. И аз на 3 години съм тръгнала направо на градина, но съм ревяла с дни наред. Особено омразно ми беше времето за ядене и за сън. Още имам лоши спомени 
Диди вече е била на една ясла в България и на 3 градини тук, така че може да се каже, че е ветеран

Аз имам въпрос към мамите с по-големи дечица, кога децата започват правилно да оцветяват картинките, в смисъл да не излизат от очертанията. Знам, че още е рано, ама ми е интересно. Тя Диди чак сега започна да проявява интерес и то голям към оцветяването, рязането и лепенето. Особено към рязането и даже кръгчета се опитва да реже. Не вярвах, че ще се справи толкова добре, да си призная

Но пък с цветовете хич не се справя. В смисъл знае, че са различни цветовете, но като я питам кое е синьо например и един път познава, един път не
Иначе оцветява отделните елементи (например първо косата, след това блузката, после поличката и т.н.), но само в един цвят. Виж с рисуването - напредък почти никакъв 
рисува едни кръгчета ,и баба и я е научила да им прави чертички и сега може да рисува слънце 

.
Обаче рисува много интересно и с двете ръце. Когато трябва да нарисува нещо в дясната част на листа го прави с дясната ръка, а в лявата част мести молива/четката в лявата ръка. Имам съмннения, че лявата ръка ще му е водеща, но още прави опити и с 2-те. Рисува слънце (с хубави лъчи

Всеки си иска неговото... Митко не иска бебешки площадки, трябва да ходим на големите; да, обаче Крумбича и той иска да е Голям, и се катери като изоглавен по катерушките, вре се в тунелите, хвърля се с главата напред по пързалките... Не е лошо, живо и енергично ми е детето (пу-пу), ама се свърших от търчане да го вардя... Щото сега няма как да "заобиколим" неудобните места... Но пък е забавно... философски погледнато
.