90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №119

• 31 613
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Добър вечер! Отчет за днес - протеини
з - кафе и мандарина
о - печено месо със зелева салата
в - същото като обяда
2 л вода
Нямам никакъв минус тия дни, отново задържам. Трябва да си намаля малко порциите иначе нищо няма да постигна в третия цикъл. Стоя си на -11 кг и не мърдам, не че се оплаквам, добре съм, влизам си в дрехите, които толкова си харесвам и, в които не успявах изобщо да се вмъкна. Обаче искам още 3 кг да сваля, а изглежда ще са най-трудни.

Лека нощ на всички.

# 676
sunny_tedy нали казват, че след края на диетата може да се свалят още 2-3 кг. Не се ядосвай, може тогава да ги махнеш Simple Smile А сигурно и с тях си изглеждаш добре Simple Smile Все пак успех Wink

# 677
Минавам за сутрешен отчет след първия воден - общо за 29-те дни съм свалила 3,400 кг. В момента съм 68,6 кг. Целта ми е 63 кг. Дано успея след два месеца да видя тази цифра на кантара, ако не, ще почина и пак....няма да се отказвам. Момичета, как се справяте с разделното хранене след 90-те дни? Аз още не съм чела в темата и не съм наясно, но сега нямам почти никакво време.

# 678
  • София
Здравейте сладурки, минавам за едно отчетче рано сутрин... Минаха точно 4-ри дни от началото на режима Simple Smile Вчера успешно изкарах само на плодчета въпреки, че имахме гости вечерта и се хапваха едни кюфтенца едни пюренца едни салатки и така Simple Smile Но аз устоях. Сутринта хапнах 1 банан, на обяд две ябълки и за вечеря си изпекох две ябълки, нарезани на половина с малко портокалд вътре и поляти с портокалов сок смесе с вода... Бяха чудесни.
И резултат след точно 4 ри дни е = -1,600 Wink Осъзнавам че е нормално да е толкова бързо в началото и по натам ще стане по бавно ама все пак си е супер да го видиш на кантара Simple Smile

Пожелавам прекрасен ден с много минусчета на всички Simple Smile

bouquet  bouquet  bouquet

# 679
 GrinningЗдравейте момичета;аз от няколко дни не съм се отчитала но нямам какво да се похваля.Въртя едни 500гр нагоре и надолу а така ми се иска да видя 63 на кантара;днес съм 64.400 SadДнес белтъци-закуска банан;обяд пилешка пържола с зеле;вечеря пак същото или яйца.Хубав ден ! Grinning

# 680
  • на малък остров в океана
GrinningЗдравейте момичета;аз от няколко дни не съм се отчитала но нямам какво да се похваля.Въртя едни 500гр нагоре и надолу а така ми се иска да видя 63 на кантара;днес съм 64.400 SadДнес белтъци-закуска банан;обяд пилешка пържола с зеле;вечеря пак същото или яйца.Хубав ден ! Grinning

И аз съм така. Само че при мен е килограм, който играе напред назад. Организмът ми не иска да отслабва повече и това си е. Ама и аз няма да се дам без бой. Laughing
На мен ми е последна четворка преди втория воден на Бъдни вечер. Свалила съм 1 килограм досега през втория цикъл, и на всичкото отгоре и той не е стабилен, ами варира. Ама здраве да е.

# 681
  • София
Здравейте и от мен! Hug Днес въглехидрати
з - банан
о - филия с лютеницата и маслини
в - спагети
Хич не ми се пие вода тия дни, направо се насилвам. newsm78

# 682
  • София
Здравейте. При мен положението е същото, тази сутрин никакъв минус. Тотално задържане след втория воден. Не знам вече какво да правя, както казах вчера, ще си намаля порциите и да видим.
Днес - варива
з - кафе и 1 банан
о - бобена салата и зелева салата
в - довечера съм на коледно тържество и се надявам да има гарнитура от картофи и прясна салата
Лек и режимен ден на всички!

