Всяка майка на Юнско дете да намине да се отчете :)

• 68 504
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Честита и от нас! cheers

# 646
За много години, здрави, мирни и честити Hug

# 647
  • София
     За много години момичета ! Hug  Честит Имен Ден на всички празнуващи днес !
Да ви се похваля,нашия Виктор стана батко,имам си още едно момченце Антон (28.12.12г.) ,днес за първи ден съм сама и с двамата у нас ,та ще видя какво ви е на мамите с по 2 дечица,сигурно си е истинско приключение Simple Smile Знам единствено  че и на двамата трябва по равно внимание да отделям,пък другото ще се нагласи някакси  Crazy
   Честно да ви кажа не бях забелязала колко е порснало моето юнче,докато не гушнах бебчо;станал е едно голямо момче хем на височина ,хем на килограми  ,а за говоренето пък дето не спираме да бърборим...да не ви обяснявам ...
     Хубав ден от нас !  Hug

# 648
  • Miami
За много години  Hug

petiu6a, честито бебче Hug Да ви е живо и здраво  Simple Smile

Колкото до вниманието - на баткото двойно повече внимание ще трябва сега Simple Smile При нас поне беше така. Много ревност имаше и все още има, но е по-добре положението вече.

# 649
петюша, честито, чудесен подарък ти е донесъл Дядо Коледа, най-прекрасният Heart Eyes

При нас ревността вече е двустранна, досега само каката ревнуваше Crazy

# 650
  • Miami

При нас ревността вече е двустранна, досега само каката ревнуваше Crazy

О, да  ooooh! И при нас вече е така. Николчето само да види, че гушкам Жорко и веднага идва и го блъска и се натиска нея да гушкам  ooooh! Жорко е станал малко по-толерантен. Обаче като се скарат за играчки и я налага яко  Crazy Все още не мога да ги оставя сами да си играят, все трябва да съм в стаята и аз, че току се сдърпат и Никол писва...

# 651
Всеки търси своето място под слънцето, а засега Слънцето все още е Мама за тях, да са ни живи и здрави Hug

# 652
  • София
   Да ви кажа честно баткото иска почти цялото внимание да е върху него,добре че бебчо си е кротичък та с него ядове нямам все още...
   Галче най-хубавият подарък получих -наистина си е хубаво да гушкаш беб4е  Grinning
   Кори аз не смея да ги оставя сами, нещо нямам доверие на баткото какво ще му скимне да направи,като излизам от стаята с едното ухо наслушвам че иначе незнам...
   Преди да родя водих моя Вики на зъболекар ,да ви се оплача малко ... иии никакво съдействие,много внимателен зъболекаря обаче нъц,а имаме кариесчета за оправяне та ще изчакам още малко и пак ще опитаме при друга детска зъболекарка ( Вики го е страх от бръмченето на машинката) .Вие имате ли такива проблеми ?

# 653
petiu6a, честито бебче! Да ви е здравичък и много да ви радва!
За зъболекаря и аз се чудя, че трябва да водя Лъчко, оплаква се, че го болят зъбките.. обаче как ще седи идея си нямам просто  Tired
А за ревността при него я няма сякаш в такава степен изразена, радва й се се, гушка я, само нещо се е поизнервил напоследък, че от сума ти време сме си вкъщи и не ходи на градина... не си е работа зимата да гледаш бебе  Wink

# 654
  • Miami
      Кори аз не смея да ги оставя сами, нещо нямам доверие на баткото какво ще му скимне да направи,като излизам от стаята с едното ухо наслушвам че иначе незнам...

petiu6a, аз като родих Никол даже я заключвах в стаята сама, докато съм до тоалетна или до кухнята, защото Жорко постоянно я пипаше. Не че не я издърпа от леглото на земята докато бях в стаята  ooooh! Беше само на две седмици Confused  Като беше на пет месеца пък й беше натикал един бирен фъстък в устата да видел дали ще й хареса  Laughing

На зъболекар не съм го водила още, за сега май няма нужда.  Не ми се мисли, ако има кариес  Shocked Изобщо не вярвам да стои да му правят зъбите.

# 655
Диди я водихме на зъболекар тук и докато я преглеждаше асистентката се държа много добре. Като дойде доктора обаче и тръгна да става от стола, да плаче, човекът повече и от нея се стресира Crazy Добре поне, че зъби няма за правене.

Тук е мястото да попитам мамите на момиченца, как реагират децата ви на непознати мъже, като мед. лице например. Диди съвсем откровено заявява, че не обича момченца /причината, като я питам защо? защото нямали коса Joy/. За баща си казва, че е приятел на Тоди, а тя била приятелка само с мен Blush

# 656
Петюша, да  ви е  честито  бебчето  Hug
Ревност  вече  се  появи  и  при нас  уикенда  като  беше  братовчедка ѝ тук ...Зара до сега  винаги си е  играла с  нея,но се  започна с  дърпането на  играчките  и накрая стигна до  плач,но си е директна (поне за тоав съм щастлива на моменти) и си  каза , че  ѝ е  мъчно че  съм си играел само със  Софи,с  моного  обяснения и гушкане  пак си  сме  приятелки,а  за  разделението на половете  и  тя е толкова  във  филма,но  само  в детската, в  останалия ѝ живот  е все още  супер толерантна,но чакам  включване и там всеки  момент...
Ние вече сме  с  електрически честки,само  мога  да  препоръчам!мисля че  като свикнат с  този  шум по  малко стрх ще има  из зъболекъските  кабинети.  

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 20:28 от Мая...

# 657
  • София/Севлиево
Здравейте!Честита нова 2013 година и от нас Simple Smile Пожелавам на всички здраве и безкрай положителни емоции Simple Smile
Честито бебче и на теб, Петюша.Нека расте здраво и щастливо, обградено с много обич и любов.
на зъболекар още не съм го водила, но имам позната детска зъболекарка и тя ми каза, че нямало смисъл, а и аз не мога да си представя как ще го накараме да седне на стола и да си отвори устата за преглед...Иначе много обича да си мие зъбите и го прави с голямо удоволствие , така че дано всичко е наред поне до 1-ви клас...

# 658
Ехо, здравейте!

Честито бебче Петюша, много да ви радва, а Вики да е най-добрия батко на света!

Аз водих лятото Пепо на зъболекар, просто за да го запозная с обстановката, с уредите, с чичко зъболекар. Човека беше много внимателен, показа му всичко, обясняваше, Пепо остана доволен. Честно казано, малко насила тръгнахме от вкъщи, беше го хванал страха, но в кабинета се успокои. Сега е с добро мнение за зъболекарите  Laughing

При нас Пепо никога не е показвал ревност към Теди, напротив, сега тя ревнува, точно както Кори описва с гушкането. Много добър батко е, ако се скарам нещо на Теди и тя заплаче отива да я успокои, гушкат се, много са сладки. Много е добър с нея, дори каза, че като пораснат той щял да се ожени за нея, не дава друг, въпреки че се опитах да му обясня че не може така...

bouquet

# 659
Диди и Тоди също започнаха напоследък повече да се заиграват сами, даже понякога им преча Wink Аз мога само да им се радвам Heart Eyes

Я да ви попитам, според вас рано ли им е още да носят часовник?

Общи условия

Активация на акаунт