ЛИДЛ - 2ра тема

• 92 725
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Ех, да имах повече пари, и аз знам къде да ходя да пазарувам.

И на мен не ми е комфортно да се блъскам, затова ходя САМО вечер към 20 часа.

И на мен не ми е комфортно стоката да е в кашони, НО така е по-евтино.

Обаче месото и на мен не ми допада. Мисля да не купувам, защото не е по-евтино. Вземам си от една месарница и ми е екстра. Само ако има нещо промоционално и замразено, бих взела. (крилца например).

# 571
  • София
Ех, да имах повече пари, и аз знам къде да ходя да пазарувам.

И на мен не ми е комфортно да се блъскам, затова ходя САМО вечер към 20 часа.

И на мен не ми е комфортно стоката да е в кашони, НО така е по-евтино.

Обаче месото и на мен не ми допада. Мисля да не купувам, защото не е по-евтино. Вземам си от една месарница и ми е екстра. Само ако има нещо промоционално и замразено, бих взела. (крилца например).

Red Velvet, не нямах предвид парите. Имах предвид обстановката, промоциите и т.н. На връщане си напазарих някои неща от БИЛЛА, а вчера основно от "Пикадили", з-то ми е близо и да ти кажа, ако направя калкулация, не ми е излязло кой знае колко по-скъпо newsm78
Аз съм на принципа, може да е малко, но да ми е по вкус.
Не исках да кажа, че е за хора без пари. Там пазарят и хора с възможности сигурно. Просто е до начин на пазарене.
Е, пак казвам, повечето хора се водеха (според мен) от цената, но това не е нещо необичайно и го има и в другите магазини (да не кажа във всички). Аз също не пазаря без сметка, но в повечето случаи за мен цената не е определяща, а количеството т.е. бих си купила да речем една кофичка мляко от 80ст, отколкото 10 х 8ст.

Иначе забравих да спомена- добро и вежливо обслужване на касите  Peace

# 572
Иначе забравих да спомена- добро и вежливо обслужване на касите  Peace

Днес и аз бях там. На касите ( докато дойде моят ред две от персонала ме прередиха, но не възразих ), но персонала около щандовете хич не ми допаднаха.
Най - хубавото което съм си купила от ЛИДЛ остава хаванчето с орехотрошачката, друго - не.
За маскарпонето което взех днес ще кажа като направя Тирамису Peace
Не успях да намеря течна сметана повече от 0,200мл  Peace
Иначе Пикадили си остава моят магазин Peace

# 573
  • София
Цитат
но персонала около щандовете хич не ми допаднаха.

не съм ги забелязала из народа  newsm78

а, взех и някаква бира (безизвестна за мен марка в метална кутийка), но не сме очаровани  newsm78

# 574
На мен бирата в кутийките ми хареса, също прясното мляко, което всъщност си е 3,2 % на Мегле, но почти с лев по-евтино, отколкото на други места. Също и едни вафлички с лек крем, които взехме за децата, заквасената сметана, крем-сиренето с подправки, маслото и замразените рибени пръчици. Не ми хареса бутер-тестото им, чипса и ананасите. Пилешките филенца на промоция бяха разкошни, но аз ли нещо недовидях, стори ми се, че цената обявена за кило на витрината беше много по-различна от тази в касовата бележка.  newsm78
А сауната за лице за мой срам още не съм я ползвала, не съм опитвала и нито един от шоколадите, а взехме няколко различни.  Embarassed
Далече ми е да пазаря често оттам, но пък веднъж месечно мога да се наканя да отида.

# 575

То и моят, но сравнение между Лилд и Пикадили не може да се прави, двата магазина за различни - като продукти, позициониране, целева група и др.

# 576
  • София

То и моят, но сравнение между Лилд и Пикадили не може да се прави, двата магазина за различни - като продукти, позициониране, целева група и др.

факт, но пък не пречи да се видят различните магазини и да се направи избор. Пак казвам, хубаво е да има избор човек  Peace Да видим ALDI дали ще затвърдят интереса си към БГ. Аз напр. от PENNY, LIDL и ALDI рядко съм пазарила в странство и май в БГ ще затвърдя традицията  newsm78

# 577
Цитат
но персонала около щандовете хич не ми допаднаха.
не съм ги забелязала из народа  newsm78
Много ги забелязвам и много ги използвам, особено в магазин в който не знам кое къде е винаги се обръщам към тях.

Жълтият Ламтурник не знам в кой магазин си пазарувала, но във Варненският така са сложени цените, че да те подведат, едва ли са те излъгали, просто етикетите на някой стоки не са на мястото си.

