Всяка майка на Юнско дете да намине да се отчете :)

• 68 545
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Ооооо, Мартина е такава кокетка. Сутрин за градина дори за гащите и чорапите се разправяме какво да облече. Все са едни пазарлъци, все иска да е с рокличка или поличка, да й се правят прически, да си отиват цветовете. Не може чорапите й да са зелени, ако е с лилав панталон  Joy Имаме цял набор от детски гримове, защото веднъж се беше наклепала цялата с моята спирала и реших, че по-добре да си има поне някакви детски. Лак по едно време постоянно ме караше да й слагам, но сега я убедих, че госпожите в детската няма да я пуснат и се отказа. И се фръцка пред огледалото и си пее и си разказва някакви истории, за да се гледа  Crazy

И да си кажа: днес с мен не може да се говори  Mr. Green Вчера мина тържеството в градината и моето слънчице беше истинско слънчице  Flutter Не мога да не се похваля, че само тя и още едно момиченце имаха индивидуални песнички, освен стихотворенията. Марти беше много развълнувана и вечерта едва заспа от превъзбуда. А пък аз съм горда мама с гарджето си Mr. Green

# 556
Браво на Марти Simple Smile Всички деца изглеждат страхотно по снимките и много пораснали:)
Аз си нямам момиче, но имам проблема с обличането  Wink претенциите на Павел са до небесата  Grinning която блуза той каже, които чорапи той иска, но лошото в случая е, че рядко се съчетават добре  Crazy

# 557
  • Miami
Жорко рядко проявява претенции към дрехите си, въпреки че се случва понякога. Обаче, Никол, която е на 1 г и 8 м. вече проявява капризи към дрехите  ooooh! Само да види, че съм й взела нова дреха и веднага иска да я облича, фръцка се, оглежда се  Flutter Не ми се мисли като порасне още малко  ooooh!  Laughing Ама така ще е като исках тооолкова много момиченце Simple Smile

Марти е много красива, истинско слънчице Hug

# 558
Браво на Марти Simple Smile Всички деца изглеждат страхотно по снимките и много пораснали:)
Аз си нямам момиче, но имам проблема с обличането  Wink претенциите на Павел са до небесата  Grinning която блуза той каже, които чорапи той иска, но лошото в случая е, че рядко се съчетават добре  Crazy

Kris,малко офф, но не можах да се сдържа Crazy все едно моят мъж описваш, нали и той е Близнаци. Вярвай ми по-суетен е от мен и ако има как от главата до петите ще се облича в един цвят, че иначе може да се получи лоша комбинация Joy

Танитка, Марти с право е кокетка, истинска госпожица прекрасна е Flutter

# 559
Хихи Галче, не бях се замисляла, че може и зодията да оказва влияние Wink
Момичета Весели празници, много здраве и усмивки за вас и семействата ви и много бореци за децата:)

# 560
Бре, толкова сте се записали, че не можах всичко да изчета  Mr. Green

За пишлето, аз и преди съм си казвала, ама обичам да се повтарям  Crazy Изобщо не го пипаме, и  е далееееееч далеч от показване на цялата главичка. Крум пък е още като новородено бебе запечатан. Изобщо не ме притеснява. Физиология, к'во да го правиш.
Дали ще има проблем и нужда от интервенция на по-късен етап няма пряка връзка с настоящото състояние и момента на забелване. Все едно от сега да се кахъря дали няма да ги оперират от апендисит някой ден. Или да им извадят сливиците...

Днес ходихме на 3Д кино с Митко. Нещо не се възхити. Махна си очилата и заяви, че му пречели и без тях искал. Като цяло не му беше много интересно, но пък нямаше театър днес, за съжаление. Явно не е достатъчно пораснал за такива кина. Още по-добре, ще си ходим на театъра  Mr. Green

А иначе няма и 15 килца още. Едно хилавичко е, като глистче  Mr. Green Ама аз само десерти правя, манджичките съм занемарила... и той не се радва много какво му слагам... но пък зарзават хрупа постоянно, а наскоро дори направи истерия с рев "Искам плООооооооод" (бяхме забравили да купим). Тъй че не се кахъря - да яде салати!  Mr. Green

# 561
Бай дъ уей....
Тези от вас, които сте още с по едно дете.....  Mr. Green А?
Хихихихих
Добре се отразява, да можеш да кажеш на някого - О, няма страшно, все по-зле ще става с времето  Joy Joy Joy

# 562
Бай дъ уей....
Хихихихих
Добре се отразява, да можеш да кажеш на някого - О, няма страшно, все по-зле ще става с времето  Joy Joy Joy

Joy Тъй, тъй... подигравай се!

