Нови придобивки в гардероба - 23

• 82 092
  • 670
  •   1
Отговори
# 75
анаморф, откъде са протмонето и шапката?  Hug

# 76
  • София-Лагера
Шапката я има на Илиенци
Лилаво,кафяво ,сиво ,черно с/у 15 лв.
Аз си взех също сива.

# 77
Шапката е от Пловдив,от един магазин само за шапки в подлеза на аптека Марица -25 лева.Цветовете които ги имаше бяха само в сиво и черно.40 процента ангора.За Илиенци незнам дали има същите и какви цени,не го посещавам Laughing
Портмонето и заешката якичка е от аутлет Лимитед Едишън в Плд пак,взех последното.

# 78
Благодаря  ти Hug мислех, че са от София.

Desi_2, благодаря и на теб, но Илиенци ми е доста далече за една шапка  Sad

# 79
  • Стара Загора
Супер придобивки! Честито!
Ето аз с какво се сдобих..
пуловерче и отзад

обувки

Най-много ми харесаха.  Crazy Пуловерчето особено.  Heart Eyes

Мацки споделете къде има подобни пуловерчета, Дъ Мол или в мола на Стамболийски?

# 80
Олееее, обувките на Susikata просто ми останаха в очите. От миналата година търся такива, но все не улучвах цвета или пък подметката не беше облечена. Ако не е тайна какви парички са тези съкровища и цвета отговаря ли на снимката?
И аз имам такива обувки, купих ги от Deichmann, за 40 лв. Цветът е уникален, води се петролено синьо, нося си ги с голям кеф, удобни са и са чудовищно ефектни, винаги обирам точките с тях. Имам същите и в тъмно лилаво.

# 81
Търся си ръкавици червено каре- да не са дебели,трябват ми за една рокля...
Виждали ли сте в София?

# 82
Олееее, обувките на Susikata просто ми останаха в очите. От миналата година търся такива, но все не улучвах цвета или пък подметката не беше облечена. Ако не е тайна какви парички са тези съкровища и цвета отговаря ли на снимката?
И аз имам такива обувки, купих ги от Deichmann, за 40 лв. Цветът е уникален, води се петролено синьо, нося си ги с голям кеф, удобни са и са чудовищно ефектни, винаги обирам точките с тях. Имам същите и в тъмно лилаво.
да, много са удобни, успях да ги разходя вече Simple Smile Освен тъмно лилави имаше и цикламено розови...
Само дето в Германия бяха вече на 50%..

# 83
  • София
Шапката е от Пловдив,от един магазин само за шапки в подлеза на аптека Марица -25 лева.Цветовете които ги имаше бяха само в сиво и черно.40 процента ангора.За Илиенци незнам дали има същите и какви цени,не го посещавам Laughing
Портмонето и заешката якичка е от аутлет Лимитед Едишън в Плд пак,взех последното.

Благодаря  ти Hug мислех, че са от София.

Desi_2, благодаря и на теб, но Илиенци ми е доста далече за една шапка  Sad

Същата шапка я има и в магазин тип "всичко по левче" на Патриарха, до Витошка. Имаше сива, бяла, черна- 18 лв  Grinning

# 84
Цитат
Същата шапка я има и в магазин тип "всичко по левче" на Патриарха, до Витошка. Имаше сива, бяла, черна- 18 лв
Тцъ минала съм се значи с 7 лева хаха   Joy
отказахте ме сега да я нося тази шапка  с тези илиенци и магазини за левчета,ще я подаря:(

# 85
  • София
Цитат
Същата шапка я има и в магазин тип "всичко по левче" на Патриарха, до Витошка. Имаше сива, бяла, черна- 18 лв
Тцъ минала съм се значи с 7 лева хаха   Joy
отказахте ме сега да я нося тази шапка  с тези илиенци и магазини за левчета,ще я подаря:(

EE, какво ти пука, шапката е супер!! Докато не видиш още 10 души с нея си я носи  Grinning Laughing

# 86
Момичета ,имам проблем .Не мога да си намеря ботуши.Прасеца ми е с обиколка 40 см и никъде не намирам такъв широк горе ботуш.Някой да е виждал нещо като за мен ,ако може черно .Направо съм в паника.Не мога да изляза ,защото нямам какво да обуя. ooooh! Cry

# 87
  • Варна
Момичета ,имам проблем .Не мога да си намеря ботуши.Прасеца ми е с обиколка 40 см и никъде не намирам такъв широк горе ботуш.Някой да е виждал нещо като за мен ,ако може черно .Направо съм в паника.Не мога да изляза ,защото нямам какво да обуя. ooooh! Cry
http://www.scholl-clarks-ara.com/-scholl/shop.product_details/20 … ages.tpl/211.html

# 88
  • Варна

А колко си склона да похрчиш за тях?И какви искаш да са ниски или с ток? Rolling Eyes
Това е единият вариант за който се сещам     http://www.shop.puma.co.uk/Paris-Boot-Wn%27s/4050795507327,en,pd.html#   има ги и в БГ.в магазините на PUMA цената е 320лв.И седи жестоко.

siReni* За тези и идея си нямам снимката е една и мн.малка,но ако се съди по цвета трябва да са подобни но не същите.Тези ги има само в два цвята черен и кафяв,но не и комибиниран и от двата.

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 23:26 от desuri

# 89

А колко си склона да похрчиш за тях?И какви искаш да са ниски или с ток? Rolling Eyes
Това е единият вариант за който се сещам     http://www.shop.puma.co.uk/Paris-Boot-Wn%27s/4050795507327,en,pd.html#   има ги и в БГ.в магазините на PUMA цената е 320лв.И седи жестоко.
Тези същите ли са?
http://prodavalnik.vmall.bg/index.php?action=classifieds;sa=view;id=3381

Общи условия

Активация на акаунт