Нови придобивки в гардероба - 23

• 82 115
  • 670
  •   1
Отговори
# 90
Цитат
Същата шапка я има и в магазин тип "всичко по левче" на Патриарха, до Витошка. Имаше сива, бяла, черна- 18 лв
Тцъ минала съм се значи с 7 лева хаха   Joy
отказахте ме сега да я нося тази шапка  с тези илиенци и магазини за левчета,ще я подаря:(
Е стига де, шапката си е супер, носи си я  Hug 

# 91
Момичета, отдавна следя темата ,но не съм се включвала досега.
Чудесни покупки видях- бравос  Peace

Имам един казус- много искам черни ,велурени ботуши , но явно или не гледам на правилното място или изобщо не гледам като хората  newsm78 Искам такива, които са леко свободни на прасеца, да не са по крака. Много ще съм благодарна на всякакво инфо.

# 92
# 93
От мен черно боди-поло, и плътни чорапки над коляното.
Смятам с едни вълнени панталони да ги нося.

# 94
Момичета, отдавна следя темата ,но не съм се включвала досега.
Чудесни покупки видях- бравос  Peace

Имам един казус- много искам черни ,велурени ботуши , но явно или не гледам на правилното място или изобщо не гледам като хората  newsm78 Искам такива, които са леко свободни на прасеца, да не са по крака. Много ще съм благодарна на всякакво инфо.

На ток или без? Защото аз имам точно такива, на равна подметка, стабилна, отзад за леко скосени в сгъвката на коляното и са свободни. На ток пък има доста в Страдиваруис, Бершка, мисля, че съм виждала и в Humanic.

Аз си купих едно блузе с панделка и едни чорапки, малко над коляното, с щампа панделки. Доста лигавко звучи с тия финтфлюшки Laughing И си харесах един уникален пуловер със сатенена връзка и кожена якичка в..индийски магазин Shocked

# 95
Уффф да се оплача,изръчках всички МолУвИ Laughing,но не успях да си намеря палтенце мой размер,няма никъде S-XS,изкупили ги CryТърся си да е по-тънко или средна дебелина,до средата да дупето,вталено с коланче.Ако някой е мернал някъде за слаботелесници такова да сподели Praynig
Харесах си една много сладка рокля в Тали Вейл,но пак нямаше малък размер,пратиха ме на Солунска,утре се приземявам там,че се влибих в нея:)
За ботушите,които да са широки в прасците не мога да помогна Rolling Eyes

# 96
# 97
desuri,максимум 100лв мога да дам за ботуши .Искам да са с малък ток ,черни . newsm78 Дали е възможно да намеря нещо или да чакам да дойде пролетта и тогава да изляза от вкъщи. Cry

# 98
Тони а боти?

# 99
Ами в краен случай боти ще взема,питанката ми беше дали има ботуш за такъв прасец около 100лв,черен / newsm78
Днес ще изляза по магазините да видя пак какво ще ми предложат. ooooh!
Затова мразя да си купувам за краката ,защото вечно не намирам каквото ми се иска. #Crazy ooooh!

# 100
Добре ако не намериш в магазините защо не помислиш за поръчка при обущар ?

# 101
От вчера
дънки
http://storage3.album.bg/539/s6300718_1860c_26075166.jpg
блузка
http://storage3.album.bg/753/s6300722_31a6e_26075167.jpg
   датите на снимките не са точни Embarassed

# 102
Тони, аз също съм с едър прасец. Намерих си страхотни зимни ботуши в магазин на Mandarin. Имаше доста модели, на различни марки, и то под 100 лв.
Купих ги от магазина в Аутлет Центъра до МЕТРО, но Mandarin има и в МОЛ-овете. Потърси там Peace

# 103
  • Belgium
Мимозке, ботичките с тока на Guess ли са?  Laughing

О, Смартичка, отиде до Outlet Center значи   Whistling

# 104
Тони, аз също съм с едър прасец. Намерих си страхотни зимни ботуши в магазин на Mandarin. Имаше доста модели, на различни марки, и то под 100 лв.
Купих ги от магазина в Аутлет Центъра до МЕТРО, но Mandarin има и в МОЛ-овете. Потърси там Peace

Ихааа,благодаря ти много . Hug Hug Hug
Надявам се и във Варна в МОЛ-а да ги има .

Общи условия

Активация на акаунт