Всяка майка на Юнско дете да намине да се отчете :)

• 68 575
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • на края на света.....

Но пък си оставят братя и сестри и след като отдавна не са деца, и тогава се търсят Simple Smile
PeaceТака е!Затова е хубаво да са поне две,за да не бъдат сами!
В момента се борим с една  температура Sad,резултата от седмица и половина на градина...... Crazy

# 391
  • Miami
Здравейте, мами!

Галито е родила на 16.09. в 9:19 часа момчеце Тодор, 3184, 52,5 см.

Да им е жив и здрав Тодор и много да ги радва!

# 392
Честито, Галииииии! Да ти е жив и здрав малкия юнак и да расте усмихнат   bouquet

Ние от днес сме на градина. При самото оставяне не плака изобщо, даже ме цунка и ми каза "Чао", но сутринта като стана голям рев му удари  Cry 40 минути не можахме с баща й да я облечем за градината. Надявам се бързо да свикне, защото е контактна, но ще видим следобед като я взема какви ще са отзивите  Crazy Ние направихме леко плавен преход към градината, защото аз започнах работа миналата седмица и я гледаха баща ми и баба ми. Първите три дни нямахме проблеми, но в четвъртък много плака, не искаше да ходя на работа. И аз си поплаках като излязох от вкъщи. Много мъчно ми стана  Rolling Eyes Следващите два дни ме изпращаше с усмивка. Явно посвикна с факта, че започвам работа. Ще пиша после да кажа как свикваме с градината. Целувки на всички малчугани  Hug

# 393
Ееее, честита рожба на Галито. Най-накрая!!!  Heart Eyes Да расте здрав Тодор и да радва мама и тате! На мама - бързо възстановяване Simple Smile

# 394
  • на края на света.....
Честито,Галииии!Да ти е живо и здраво момчето Hug
Сподели как мина всичко?

# 395
Честито Гали! Да е жив и здрав малкият юнак! Бързо възстановяване.

Та... за градината. Аз съм малко втрещена... Знаехте ли, че децата трябва да се обслужват сами изцяло, имам предвид, дори и след ходене по голяма нужда до тоалетна се очаква от тях самички да се избършат. Това не е ли безумно?! В нашата градина изобщо не ги поглеждат, но това е друга тема, просто вместо да ги учат на самостоятелност, ми изглежда, че са го обърнали госпОжите на пълно нееб****

# 396
  • И аз не знам къде...
Честито на Гали   bouquet! Да е жив и здрав малкия мъж  Peace!

Ние ходихме на ДГ точно три дена и от тогава сме болни  ooooh!! Не знам какво да кажа! Всъщност аз знам, че това е заради стреса и от това се разболя, но пък толкова бързо ..........

# 397
Ехо, честито бебе на Гали Simple Smile Чакам и аз повече снимки и истории от малкото бебе Simple Smile

Инче, това пък как са го измислили  Shocked Нещо май хич не им се занимава на лелките. Митака е мнооого да леч все още от момента, в който би могъл да се избърше и да си вдигне гащичките сам успешно. Ми тя ръчичката му е късичка и не стига все още  Mr. Green Не че не се опитва!
А Бобича как свиква, харесва и му в градината?

Митака си ходи и през лятото на градина, с няколко седмици прекъсване, сега вече може би месец ходи след ваканцията, и нямаме проблеми. Оня ден позакашля малко, но за една нощ премина. Крумбака и той ходи втора седмица, извади едни сополки оня ден, но явно са отново заради поредния зъб, и няма друго. Продължава да ходи бос навън, макар че стана леко хладно, но майка му е магаре инато, и докато не проходи стабилно няма да му обуе обувки  Mr. Green Има някакви сандалки, които стоят заточени в шкафа на яслата, колкото да не изглежда, че детето си няма обувчици горкото  Crazy

Дариии, а той Гошко преди не ходеше ли на ясла?
Хайде поздрави на всички!

# 398
  • И аз не знам къде...
Не е ходил! Явно раздялата не му понася! Освен, че сутрин плачеше, вечер в съня си пищеше, което си е сигнал за силен стрес! И така три дни........ Сега е в къщи по написаните вече причини. Явно стреса му идва в повече. Обещал ми е след празниците да ходи, но без да спи там  Peace! Да видим! Уж съм го възпитала да си държи на обещанията, така както и аз и баща му си държим на обещанията, ама то детска работа!

# 399
С  положителна  настройка от  ваша страна и  лек  натиск  от  вас  върху лелките  в  детската за по позитивно отношение  всичко ще  си  дойде  по  местата Дариии  Hugи  бързо  оздравяване . И  на вас  Танитка по малко стрес пожелавам
Та... за градината. Аз съм малко втрещена... Знаехте ли, че децата трябва да се обслужват сами изцяло...
 и ние сме  така  Peace Бепантена ни  беше  най  добрия приятел  дълго време докато посвикне,че  моята  бърза  да  не изпусне  нещо  от  игрите с  останалите,които  още  си  движат  с  пампита  и нямат  подобни грижи  Whistling

# 400
Привет Hug Благодаря за пожеланията Hug Ние вече се гледаме вкъщи. Родих напълно естествено, леко и съм много доволна от отношението на персонала и практиките на болницата тук.
В началото Тод имаше проблеми с правилното захапване, но се надявам постепенно да се нормализират нещата. Поне вече спря да сваля от рожденното тегло, дано скоро да започне и да качва.

А кака Диди е най-прекрасната кака. Не съм усетила и нотка на ревност засега от нея. Отначало като се върнахме от болницата почваше да плаче за най-малкото нещо, но като й обясних, че бебето всъщност сега е работата на мама, поне докато порастне малко и поведението й коренно се промени. Без аз да я моля все намира с какво да ми помогне. Гледам да не я пренебрегвам въпреки всичко и книжки четем и песнички пеем Party

За градината, тук пък се учудват, че Диди може сама да отиде до тоалетна и да се облече самичка. Никой не изисква от децата да се обслужват сами на тази възраст Peace

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 11:50 от Галче

# 401
  • София/Севлиево
Честито бебе и от мен на Гали,макар и чак сега!Да е здраво и много да ви радва всички вкъщи.

И Слави от вчера е на градина.То вярно,че преди ходеше на ясла,но от края на април си се гледахме само двамата и много свикнахме един с друг и сега ми е много мъчно за него.В нашата градина децата не ги пускат да ходят сами до тоалетната, но иначе той у дома си ходи сам,слага си дъската и си пуска водата, аз трябва само да му помогна да се избърше и да му дооправя панталоните ако не ги е вдигнал като хората.Вчера изобщо не е плакал като го оставихме , но тая сутрин искаше баща му да остане с него.Дано е било само инцидентно,защото не искам да се разделяме с рев всяка сутрин и после цял ден да го мисля...
Моментите с тръшкането и при нас ги има от време на време, само че той директно си сяда на земята и просто не иска да тръгне,няма рев,няма викове,просто си седи и не мърда  Rolling EyesИли пък бяга на шосето,което си е доста страшно,защото не знам кога може да мине някоя кола,добре че където ходим почти няма коли и успявам бързо да го хвана.

Та това е засега от нас.Хубави слънчеви дни ви желая на всички!

# 402
Галче, честито!! Живо и здраво да е малкото момченце! Браво на Диди, вече е голяма!

В нашата градина сега ги учат на самостоятелното ходене и обслужване в тоалетната. Криско вече беше и на екскурзия от градината - водиха ги на Витоша. Много му хареса и това определено му повлия положително за свикването. Въпреки, че още си поплаква сутрин като влиза.

# 403
Ели, Джи Джи Hug

Ние сме добре и кака и бебе. Вчера съм седнала за малко на компютъра и Тод се разплака и Диди му обяснява На плачи бебе, мама сега малко ще поработи и ще дойде при теб Laughing Много е весело с две деца Party

# 404
  • София
Ели, Джи Джи Hug

Ние сме добре и кака и бебе. Вчера съм седнала за малко на компютъра и Тод се разплака и Диди му обяснява На плачи бебе, мама сега малко ще поработи и ще дойде при теб Laughing Много е весело с две деца Party

Ей Гали, много мило ми стана като прочетох Hug Да са ви живи и здрави и двамата и много много да ви радват.

Инче при нас няма такова нещо. Аз не си представям дете на 3 години да се бърше само. Те и на по 5-6 не могат. Говори с госпожите.

Иначе Марти тръгна и той на нова градина ("За батковци") и според лелите все едно бил роден в градина. Организирал децата да пеят и танцуват, а на четвъртия ден ми казаха, че и гадже имал Joy Joy Joy. И то второто подред Wink щото си има едно друго приятелско. Иначе и той понякога мрънка сутрин как не иска да ходи, но то според мен е нормално. И на мен понякога не ми се тръгва на работа, а толкова много си я харесвам. Laughing

За адаптацията на малчуганите - и аз да потвърдя, трябва много позитивизъм от нас. Иначе няма как да се случи. Другото което проавя аз- говоря честно и открито с Марти, защо се налага да ходи и какво аз правя и защо не мога да го гледам.

Целувки и прегръдки на всички малчовци и особено на новите попълнения.

Общи условия

Активация на акаунт