Всяка майка на Юнско дете да намине да се отчете :)

• 68 592
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • на края на света.....
Хей,мами споделете за нощния памперс newsm78.Отървахте ли се от него или още слагате?

# 346
Хей,мами споделете за нощния памперс newsm78.Отървахте ли се от него или още слагате?

Още, още Tired Какво да направя, не ми се буди детето през нощта, а сутрин е мокър памперса. Догодина на лято, ако няма подобрение, ще пробваме с намокряне, но сега точно не виждам смисъл да се мъчим Rolling Eyes

# 347
  • Miami
И Жорко още е с памперс през нощта и даже на обедното спане. Понякога на обяд е мокър, понякога сух. Пробвах с протектори без памперс, същата работа, само дето е целия опикан. От първи е на градина и там не искат памперс, само протектор за леглото. Надявам се най-накрая там да свикне  Simple Smile

# 348
От известно време - два месеца някъде, не слагам. Поняко има пропуск - веднъж на седмица или на две, но само пред нощта. Следобедният махнахме преди 6 месеца. Съвесм естествено се получи.

# 349
Аз памперси не съм купувала много отдавна. Обедния го махнахме още миналата есен, а нощния - след нова година (май че към февруари-март беше). Много рядко се случва да имаме авария. Като й се допишка се събужда и ме вдига, може само да е пишнала малко в гащите. Като цяло (да чукна на дърво) много лесно свикнахме с това.

# 350
Здравейте!

Аз памперси не съм купувала много отдавна. Обедния го махнахме още миналата есен, а нощния - след нова година (май че към февруари-март беше). Много рядко се случва да имаме авария. Като й се допишка се събужда и ме вдига, може само да е пишнала малко в гащите. Като цяло (да чукна на дърво) много лесно свикнахме с това.
Същата история е и при нас.

Честита дъщеричка на Галче!Да расте здраво,усмихнато и умно дете!
На другото Галче,стискам палци за леко и бързо раждане!

Ние сме добре.Нели е голяма лошотия  Crazy на моменти,Лина стана вече на 6 месеца.Нели понякога така се заиграва с нея,че чак пищят от кеф!

# 351
  • на края на света.....
Аз днес купих поредния пакет памперси SadНа обед вече не слагаме от няколко месеца,въпреки че понякога се изтърва ако е пила много течности.....но нощния е пълен сутрин.Сякаш започвам леко да се притеснявам newsm78
Каката много рано махна нощния памперс и никога не е имало инциденти...но явно всички деца са различни newsm78

# 352
  • София
Ние махнамхме нощния памерс заедно с дневния. Не сме ги делилили. Но имаме инциденти понякога, даже мислех на уролог да го водя, защото само да понастине или като спи на отворен прозорец и се е напишкал. Но един приятел уролог ме успопкои, че и възрастните се напикавали понякога, а аз за 3 год. дете се притеснявам Joy Joy Joy

# 353
Веси, Марти е перфектен Wink

Абсурд е да махна нощния памперс, тя всяка сутрин по една бомбичка ми сервира, ама поне сама си маха памперса и го хвърля в кошчето Laughing

# 354
  • Вече в моята си приказка...
Ехоооо! Здравейте, момичета!
Не знам дали ме помните. От сто години не съм писала.

По въпроса за памперса - махнахме го вече от месец. Нощния. Дневния отдавна - още миналата година, есента може би.
С нощния имахме повече проблеми - Калина се напикаваше понякога. Сега вече сама става, пишка и пак ляга. Понякога стиска до сутринта. От седмица-две няма напикано.

# 355
  • София

Абсурд е да махна нощния памперс, тя всяка сутрин по една бомбичка ми сервира, ама поне сама си маха памперса и го хвърля в кошчето Laughing

Гали де да беше Joy Joy Joy Не ми се разправя, ама съм се заредила с книги за възпитание.

Просто го махни и няма да има напишквания. Като имат памперс и си пишкат в него. Като нямат и стават. А и сега лятото чаршафите лесно съхнат.

# 356
  • София/Севлиево
Здравейте!
За памперсите -на обяд понякога слагам,понякога не и обикновено като сложа е сух, а като го няма два пъти се е напишквал.За нощния-от 1 седмица е все сух,но ще почакам още малко,защото нито той,нито аз се будим през нощта и по-добре да видим как ще е следващите няколко дни.

# 357
  • варна
 Ние махнахме през януари и дневен и нощен - много забавно беше, че си беше сух нощния ,но татко му много се противеше да го махнем. Сякаш го е страх че пораства детето, и с други неща е така, вместо да го учи, предпочита да  прави нещата вместо него. Wink
 Боян много обича да пазарува, казах му в магазина, че само за бебета са останали  памперси, а той вече е порастнал, и нали само бебета има по опаковките - повярва ми Wink

# 358

Гали де да беше Joy Joy Joy Не ми се разправя, ама съм се заредила с книги за възпитание.

Просто го махни и няма да има напишквания. Като имат памперс и си пишкат в него. Като нямат и стават. А и сега лятото чаршафите лесно съхнат.

Веси, а имахте ли преходен период без памперс с по-чести инциденти веднага след махането на нощния памперс. Защото аз съм пробвала няколко пъти и винаги завършваме с "инцидент" Blush

# 359
Ние съвсем наскоро махнахме нощния памперс; на няколко пъти го махахме досега, когато е бил все сух, но после пак идва период, когато всяка нощ ставаме да преобуваме и преобличаме, и пак го слагаме. Сега вече се надявам да е за последно. Вечер не му даваме много да пие вода, и задължително ходи до тоалетна непосредствено преди лягането. Затова следобед избягваме и солените храни, за да не ожаднява прекалено вечер.  В същото време Митко започна да ходи сам в тоалетната, сваля си гащичките и си пишка.
И така.

Общи условия

Активация на акаунт