90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №119

• 31 595
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Първо да кажа, че днес не съм на минус - пак 200гр нагоре, та май не е задълже да свалям винаги след въглехидратния, както си мислех. Rolling Eyes А може и просто да съм задържала течности (днес не съм ходила и по голяма  Mr. Green ). Та за 3 седмици от нач. на диетата все си стоя само на -2,5 кг, при това ги свалих през първите 10 дни и над 10 дни може да се каже, че не мърдам!  (има ли и други свалили малко като мен и то само в началото?? ) Cry Но продължавам!! Спазвам я стриктно, но щом спрях да свалям сигурно трябва да намаля количествата???  newsm78 Второ днес съм на плодове и ми писна от чай!!  #Cussing out НЕ излизам от WC!!  #Crazy Трето - по празниците аз също стриктно ще спазвам. Казала съм, че само на НГ, когато ми е водният, ще наруша диетата, тъй като ще съм в един прекрасен ап. с прекрасна компания в Париж.  Laughing И четвърто - да ви пожелая Весела Коледа и Щастлива Нова година, тъй като утре заминаваме за Коледа, а на 28ми за чужбинското. Всичко най-хубаво и.. дръжте се покрай изкушенията!  Hug

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 18:01 от Бърборанка

# 721
ауууууууу Pety не знаех.....то затова е хубаво че тук се споделя...успокоява ме мисълта че беше мноооооого малко! добре де......ще съобщавам всеки ден и ако има коментари, ги приемам с благодарност, за да знам ако греша:)

# 722
  • София
ауууууууу Pety не знаех.....то затова е хубаво че тук се споделя...успокоява ме мисълта че беше мноооооого малко! добре де......ще съобщавам всеки ден и ако има коментари, ги приемам с благодарност, за да знам ако греша:)

Лютеницата, ако е купена съдържа захар. Затова се яде само във въглехидратен ден. Ако е домашна и си сигурна, че няма захар може и в белтъчния.

# 723
Ооо Нана,ти си оживяла след  зъболекаря. Laughing

# 724
  • София
Ооо Нана,ти си оживяла след  зъболекаря. Laughing

Ох, да.
Не мина без перипетии де. КАто отидох и точно да почне да работи и спря тока. Та агонията продължи още 20 минути, докато дойде тока и види какво ще трябва да прави.
Естествено не поиска да ми сложи упойка, та си поскимтях яко.  Sick

# 725
Здравейте и от мен Simple Smile
Сега съм в 5та четворка от 2рия месец и едва от тази успях да си "пооправя" порциите. След водния си съсипах режима. За този цикъл, ще съм свалила 2 кг някъде, но колкото-толкова. Търся някакво обяснение за това плюскане, може  и да е от безумните тренировки, не знам. Вчера примерно трябваше да изтичам 10 км и отделно упражнения. Миналия месец само си тичах на стадиона и не ми се ядеше толкова.Реших от днес  да започвам пак по 6 км, но повече никакво влизане в зала. Другата промяна от този месец е че вкарах във въглехидратния салати на обяд и сега нямам никакъв минус след него, а от предния цикъл винаги имах - след въглехидратния  и след плодовия. Мисля,че от зелето се подувам и хич не отслабвам. Задържам и това е, хубавто е, че се чувствам добре, не отпаднала като от други диети.
Намрънках се доволно  Laughing
Днес съм на въглехидрати:
З: 2 ябълки, О: ще бъде спагети с лютеница, В: 1/2 обикновени бисквити с лентичката шоколад.

Изгубиха ми се bi_bi, котето и hand. Започнахме по едно и също време горе-долу и си ви следя, нали не сте се отказали а просто сте на шопинг обиколки  Simple Smile
Ааааа,ето ме тук Peace само дето не ми остава много време да се разписвам Wink
След вчерашния бобов,стигнах до извода че немога да се контролирам когато ям златните картофки на Лео и затова днес кантара ме наказа с малък плюс,затова си взимам бележка и повече няма да си ги позволявам Peace
Иначе всичко е режимно ,по празниците ще видим,дано устискам Praynig
Пожелавам на всички Весела Коледа и мнооого подаръци Mr. Green

# 726
  • Варна
Момичета, днес след плодов видях 55.9 кг на кантара. (почнах 63 кг на 7.10.) Водни дни не съм правила, напоследък нарушавам доста диетата (с червено вино и мезе). Много съм доволна от постигнатия резултат. Не съм сигурна дали ще продължа режима през празниците, но смятам да не прекалявам с храната. Пожелавам на всички вас весели празници и постигане на желаните резултати!  Peace

# 727
  • София
Момичета, браво на вас...Много ви се радвам..Аз нещо много се излагам и не издържам на изкушенията... Но вече мисля, че е крйно време да бъда отново стриктна, за да постигна желаната форма..Успех ... Hug

# 728

Изгубиха ми се bi_bi, котето и hand. Започнахме по едно и също време горе-долу и си ви следя, нали не сте се отказали а просто сте на шопинг обиколки  Simple Smile

Тук съм zuzy, режимна отвсякъде! Просто моите менюта много си приличат та затова не ги споделям всеки път.

