ЛИДЛ - 2ра тема

• 92 655
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Кауфланд и ЛИДЛ са на един собственик, няма нужда да си записват цените, з-то си ги знаят много добре  Wink
Четох някъде, че и магазини Плюс са изкупени от него. Някои дори вече ремонтирани като ЛИДЛ.
магазини Плюс си продадоха обектите на Лидл и се изтеглиха от България ,
това че Лидл и Кауфланд са на един и същ собственик няма значение ,
това се две отделни конкуриращи се фирми , а цените на конкуренцията лесно се следи 

# 61
# 62
  • софия
днес към 14ч. реших да отида до този прословут лидл, уж за да няма хора по това време. но от паркинга като видях 50 човека пред вратите и просто продължихме към кауфланд, където бананите са 79ст., кивито 99ст... няма опашки... напазарувах си спокойно... видях и тиганите от 9.99лв от промоцията на лидл, изглеждаха добре. няма скоро да отида до лидл май...

# 63
Гледам, че Плюс в Бургас си разпродават стоката, вероятно и него скоро ще го ребрандират.  Ама то една стока... почти нищо не можах да си харесам. Дано като стане Лидл да ми хареса повече!

# 64
Момичета,моля ако някой е закупил прахосмукачката за сухо и мокро почистване да ми обясно ,може и на лични ,как действа това чудо.Говоря за уреда от стартовата брошура,беше на цена 88 лв.
Помогнете ,че аз явно не мога да се справя,въпреки ,че има упътване на български Shocked

# 65
Лазанята, която беше на промоция/ незнам дали още я има/ много ни хареса.
Също и нарязания кашкавал Ементал и шунката. Мандарините ги излапахме за 0 време- сладки, с тънки люспи. Всъщност като се замисля не съм купила нещо, от което да съм се разочаровала за сега.

За съжаление в Бг пък високата цена не е гаранция за високо качество.

Каква е цената на лазанята сега?

Незнам.Беше 4,40лв.И 6-7лева да струва сега според мен си заслужава.

# 66
  • Варна/Лондон
Като чета отзивите за хлебопекарната ме хваща яд, че ме домързя да стана рано и да отида, а и ми е наблизо магазина. Tired
Днес дали са пускали или още вчера са разграбени всичките?
Чудя се толкоз ли свободно време имате че  и хляб да си правите. Та в магазина се продават всякакви видове newsm78
Това е въпрос за готварският подфорум. Тук питай, но виждам, че те те интересува и колко стотинки излиза хляба, направо си отвори тема за хлебопекарна. От мен- не се ползва само да си опечеш хляб. Освен Дедо има и Дядо Хаджия. Wink

# 67
Относно края на предишната тема: класите унас са доста размити. Познавам хора с много възможности,а с малко акъл в главата. Просто нещата са многор различни тук и на Запад. Ако човек си сложи приоритети може да си купува качествена храна и био продукти,а тези които имат положение и пари- не е задължително(особено парвенютата). Също не бих казала,че Пикадили и Билла като скъпи магазини предлагат нещо различно. Карфур е вече друга работа Simple Smile

Между другото вече ми се гади от шоколади и мисля да ги спирам.

# 68
Като чета отзивите за хлебопекарната ме хваща яд, че ме домързя да стана рано и да отида, а и ми е наблизо магазина. Tired
Днес дали са пускали или още вчера са разграбени всичките?
Чудя се толкоз ли свободно време имате че  и хляб да си правите. Та в магазина се продават всякакви видове newsm78
Това е въпрос за готварският подфорум. Тук питай, но виждам, че те те интересува и колко стотинки излиза хляба, направо си отвори тема за хлебопекарна. От мен- не се ползва само да си опечеш хляб. Освен Дедо има и Дядо Хаджия. Wink

В Ларедут хлепопекраните май излизаха около 30 евро с вкл.доставка,но не съм много сигурна.
Друго си е да си направиш хляб. То това на пазара не е хляб,а чиста подигравка  Naughty
Аз не ям хляб,но банички много обичам  Blush

# 69
Lidl е посещавам в Германия, предимно от хора, които са в долните етажи на социалната стълбица.
Joy Joy Joy
Сори ама това хич не е вярно. Както вече казах, хората тук посещават Лидл и Алди, и то хора от всички соц. класи. Тук никой не се срамува да ги посещава, няма и причина за това. Трябва да снимам някой ден паркинга пред Лидл и Алди да видиш какви коли карат клиентите и ще ти стане ясно че от помощи няма как да са купени.
А каква криза, извинявай много?

Абсолютно!
Билла е скъп магазин? Пикадили е друго.

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 01:04 от немирница

# 70
# 71
# 72
Записвам се да следя........и да чета озиви Laughing

# 73
  • София /Абсурдистан
Да се запиша и аз Peace  bouquet

# 74
Имаше някъде в готварската тема, всеки ден ако се пуска-3-4лв. на месец, поне доколкото си спомням...Тя бърка, почива, после пак разбърква, и почива-да втасва,през това не харчи нищо. на принципа на перални и съдомиялни, със отложен старт

ейи, ама много обичам някой да жужука и да се труди, докато аз спинкам. ще си купя и аз хлебопекарна.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт