90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №119

• 31 602
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Стискай, щото съм пред инфаркт  Sick

# 706
Здравейте кукли:)))
Днес  съм на варива:)
З - кафе+портокал
О - сърмички без месо с малко зелена салата
В - същото

Махнала съм още 1 кг. много съм щастлива. Бавно и славно ще се боря за целта:)

# 707
  • София
здравейте момичета!
днес съм с болно гърло, а съм на вода-изпих една чаша чай с 1/2 изстискан лимон, изпих си кафето-но сръфах една сладка от мамините.Смятам да приключа деня с това като консумация, или с някоя ябълка ако стане критично, че се разболявам и това не ми харесва.Но съм решена да плувам:))))))))
за втория цикъл и аз съм свалила по-малко от първия, 2-3 кг./последният кг варира/.От водата миналият път задържах зверски.последният цикъл смятам да е по-стриктен, с повече салати.Поне успях да увелича водата, което помогна за още един кг надолу.Ме е като да нямам да свалям, но постигнатото до момента ме радва, считам че и след 3 цикъл ще продължа на разделно хранене, ако не смъкна поне да не кача:)
успешен ден на всички, подробно и коректно ще отчитам утре

# 708
  • Стара Загора
След плодов -1кг 51.200
Днес белтъчен:
З:  1 киви и 1 мандарина
О: пълнени чушки със сирене
В: цедено мляко с орехи

# 709
Здравейте и от мен Simple Smile
Сега съм в 5та четворка от 2рия месец и едва от тази успях да си "пооправя" порциите. След водния си съсипах режима. За този цикъл, ще съм свалила 2 кг някъде, но колкото-толкова. Търся някакво обяснение за това плюскане, може  и да е от безумните тренировки, не знам. Вчера примерно трябваше да изтичам 10 км и отделно упражнения. Миналия месец само си тичах на стадиона и не ми се ядеше толкова.Реших от днес  да започвам пак по 6 км, но повече никакво влизане в зала. Другата промяна от този месец е че вкарах във въглехидратния салати на обяд и сега нямам никакъв минус след него, а от предния цикъл винаги имах - след въглехидратния  и след плодовия. Мисля,че от зелето се подувам и хич не отслабвам. Задържам и това е, хубавто е, че се чувствам добре, не отпаднала като от други диети.
Намрънках се доволно  Laughing
Днес съм на въглехидрати:
З: 2 ябълки, О: ще бъде спагети с лютеница, В: 1/2 обикновени бисквити с лентичката шоколад.

Изгубиха ми се bi_bi, котето и hand. Започнахме по едно и също време горе-долу и си ви следя, нали не сте се отказали а просто сте на шопинг обиколки  Simple Smile

# 710
Здравйте! От днес и аз се включвам! Не мога вече да се понасям с това въртене на килограми! Миналото лято успях да си стигна перфектните за мен 63 кг и после качих зимата и от тогава, както и да ограничавам храната нищо не се получава. Явно трябва нещо повече! Пия ябълков оцет и хром, диета и ще мина и през процедури за целулита! Дано да има ефект!

Да питам нещо...има ли възможност да се разменят дните, например втори ден да е въглехидратен, а бобивия 3-ти! Доколкото виждам принципа е на разделното хранене и не би трябвало да има проблем, но приветствам мнения.

Благодаря

# 711
Valtcheva, ето от 1 стр.
Технология на успешното отслабване
В течение на 90 дни се повтарят четири различни дни в зависимост от това какви продукти съчетаваме в този ден. Диетата винаги започва с белтъчен ден, последван от бобов ден, след това въглехидратен и плодов. След това дните отново се повтарят. Всеки 29 ден е разтоварващ. В този ден се пие само вода и никакви други течности. В никакъв случай не сменяйте последователността на дните!
И на нас с майка  ми ни се пада на Бъдни вечер- белтъци, на Коледа- варива. Сега диетата е по-важна и традиции няма да се спазват.

# 712
  • София
И на нас с майка  ми ни се пада на Бъдни вечер- белтъци, на Коледа- варива. Сега диетата е по-важна и традиции няма да се спазват.

newsm10

# 713
Съгласна:) Спазваме точно:)

# 714
  • София
zuzy, напълно възможно е да се подуваш от зелето, още повече, ако го ядеш вечер. То се води трудно смилаема храна и не се препоръчва за консъмация за вечеря, одри на салата.
Днес ми е втори плодов:
з: половин банан -много е голям и реших да го разделя
о: другата половина
следобедна закуска: зелена ябълка
в: две мандаринки
Утре ще се качвам на кантарa и ще меря обиколки, но вече успях да вляза в два чивта дънки Laughing

# 715
  • на малък остров в океана
Здравйте! От днес и аз се включвам! Не мога вече да се понасям с това въртене на килограми! Миналото лято успях да си стигна перфектните за мен 63 кг и после качих зимата и от тогава, както и да ограничавам храната нищо не се получава. Явно трябва нещо повече! Пия ябълков оцет и хром, диета и ще мина и през процедури за целулита! Дано да има ефект!

Да питам нещо...има ли възможност да се разменят дните, например втори ден да е въглехидратен, а бобивия 3-ти! Доколкото виждам принципа е на разделното хранене и не би трябвало да има проблем, но приветствам мнения.

Благодаря

Аз на твое място бих почнала след нова година. Всъщност, миналата година точно така направих. Точно преди година открих диетата, проучвах я из основи около 2 седмици и на 4 януари я започнах за първи път. От Нова година до Великден се разделих с 12 кг. и намерих много нови приятели.  Hug

# 716
 GrinningЗдравейте днес кантара ме ядоса първо показа 64.800 после го поразместих и показа два пъти 64.500 -та повярвах на вторите показвания Mr. GreenДнес варива-закуска киви;обяд голяма картофена салата и вечеря само картофи за да не ухая на клиентите Mr. GreenХубава вечер Grinning

# 717
Мерси за съвета Ujasia:) Идеята ми беше точно сега да започна, за да се контролирам, а аз имам воля:) ако обаче нещо объркам, ще започна от 4-ти Януари отново:)

Иначе wow!!!! Страхотен успех! 12 кг!!!! И искам да ви кажа, като ви чета е много вдъхновяващо! Днес като за първи ден се чувствам добре и не изпитвам и глад:

з. 1 ябълка
о. варено яйце с една филия хляб Бонус и малко лютеница
в. още не съм решила, но имам още едно варено яйце и може би ще си направя някаква салата (без хляб)

# 718
Здравейте Simple Smile Днес съм на варива, но съм яла прекалено малко...
Днес имах една много важна контролна в университета и през последните дни не мислех за друго и не съм усетила, че нямам храна за днес...
З - нямах плодове и я пропуснах
О - много много малко царевица, защото нямаше повече в пакета
И сега вече си приготвям вечерята - ориз със зеленчуци. И водата ми е мъничко около 500 мл , но след вечерята ще изпия поне литър.

Утре се прибирам в моето родно градче и си мисля каква въглехидратна вечеря да поръчам на мама Simple Smile)))

Лека вечер  Hug

# 719
Вълчева лютеницата се хапва във въглехидратния ден.

Общи условия

Активация на акаунт