ЛИДЛ - 2ра тема

• 92 661
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Мъжът ми си купи от pизите,които са на акция сега и не са .оши

# 76

ейи, ама много обичам някой да жужука и да се труди, докато аз спинкам. ще си купя и аз хлебопекарна.  Mr. Green

Няма да сгрешиш.Моята хлебопекарна също е от подобна промоция,марка Severin и засега работи безотказно 8-9 год. Peace

# 77
  • София-Лагера
Aз си купих от Карфурската машина.
Прави чудесен хляб.
5-6 лв е разхода на месец ,ако всеки ден правите хляб.
Много съм доволна.
Слагаш продуктите и забравяш.Мързелива работа.
Според мен си заслужава всеки лев.
Марката е Рено

# 78
  • На края на света !
Записвам се да следя........и да чета озиви Laughing
Peace

# 79
Гледам, че нямат нова брошура с нови промоции от понеделник. Да не би истерията да намалее?  Rolling Eyes

# 80
промоциите от 6-ти са в същия каталог по назад, в ел. вариант ги махнаха- имаше пледи и от 6-ти
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index.htm

# 81
И ние днес понапазарувахме в Лидл, аз съм много доволна, беше си ми любим в Австрия и Германия, тук също ще е така. Шоколадите си ги знаех, че са много хубави. Взех чорапогащници на малката, хубави са. Лазаня и свинско също купихме, портокали, банани, чушки, разни сладки неща, засега всичко, което съм опитала ми харесва:)

# 82
  • о`майна лунна нощ е
Явно скоро в Лидл няма да влезна. Хората са изтрещели и наистина пазаруват като за последно. Предвид предстоящите празници, посещението ми става още по-вемъзможно. И аз много исках машина ... сигурна съм, че няма да е останала дори една в Пловдив.  Sad

# 83
И ние днес решихме да отидем да видим чудото Лидл, но в Илинден ! Повече няма да повторим там! Едно на ръка, като отидохме имаше много хора, не можеш да се разминеш, второ, което ми направи лошо впечатление, всичко разхвърляно по кашони, няма никакви етажерки и  рафтове. Взех само чорапогащници за детето и  някакъв  немски чипс. Немога да разбера хората, които буквално се биеха за мандарини и портокали за 90ст, ами те са отвратителни, вида им говори за тях. На излизане, пред магазина под силния дъжд вече се бяха събрали 50-60 озверели души, които не ги пускаха да влязат, понеже магазина се цепеше по шевовете и имаше страшни скандали. Магазина  е доста малък и тесен, определено не е моя магазин! Пък и цените не ми направи впечатление да се различават кой знае колко, от другите хипер маркети!

# 84
  • София
Някой да знае как е офанзивата пред Лидл на Сливница /София/? Има ли опашки отвън от чакащи или не?

# 85
  • София
   Наистина   магазините  са  малки  ,  но  има цени  на  стоки  ,които наистина  си  заслужават .  Днес  по  обяд  бях  в  Билла -  ще  кажа  само ,че  цената на  бананите  е  2,79 лв.  , а  в ЛИДЛ  -0,79  лв.  ,домати  2,79 лв.  в  ЛИДЛ  -1,49.  Еквивалентни  са и цените  на  олиото ,  захарта  , портокали  и  др.  стоки  . След като в  ЛИДЛ  цените  на  някои  стоки са в пъти  по  евтино  , явно  си  заслужава  да се пазарива от там .  Друг  е  въпроса  ,  ако на  някои  им  "преливат"  парите  и  могат да  си  позволят да пазаруват  от всякъде  .  Но   елементарна  сметка  напр. показва ,че   - основни хранителни стоки  , които  в  ЛИДЛ  ще  се напазаруват за  15 лв.  примерно  , за  същите  стоки  в  Билла  ще се  дадат поне  25 лв.

Някой да знае как е офанзивата пред Лидл на Сливница /София/? Има ли опашки отвън от чакащи или не?

Вчера  по  това  време  минах  от там  с  автобуса  - навън  се  виеше опашка  от  поне  100 човека  и  на  входа , не  охраната  на магазина ,  а полицаи  с  жълти жилетки пускаха  влизащите .

# 86
Права сте, но все пак помислете дали цените в Лидл ще са такива вечно, Gesika. Има много примери на магазини, които започнаха с ниски цени, а после си ги "нормализираха".

Просто не е нормално банани да струват 0,79 лв. и явно разликата е покрита от рекламен бюджет или нещо подобно. След време всичко ще си дойде на мястото.

# 87
След влизането на Лидл в България вече нищо няма да е както преди...Имам впредвид,че ще се поосъзнаят останалите вериги,за да са конкурентноспособни.Ние основно пазарувахме от Била,но не съм стъпвала там откакто отвори Лидъл и така като гледам може и скоро да не стъпя,само за сравнение-последният път от Била купихме салата айсберг за 3.99лв,в Лидл бяха 0,99...и това е само едно от многото неща,които ако взема да сравнявам Лидл пак ще е предпочетен от нас за пазаруване.
Мога да кажа,че кроасанчетата с масло от топлата им витрина са божествени,ние с децата ги обожаваме,много са ни вкусни,особено,ако се съвсем пресни,само заради тях бих ходила всеки ден.

# 88
  • София
И аз тук да следя.

# 89
Хе-хе и аз днес си взех от кроасаните с масло, защото съм им голям фен, наистина са много вкусни и тук вече мога да отбележа, че са на половин цена от тези дето ги продават в Пикадили/абсолютно същите са/- там са по1.59лв бройката.

Betelgeize Писала съм по-горе за  Лидл Илинден и  Лидл на Сливница са един и същ магазин, намира се на бул. Сливница, но се води Илинден. Към обяд ние влязохме без проблем, но на излизане имаше голяма опашка и не пускаха да се влиза!

Общи условия

Активация на акаунт