# 563
И Диди е под 15кг, 14,8кг да бъдем точни Flutter Но ребрата й се четат. Но пък иначе си хапва. Напоследък постоянно ме пита какво има в чинията й, май навлиза в нов етап в храненето, но поне нищо не ми е отказала напълно, с изключение на авокадото и гъбите, тях никак не ги яде. Ама и този етап щял да отмине, пише в дебелите книги Wink

Гали, ние като ходихме на 3Д, Диди беше на 2г и 6 месеца и въпреки че беше за Дядо Коледа, тя малко се уплаши. После свикна и изгледахме цялото филмче Mr. Green

# 564
Здравейтеее!!!

Аз още не съм се замисляла да водя Пепо на 3D. Да ви кажа честно - на мен ми е неудобно с тези очила, да не говорим как ми се натоварват очите, пък представям си Пепо-шилото ...

Иначе и Пепо е около 15кг, а пишката и аз като Галето не съм го забелила до край. Има някакъв напредък, ама не бързам, не ме притеснява.

И ние ще имаме колело за подарък за РД. Карал е два пъти на приятелчета, много му хареса, бързо схвана идеята Simple Smile

bouquet

# 565
  • Miami
Привет  Simple Smile
И аз си мисля, че Жорко няма да издържи на 3Д както и на каквото и да е кино или театър.

Колело купихме още за миналия РД, даже тази година може би ще махаме помощните колелета.

Жорко също е под 15 кг, слабичък е, ама е много пъргав, жилав. Много обича да играе футбол, рита много хубаво и мислим като стане на 5 да го запишем да тренира.
Пишката не е забелена до край, аз, както знаете, леко се притеснявам да не стане за хирург... Confused

Хубав ден  Hug

# 566
Кори, и ние така като вас... и за колелото и за футбола  Mr. Green
Баща му се подготвя психически да бяга полу- приведен известно време след него докато се научи да кара без помощните колелета. Иначе доста бързо се научи да го кара колелото, въпреки, че е доста тежко и на мен лично не ми се нрави особено...(колелото)
За футбола разбрах, че от догодина ще има в градината и отделно мисля да поразпитам наоколо дали тренират деца, влече го доста Simple Smile

# 567
И аз не съм се разписвала тук отдавна май. Simple Smile

Нямам никакво време за този форум. Напоследък дори с децата заспивам вечер, толкова съм уморена. Не знам какво правя и как, но е факт.

Аз също не пипам пишлето. Wink
Мишел е пък със синехия, но и там не пипам.  Peace
И двамата ги наблюдавам само на този етап.

Мишел си хапва като голям човек. Понякога повече и от мен яде.  Laughing

Тук детската градина започва на 5 год. И е само по 3 часа на ден. И двамата са ми вкъщи и то затова се изморям много. Преместихме се в нова къща и сега поне могат да излизат през къщи да играят, но пак трябва да съм там, не искат сами. Може би след година, като построят и голямата детска площадка през къщи, ще започнат и сами да излизат. Ние живеем в ново кварталче, където дори коли няма. Уличките отвътре са само за пешеходци. Пълно е с деца, като моите. Ще е много весело и шумно, като се нанесат всички тук. Постоянно хвърчат багери  и трактори около нас, работят още.

Тази година и на двамата ще им купувам колелета без педали. За Мишел малко съм позакъсняла, но за Еди ще е перфектно за възрастта. Още на 2 год се учат с тези колелета на баланс и после директно скачат на големите, без помощни колелца. Иначе, сега се придвижват и двамата с тротинетки. Еди тепърва навлиза в спорта. Големи са маи сладури и двамата като им сложа каските и тръгнат да карат тротинетки.

# 568
Дааааа, днес  бяхме  на  поредния 8 ми контролен преглед,докторката беше  много  въодушевена като Зара  и  разказа как  никога  не  е  карала с  помощни колелца,скачаха  заедно,играха  нареждаха  кръгчета едно върху  друго, само  за  писането  ми  каза че  ще се  развива още  докато започне само с 3 пръста да  държи  молив,а не с  4 както все  още прави, дори се  и смяхме като  назова  ножа като ножица, показахме  и  фризираният бретон и  как сме  на  ТИ  с  рязането на  каквото  и да  е ,и за  това  ме  успокои  че  е  нормално- нейната  щерка  постоянно ходела с изкуствените  шарени  кичури,че иначе  изглеждала като след химио терапия поради същата  причина  Mr. Green и  така ... за  отчета  Wink  гордо с  тегло  19кг и  107,5 см  месец преди 4  Heart Eyes

п.п.Роси,честита  нова  лентичка  Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 23:58 от Мая...

# 569
  • София
Бай дъ уей....
Хихихихих
    ХиХи  Ванилия  успокоявай ме,благодаря ти Wink,вчера видях 2-те чертички ...

Общи условия

Активация на акаунт