Вчера си купих нови дънки незнам по европейският стандарт кой размер са но по американски са 10 (малко са ми теснички все още но се надявам че ще ми станат тамън след една две четворки), за протокола да отбележа, че бях размер 16 от началото на диетата  Party

Да кажа и аз моето мнение за упражненията. Когато пристигнахме в Канада аз все още имах много килограми от бременността и се чувствах ужасно. Една колежка ми даде идеята да се запиша във фитнес за да ми изработят индивидуална програма. Записах се и хората ме мериха, теглиха и ми направиха режим на хранене и програма от упражнения. Порциите бяха ужасно малки разделени на 5 хранения и представляваха нещо подобно 100 гр пуешко месо, 1 ябълка 50 гр бадеми и тн. Диетата потръгна някак си но ми беше много трудно да се насилвам да ям 5 пъти а и беше супер досадно да меря порции постоянно.

Зачислиха ми едно момиче да ме тренира и тя от първият ден ме караше да правя лицеви опори, да бягам на тренажора без да спра и много други тежки упражнения. Казвам тежки, защото не се отчете факта, че аз през живота си не съм тренирала, минали бяха само 8 месеца след тежко секцио по спешност,имах доста килограми за сваляне, работех и имах малко бебе за което трябва да се грижа, отделно стреса да бъдеш в нова държава.

Ставах в 5 часа сутринта за да стигна до фитнеса преди работа и след няма и два месеца просто рухнах и се отказах. Загубих парите които платих за цялостната програма и най-важното върнах си всички килограми за отрицателно време. Затова сега единственото нещо което правя е много вървене пеша и смятам едва в третият цикъл или даже по време на почивката да включа упражненията на Синди, с тях се стегнах за абитуриентската и после за сватбата. Поуката която си изкарах, е че трябва да намеря режим който да ми пасва на начина на живот не е възможно изведнъж тотално да промениш диета и физическо натоварване. Затова нашият режим толкова ми харесва.

Лека вечер на всички, сега е 9 и половина сутринта при нас, аз днес почивам малката е на градина, мъжа ми на работа и аз си пия кафето пред телевизора  Simple Smile

# 729
Малее hand браво на теб!!!От кога си на режима и колко килограма си свалила?
Аз за цял режим свалих два номера дънки(от 8 сега нося 4 ).

# 730
Какви са тия номера? Аз да ви се оплача оня ден намерих евтини дънки но останали само 26 номер и влязох във всички но ми бяха супер тесни и се надявам поне до Н.Г. да мога да успея лесно да влизам в тях защото след Н.Г. затварят магазина  Sad пуст мой късмет  Laughing

# 731
Брук тукашните дънки номер 4 ,са 26/27 номер.

# 732
  • София,
Ето ме и мен режмина отвсякъде, много грижи и ядове тези дни та не съм се отчитала. А днес между другото съм на воден, но не го спазих, е водичка пийнах, но хапнах една мандаринка и една ябълка, а и малко ядки. Не посмях да карам на вода, може и да е грешка но - бях на изпит и ме беше страх да не ми стане лошо там и да припадна Crossing Arms. Предишните дни получих страхотен кръвоизлив и съм страшно отпаднала, Даже единия ден добре че точно тогава ми се падна въглехидратен - та хапнах доста черен шоколад, а вчера и днес карам на плодове. Но и без това при първия воден такова зацикляне направих, че 20 дни не мръднах наникъде. Утре ще давам отчети след втория цикъл. НЕ са много килограмите обаче. НО пък съм доволна - дори немога да повярвам - защото стигнах почти до целта, ако през третия цикъл сваля и още ще е супер Praynig.

# 733
Фиданки заповядайте в новата празнична тема-весели празници и много минуси на кантарите Hug

НОВА ТЕМА

# 734
Здравейте! От 10 дни съм на тази диета. Много пъти съм я започвала, но все не мога да я завърша.  Този път съм твърдо решена да я изкарам. Започнах 65 кг. на 03.01.2011 г., а сега съм 63. Първите дни е малко трудно, но се свиква. Искам да попитам: може ли във въглехидратния ден да се яде салата? Или зеленчуците могат да се ядат всеки ден Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт