Коледна реклама на Coca-Cola

• 3 346
  • 4
  •   1
Отговори
  • España (Плевен)

Тази година за първи път коледните камиони на Coca-Cola ще “тръгнат” от България.
Световноизвестната марка за безалкохолни напитки направи страхотен подарък на своите почитатели в страната - за първи път в историята на компанията коледният клип е сниман изцяло в България и ще се излъчва в над 90 страни по целия свят. В рекламата участват само български актьори. Снимките са правени в студио „Бояна”, в къщата на Наталия Симеонова и в Борисовата градина от международен екип от над 30 души. Тази година Дядо Коледа е българин – ролята изпълнява актьорът Иван Петрушинов. Сред известните лица, които участват в рекламното видео са симпатичната тв водеща Деси Банова, Дидо Мачев и още куп български актьори и модели. Музиката към видео клипа е в изпълнение на носителите на “Грами” – група Train и със специалното участие на Нора Караиванова. Иван Петрушинов, в ролята на Дядо Коледа, ще бъде и звездата във видео към песента на група Train, което се очаква да тръгне по музикалните телевизии през месец декември.
Песента: “Shake Up Christmas”
Видеото: “Snow Globe”

Новата телевизионна реклама “Snow Globe” представя темата на кампанията за това, как хората откриват щастието чрез обикновените моменти, които ги свързват с техните близки. Идеята се завърта около кристалната топка, която Дядо Коледа (в ролята Иван Петрушинов) разклаща и така събира разделените в Коледната нощ. В ролите на млади влюбени са моделите Никола Кючуков и Десислава Касабова. Деси Банова влиза в своето амплоа на ТВ водеща, а Дидо Мачев е собственик на магазин.

# 1
Това наистина е голям комплимент за България. Коледните реклами на Кока Кола се считат за едни от най- добрите.

Песента не ми допада много, но клипа е супер!

ПП:  Едва ли някога ще забравим тази http://www.youtube.com/watch?v=ogetBqMgau0&feature=related

# 2
Страхотна е рекламата и наистина е комплимент за България Simple Smile
Харесва ми и старата, но все пак винаги е хубаво да има и нещо ново Simple Smile

# 3
  • Sofia
Много се чудех на българските актьори в рекламата, това обяснява нещата  Laughing
Чудесна реклама  Peace

# 4

Надзърнах случайно в темата. Ей тази реклама е наистина уникална. Кара те даже да си мислиш, че рекламите са хубави.
Благодаря, че ми я напомни, Ibsena.

Видях новата реклама. Както винаги чудесно снимана. Но музиката ми е твърде... нетипична за тоя празник. Както и да е - комплимент е наистина за нас.

Общи условия

Активация на акаунт