ЛИДЛ - 2ра тема

• 92 750
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
  • о`майна лунна нощ е
Звъня днес на свекърва ми - хващам я в Лидл. Веднага си дадох поръчката за няколко бели шоколада от 200 гр. Добре, поръчката е приета. В резултат на съвестно изпълнение, вечерта вкъщи заварвам няколко нормални какаови шоколада, от по 100 гр. Ох! Гледала цената при положение, че я предупредих да гледа продукта първо. С това умишлено променяне на обичайното място етикт-продукт маса народ си излиза с различни от желаните неща. Ама все пак ... разликата между бяло и черно и 100 и 200 гр и синът ми би я отразил.  ooooh!

# 511
Шоколадите не са им променяли местата поне в София.

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 09:04 от Red Velvet

# 512
  • о`майна лунна нощ е
Те и в Пловдив не са променяни. Имам предвид, че масовата практика е продуктът да е отгоре, а етикетчето непосредствено под него. Но в Лидл тези позиции са точно обратното. От магазина са наслагали бележки за това, че етикетите на продуктите се намират над съответния продукт, но нали се сещате, че хората се водят от обичайното разположение, с което са свикнали, и стават обърквации.

# 513
  • Варна
Някой ще даде ли отзиви за сауната за лице и дали ги има в наличност още в Варна?

Мин. събота имаше доста налични.

# 514
Във Варна намаляха ли опашките???
В кои часове е по-спокойно??? newsm78

# 515
Не струва този магазин според мен. Няма никакво разнообразие, цените са идентични като тези в Кауфланд например, липсва витрина с пресни и свежи продукти...Просто нямам думи. Кауфланд е далеч по-добър за пазаруване хипермаркет.

# 516
  • Варна
Във Варна намаляха ли опашките???
В кои часове е по-спокойно??? newsm78

Тази сутрин, минавайки на път за работа покрай Лидл в 7.40 ч, паркингът беше препълнен от коли!  ooooh! Вчера по същото време не беше така - явно днес е заради новите промоции....

# 517
Внимание това опит за измама ли е?
http://adds.mobimezzo.com/BG/70/?affid=2&param1=af8AAAV1GADm … AAAAADQAAAAAAAAA=

цена-6лв Shocked

# 518
Опит да ти вземат парите, предвид набъбването на телефонната ти сметка.

# 519
  • о`майна лунна нощ е

Шегаджии  hahaha
В този момент определено ми липсва възможността за ирония в гласа.

# 520
http://www.lidl.com.cy/cps/rde/xchg/lidl_cy/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=8578    айдеееееееееее Кипър намаза с хубава промоция  Joy дано майка ми успее да купи  Laughing Laughing Laughing

# 521
  • Бургас
http://www.lidl.com.cy/cps/rde/xchg/lidl_cy/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=8578    айдеееееееееее Кипър намаза с хубава промоция  Joy дано майка ми успее да купи  Laughing Laughing Laughing
Кое имаш предвид? Еспресо машината ли-тя е 65 лв в нашите магазини, което е доста под 45 евро. Другите неща са по същия начин.

# 522
  • Пловдив
Аз си харесах машината за захарен памук. Дали ще я има и в Бг по някое време?

# 523
Аз си харесах машината за захарен памук. Дали ще я има и в Бг по някое време?
И аз, и аз. С машина за сладолед, хлебопекарна и машина за захарен памук дебелариумът ми е гарантиран.  Mr. Green

# 524
Как е във Варна в магазина? Напрежение има ли?

Хаванчето с орехотрушачката някой видя ли ги на живо и стават ли ?

Общи условия

Активация на акаунт