ЛИДЛ - 2ра тема

• 92 653
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • София
Дано скоро отмине треската, че да влезем да го поразгледаме тоя Лидл, но предвид предстоящите празници, едва ли ще ни огрее скоро.  Tired Никак, ама никак не обичам блъсканиците, пък ако ще и безплатно да ги раздват стоките... Peace  Чета ви обаче, да следя как се развиват нещата там. Hug

# 47
  • София
Не знам, но ми стана много смешно, когато видях вчера един добреоблечен господин с тефтерче и си записваше цените hahaha От цялата работа печелят клиентите де Simple Smile

Мдааа, имаше по-назад коментар ,че и в Кауфланд веднага са се появили и там хлебопекарни на 59.99 лв. Laughing

писали сме заедно Laughing

Кауфланд и ЛИДЛ са на един собственик, няма нужда да си записват цените, з-то си ги знаят много добре  Wink

# 48
Като чета отзивите за хлебопекарната ме хваща яд, че ме домързя да стана рано и да отида, а и ми е наблизо магазина. Tired
Днес дали са пускали или още вчера са разграбени всичките?
Чудя се толкоз ли свободно време имате че  и хляб да си правите. Та в магазина се продават всякакви видове newsm78

# 49
  • София
Като чета отзивите за хлебопекарната ме хваща яд, че ме домързя да стана рано и да отида, а и ми е наблизо магазина. Tired
Чудя се толкоз ли свободно време имате че  и хляб да си правите. Та в магазина се продават всякакви видове newsm78

и аз се чудя от къде това време  newsm78 Иначе сигурно е вкусно, но....

# 50
  • София
Кауфланд и ЛИДЛ са на един собственик, няма нужда да си записват цените, з-то си ги знаят много добре  Wink

Четох някъде, че и магазини Плюс са изкупени от него. Някои дори вече ремонтирани като ЛИДЛ.

Чудя се толкоз ли свободно време имате че  и хляб да си правите. Та в магазина се продават всякакви видове newsm78

и аз се чудя от къде това време  newsm78 Иначе сигурно е вкусно, но....

Машините за хляб са за хора, които нямат свободно време. Слагаш продукти, настройваш отложен старт и готово Grinning Така мога да имам топъл хляб и в 6 часа сутринта, за закуска на учениците Grinning. А как ухае сутрин цялата къща, мммм вкусно  chef

# 51
Чудя се толкоз ли свободно време имате че  и хляб да си правите. Та в магазина се продават всякакви видове newsm78
Твоята работа е за няма и 5мин. Само се слагат продуктите и се пуска машината. След това имаш за още 20сек работа с машината - да извадиш хляба Wink
А този в магазина на нищо не прилича... За хигиената пък да не говорим..

# 52
  • София
слагаш продуктите, без да ги месиш, така ли?

Цитат
Четох някъде, че и магазини Плюс са изкупени от него. Някои дори вече ремонтирани като ЛИДЛ.

ЛИДЛ закупиха ПЛЮС и от януари ще ги попрефасонират старите магазини на ПЛЮС в такива на ЛИДЛ  Wink

# 53
Това не е целият оборот на германския пазар, а този на дискаунтерите. Магазини от формата на Пени и Лидл. Показано е, че Алди формират по-голямата част от този пазар на евтини магазини, но Лидл е с тенденция да увеличава оборотите си и позициите си в този конкретен пазар.
Без да се иска мноето мнение се присъединявам към казаното, щом видях графиката ми идеше да напиша същото!

Някой спомена РЕВЕ, бих прибавила и Кайзер- пазарувала съм най много от там в немско по стечение на обстоятелствата! И по мои лични наблюдения в ЛИДЛ няма много от стоиките там! Изобщо за разнообразие не може да се говори, но пък от към цени ги бият! Аз лично съм купувала прясно месо и кайма и от двата магазина и разлика не намирам!

А в Бългаския ЛИДЛ ми направи впечатление че има шоколади Милка- в немския няма! Thinking
http://www.lidl-pageflip.com/de.html?kid=yp7bEt
каталога от немско

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 21:13 от veni-b

# 54
Твоята работа е за няма и 5мин. Само се слагат продуктите и се пуска машината. След това имаш за още 20сек работа с машината - да извадиш хляба Wink
А като цена, колко излиза 1 хляб - продукти + ел. ток някой смятал ли е? То ако цяла нощ ми стои включен уреда...знам ли, не съм опитвала но .. нещо излишна разправия ми се вижда

# 55
А в Бългаския ЛИДЛ ми направи впечатление че има шоколади Милка- в немския няма! Thinking

има, има. В сравнение с преди има вече доста маркови продукти там, поне когато ходих последно преди няколко месеца   Embarassed

# 56
Записвам се да следя дискусията за хлебопекарните и хляба  Laughing

# 57
  • София
А като цена, колко излиза 1 хляб - продукти + ел. ток някой смятал ли е? То ако цяла нощ ми стои включен уреда...знам ли, не съм опитвала но .. нещо излишна разправия ми се вижда

Аз лично не съм усетила да ми е скочила драстично сметката за тока. Излиза мааалко по-скъпо, но знаеш какво ядеш. От половин филия си сит и не е нужно да изядеш половин купешки хляб....

# 58
  • Sofia
Имаше някъде в готварската тема, всеки ден ако се пуска-3-4лв. на месец, поне доколкото си спомням...Тя бърка, почива, после пак разбърква, и почива-да втасва,през това не харчи нищо. на принципа на перални и съдомиялни, със отложен старт

# 59

Общи условия

Активация на акаунт