То и моят, но сравнение между Лидл и Пикадили не може да се прави, двата магазина за различни - като продукти, позициониране, целева група и др.
Да не си помислите, че правя реклама, но от всички магазини Пикадили си остава най-хубавият магазин. Пробах на много места, живея в район в който има много големи вериги, но така и не ми допаднаха. Rolling Eyes От работа имам на всяко тримесечие купони от други магазини и направо се затруднявам да похарча една смешна сума Mr. Green

# 578
Реа, Пикадили е и моят магазин.
Никакво сравнение с гадните и мърляви вериги. Ама никакво.
А ми е и под носа Simple Smile.

# 579
  • София
Цитат
Жълтият Ламтурник  не знам в кой магазин си пазарувала, но във Варненският така са сложени цените, че да те подведат, едва ли са те излъгали, просто етикетите на някой стоки не са на мястото си.

във всичките им магазини са така. Цената е над стоката, а не под нея (както е в другите магазини) и затова трябва да четеш цена+описание и марка, за си сигурен, за кой продукт се отнася. Доста затормозяващо.

Цитат
Много ги забелязвам и много ги използвам, особено в магазин в който не знам кое къде е винаги се обръщам към тях.

да, но влязох, видях обстановката, обиколих набързо и излязох (не съм се задълбочавала, з-то наближаваше 17ч. и народът взе да се увеличава, а не ми се блъскаше и чакаше на касите с часове).

# 580
Цитат
Жълтият Ламтурник  не знам в кой магазин си пазарувала, но във Варненският така са сложени цените, че да те подведат, едва ли са те излъгали, просто етикетите на някой стоки не са на мястото си.

във всичките им магазини са така. Цената е над стоката, а не под нея (както е в другите магазини) и затова трябва да четеш цена+описание и марка, за си сигурен, за кой продукт се отнася. Доста затормозяващо.
Реа, точно от варненският ЛИДЛ във Владиславово. А в случая пилетата бяха във охладените витрини, там редове нямаше, та да се подведа, един ред си бяха и доста голям куп, защото все пак бяха някаква промоция. По спомен (все пак беше преди 2 седмици) на витрините пишеше 4,99 лв. за кило, а на касовата ми бележка у дома килото беше 7,99. Не изключвам , обаче, аз да съм се заблудила, да е имало някаква уловка, например цената да е за 500 гр. или знам ли.Иначе филенцето беше разкошно- съвсем прясно и крехко.

# 581
Няма уловки, всичко си пишат хората. Да не излезе, че ги защитавам...

В никакъв случай не са хипер евтини. Мен ме привличат с нещата, които не са БГ, и без това не хващам промоции Joy

# 582
С тоя ЛИДЛ склад стана вече у нас,то не бяха сокове,компоти,шоколади,млека,рибни консерви и какво ли още не...Ами като си е изгодна цената и качеството си е наред,как да се въздържи да не купи човек. Joy
Бях започнала да събирам точки за тенджерите в Била,ами явно без тенджери ще си остана,защото не съм ходила там откакто са отворили Лидл.
Почти нямам нещо купено ,опитано и нехаресано от хранителните им стоки,а от нехранителните това,което съм искала вечно го няма,все е свършило като  отида(за Надежда става въпрос)-например хлебопекарната,машинката за мелене на пипер,плюшеният дамски екип и др.
Единственият засега и най-голям минус за мен в Лидл е липсата на качествени колбаси и това,че нямат деликатесен щанд за такива.Един единствен път купих един салам,на някаква фирма от Монтана мисля беше,е няма такава гадост,беше пълен с дребни твърди частички,затова от там вече не вземам нищо месно,направо не искам,сигурно има,но като не знам кое е хубаво...Та в този ред на мисли,ако някой е опитвал хубав колбас или луканка от Лидл да сподели марката.

# 583
  • София
Та в този ред на мисли,ако някой е опитвал хубав колбас или луканка от Лидл да сподели марката.

Аз вече няколко пъти купувам
"Суджук по специална рецепта",
произведен от Маджаров.
Много е хубав!

# 584
  • о`майна лунна нощ е
Нали писах, че съм взела от ребърцата вчера - 600 гр. за 2,99 лв. Като ги сготвих вечерта мъжът ми тихичко ме помоли да не купувам повече такива кокали. Вярно - доста обрани се оказаха. Вкусни, ама с ню-ню мръвка по тях.

Общи условия

Активация на акаунт