Сърдечни малформации- тема 7

• 71 099
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
И на патерица - Да е жива и здрава малката Яна! Голяма красавица да стане!

# 661
  • София
Много благодаря на всички. Дано всички деца да са ни живи и здрави и да виждат лекар само на контролен преглед.

# 662
  • Варна, морето, сините вълни...
Вчера се обадих да запиша час за октомври и чак за 27.10. ни записаха. При д-р Велковски. Мони за сега е много добре, поне за мен видимо Heart Eyes Захранваме се, но го мъчат зъбки и е много нервен.

# 663
Племенника ми ту е на апаратно дишане, ту на самостоятелно....така вече от 21.07 когато беше операцията PraynigВчера казаха, че показателите са добри и бяха махнали апарата, така до през нощта.Тогава се е наложил пак да го поставят,Охххх казаха, че може би причината не е в белия дроб а в мозъка.Това много ме притесни.Някой ако знае нещо и може да ми обясни какво можи да значи това ще съм благодарна.Поздрави и най-вече много здраве на всички. Hug

# 664
Мили мами моля Ви спешно се нуждая от съвет, кураж, информация ... каквото и да е.Сега ни казаха, че следобяд ще изведат племенника ми от реанимация, защото там били деца със сърдечни проблеми.За нашето дете се оказва, че от дългата интервенция и антибиотично лечение се е увредил мозъка.Казаха само "Нали знаете, че без мозък не може" Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Най-лошото ли да очакваме?Какво ще се случи от тук нататък?Моля Ви ако някой знае да сподели независимо какво ще напише.Искам да знам  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Cry

# 665
Съвет надали ще мога да ти дам, но съм с вас и се моля за малкия ти племенник bub4ee  Praynig. Бебенцата са много жилави и силни. Ще се молим всички за него. С вас сме. Много сили и кураж ви трябват в момента. Вярвайте и мислете колкото се може по-позитивно.  Praynig Praynig Praynig

# 666
Бубче, дори дечицата с еднакви диагнози реагират различно на лечението. Но както казва и Рамзи, бебоците са много издръжливи и имат способността да се адаптират, защото техните организми в момента се развиват. Мислете позитивно и нека Богородица бди над малкия!

# 667
Благодаря на всички тук, които ми оказаха подкрепа, дадоха ми информация и са се молили заедно с нас.Нека Баг закриля Вас и семействата Ви. Hug  bouquet За племенника ми - преместен е в друго отделение, както казах от много високите дози лекарства след сърдечната операция е увреден мозъка. CryЕвентуално днес ще му правят скенер, но казват, че състоянието е критично. CryМисля, че вече не съм за този форум  newsm78.... трябва да потърся друг.Ако можете насочете ме къде да се ориентирам със сегашното състояние на детето.Още един път благодаря   bouquet

# 668
bub4eee, при нас нещата бяха доста по-различни, но като разбрах, че опират и до мозъка, поисках консултация с доц. д-р Христова - неонатолог (национален консултант) и д-р Ралица Георгиева от Педиатрията. Разрешиха ми. Преди това казах, че си местя детето, но при нас нещата бяха съвсеееееем различни. Та така, уговорих час, отидохме с мъжът ми, взехме си детето и го заведохме на консултация. Трябваше да ни придружи и сестра, но Стаси бе добре. След около час я върнахме с всички документи и успокоени. След изписването от болницата и двете лекарки продължиха да ни следят още 6 месеца. Те гледаха главичката на Стаси на ехограф и разните му там апарати.
   Дано малкото бебче успее в борбата си за живот! А, ако знаеш колко пъти съм чувала: "Това не може да бъде!" Но може... И Стаската в момента е жива и здрава!

# 669
Stasita, благодаря за отговора.Но при нас няма как да вземем детето защото е почти постоянно на апаратно дишане.Незнам вече какво да правим, толкова много ме е обзело отчаянието вече. CryЖиви и здрави бъдете, пък при нас каквото е решил Господ  Praynig

# 670
  • Варна, морето, сините вълни...
Много мъчно ми стана за бебнцето  Cry Бубче стискам палци бебока да се пребори и да расте здраво и палаво дете  Hug

# 671
  bub4ee  Praynig моля се за детето - дръж ни в течение.

# 672
Вчера видяхме детето.Състоянието му остава тежко.Казаха, че има сепсис, генерализиран, поддържа температура.Сладкото ми........ Cry цялото в жици, крачетата само кожа......голям шев на средата и шари ли шари с очичките.Като го видиш външно, почти като нормалните дечица (като изключим кожата на крачетата и видимата операция).Детето е с инфекция, тя е податлива само на два вида антибиотик, но засега не реагира бебо на лечението.За скенер трябва да е на самостоятелно дишане, а то е на апаратно, хранене със сонда. Cry Cry Cry Praynig Praynig Praynig Cry Cry Cry

# 673
bub4eee  Praynig Praynig Praynig
Не бях чела темата скоро и ми стана много тежко,че отново имаме детенце с проблем.
Имаше една мама,чието детенце направи хидроцефалия от лекарствата,но това не е вашия проблем.При вас е инфекция  Sad
Силно се надявам,че малката душица ще се пребори!Дай Боже сили и на семейството на мъника  Praynig

Вили,ЧРД на порасналата трътка  Laughing  bouquet Hug
Много си го обичам,той ми е талисманчето  Grinning Heart EyesДълги години да ти опъва нервите-да не забравяш,че си мама на голям мъж  Hug

Ние си пием лекарствата за сега.Контролата ни беше за май,но забавяме за октомври заради ТЕЛК-а.
Вили,вие минахте ли отново скоро?

# 674
Бубче,това е темата,където майчето говори за техния проблем http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=463992.msg13869062#msg13869062
Това е профила на майкатаhttp://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=242630

Но пак казвам,че при тях е друг проблем.Поговори с нея,тя ще ти даде кураж.Потърси я на ЛС,защото може скоро да не е влизала в нашата тема

Общи условия

Активация на акаунт