# 683
Привет, фиданки:)
З-2 портокала
О  - пиле със зеле
В - същото
 Постоянно ми се върти теглото. и тая работа не ми харесва. Всичко спазвам стриктно, дори не опитвам манджите. Снощи дори  в сърмите оризът  е бил  малко суров hahaha.

# 684
Поздравления на всички, които са на минус, само така! Аз след вчерашния ден на ориз и на обяд и вечерта съм (уж) с 400гр надолу.  Ако и след днешния тестян ден утре съм на минус ще си затвърдя наблюденията, че след тези 2 дни свалям, а след плодовия и белтъчния или качвам малко или задържам, което ми е суууупер странно!!!  Shocked Може ли цял ден да си на 3-4 плода, сирече глад и на др ден да си вместо на -, на +? Има ли и други 'странни' като мен??  newsm78  Laughing

# 685
Здравейте и аз днес да дам отчет след първият воден ден за периода от 29 дни съм свалила -5кг,като нито веднъж не съм прегрешила.Много леко я искарвам тази диета и мисля че това е режимът за мен и за в бъдеще, научих се как трябва да се храня и най-хубавото е, че всичко ми е напълно достатъчно даже в повечето случаи храната която си приготвям за конкретният ден ми е много.
Лек ден на всички и успех на плуващите!!!
По - нататък пак ще пиша.

# 686
Ето ме и мен, все същите кила съм си. Незнам дали изобщо ще успея да сваля нещо през третия цикъл. Може и да си остана на сваленото от първия цикъл, т.е. 4 кг. Ако не паднат килограми се успокоям с факта, че няма да кача след края на диетата. В средата на януари ще я приключа и от сега съм си запланувала, че пак ще я правя диетата, защото напролет ще има по-богат избор на салати и ще е далеч по-лесно за мен. Някой беше попитал за ядките. Аз лично първия месец не ядях ядки, обаче в последно време ми се усладиха и си хапвам. Не мисля, че пречат на свалянето на кг. Поне при мен са други причините за несвалянето. И сега отчет:
белтъчен вчера - закусих с един портокал,
обяд - салата от тиквички с млечен сос и сиренце
вечеря - свинска пържола със салата
Днес варива - закусих две ябълки с надеждата на обяд да не съм много гладна
обядвах вече с леща
вечерята също ще е леща.

# 687
Здравейте и от мен
днес ден за варива
закуска: банан
обяд: леща
вечеря: отново леща+малко пържени пиперки  Embarassed  Embarassed  Embarassed
 Момичета не се притеснявайте от застоя,може впоследствие на веднаж да се свалят няколко килца  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes 
Не се отказвайте  Hug

# 688
Здравейте и от мен
днес ден за варива
закуска: банан
обяд: леща
вечеря: отново леща+малко пържени пиперки  Embarassed  Embarassed  Embarassed
 Момичета не се притеснявайте от застоя,може впоследствие на веднаж да се свалят няколко килца  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes 
Не се отказвайте  Hug

Ха дано! ще 4ерпя  bouquet

# 689
Здравейте фиданки,

Днес след плодовия пак съм си 61кг. Втория воден се пада на Коледа и смятам да удължа с една 4-ка. Не е толкова заради празника (който и без това няма да празнувам), а по скоро се надявам да падне още едно килограмче преди водния. Не знам защо имам чувството, че след втория воден ще задържа още повече време и я сваля нещо третия цикъл, я не. Като гледам през него и най-малко се сваля.

Аз във всички плодови дни хапвам ядки, защто ми е много сладко само на плодове. От началото на режима всеки ден пия зелен чай, мисля че доста ми помага. Искам да се похваля че едномесечните ми напъни за коремни преси дадоха резултат. Коремчето се прибра и започва да се стяга.

Дори да си остана с тези килограми до края на режима, пак съм много доволна. Наистина ми се промени отношението към храната и тя се превърна в истинско наслаждение. Научих се на безкрайно полезни хранителни навици, които повече не смятам да променям. Този режим е страхотен.

Общи условия

Активация на акаунт