изглеждат много добре за цената си.

Мерси  Flutter,само че ми е доста далеч . ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт