Всяка майка на Юнско дете да намине да се отчете :)

• 68 587
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • Miami
  В същото време Митко започна да ходи сам в тоалетната, сваля си гащичките и си пишка.
И така.
И Жорко така ходи сам, когато иска той обаче и даже си пуска водата  Laughing Аз ходя да го проверявам какво е направил,  а той ми се кара да не ходя, той бил голям и можел всичко сам  Wink

# 361
Браво на Митко и Жорко. И Диди сега е в периода "аз сама" Laughing

Тя като е будна, няма проблем още от месеци си ходи сама до тоалетна, смъква си гащите, обува се, с бърсането много не се справя, затова ми носи хартия аз да я бърша, обръща си дупето и се навежда напред. Но като спи се събужда чак след като се е напишкала вече Tired

# 362
Митко не става нощем. По-скоро просто не пишка, докато спи. Не мисля, че е голяма "оферта" да става посред нощ. Това вероятно ще стане на по-късен етап, когато е значително по-голям. Сега вече мехурчето му явно е станало достатъчно голямо, за да задържа цяла нощ. Днес сутринта беше напишкан, но това се случи точно преди ставането. Снощи си легна близо час по-рано от обикновено, с това си го обяснявам.

# 363
Вчера не сложихме памперс. Сега чакам резултата Blush

# 364
  • на края на света.....
Галче кажи какво стана,че и аз да пробвам.Напоследък гледам сякаш памперса е по сух,възможно е да пишка само веднъж newsm78.Може да пробвам да я вдигна през нощта да пишка.Спомням си каката така я научих Tired

# 365
Галче кажи какво стана,че и аз да пробвам.Напоследък гледам сякаш памперса е по сух,възможно е да пишка само веднъж newsm78.Може да пробвам да я вдигна през нощта да пишка.Спомням си каката така я научих Tired

При нас не много сполучлив опит. Вчера сутринта имаше съвсем малко пишкано, но днес се събуди напишкана в 6ч. Преоблече се сама и беше готова да става, но я сложих пак да си легне. Май ще отложим свалянето на памперса още малко. Защото тя хем не се буди като й се пиша, хем не издържа по цяла нощ Thinking

Дано вие да имате по-голям успех Hug

# 366
Пепо е без памперс от много време. И той не се будеше, но аз си навивах аларма за през нощта, вдигах го да се изпиша и така издържаше до сутринта сух. Вече в зависимост от това кога се напишва, можете да си определите кога да ги будите. Примерно Пепо се напишваше малките часове,затова го вдигах към 1. Сега вече издържа по цяла нощ, или ако му се пиша се буди и казва.

Днес запълнихме с Теди първата си месечинка. Бързо мина времето Simple Smile ...

# 367
  • Miami
Честита първа месечинка на малката Теди  Hug

Мдаа, много бързо минава времето...

Днес Жорко е за пръв път на градина и аз умирам от вълнение. Той нали не е ходил на ясла и сега ми е ултра интересно като го взема какво ще ми разказва  Simple Smile Наблюдавах го от терасата ни(двора на градината е точно срещу нас  Grinning ) как си играе с децата и нещо си приказва с "оспозите"(госпожите)  Laughing

Определено ми е много по-спокойно само с Никол. Дано му хареса на Жорко и да си ходи с кеф на градинката.

# 368
Гали, честита месечинка Hug Мале, кога мина това време, сякаш вчера си честитяхме месечинките на каките и батковците Hug

Диди като я оставя само по гащи и се напиша, в малките часове е, после става и се преобува сама hahaha Ще я изчакам още една година или докато почна да намирам сух памперс сутринта  Party

Кори, успех на Жорко с градината. Сигурна съм, че ще му хареса. Те сега са във възрастта в която жадуват да си играят с други деца, а не до другите деца, както е преди навършване на 3 години. Да кажеш какво ти е разказал Wink

# 369
Мале, кога мина това време, сякаш вчера си честитяхме месечинките на каките и батковците Hug

Така си е!

# 370
  • на края на света.....
Здравейте,мами Hug
Днес открихме новата учебна година в детската градина след 2 месеца отпуска Peace
Малко си поплакахме сутрин на раздяла но предпологам ,че само това ще е Peace
Само се моля да е здравичка Praynig
Галче няма ли вече бебе?

# 371
Още не му се излиза Laughing
И нашата кака от вчера е пак на градина. Сутринта е поплакала 10 мин и после всичко е било ок. Ще видим как ще е днес положението.

# 372
  • Miami
Привет!

Жорко и той си ходи на градина. Първия ден не плака, даже ми вика "Мамо, айде тъгвай", втория ден си поплака, не искаше да ме пуска, но после не е плакал. Вчера и днес му се насълзяват очите, аха да заплаче, ама аз нещо го загълниквам. Само повтаря, че като се наспял и мама ще го вземе. Вчера като станал от сън и само питал кога ще отида да го взема. Иначе си играел, не плачел през деня. Добре е за сега положението  Grinning

# 373
  • на края на света.....
Кори вие сте за първи път на градина ,нали?Пак добре се справя като за новобранец Peace
София има няколко месеца тренинг в яслата и въпреки това пак си поплака,ами тя цяло лято беше вкъщи ,нормално е да отвикне Sad

# 374
  • Miami
Да, за пръв път е на градина, до сега не се е отделял от мен. За сега се държи добре, дано му харесва все повече.

Общи условия

Активация на акаунт