Така е!Затова е хубаво да са поне две,за да не бъдат сами!В момента се борим с една температура
,резултата от седмица и половина на градина...... 

Така е!Затова е хубаво да са поне две,за да не бъдат сами!
,резултата от седмица и половина на градина...... 
40 минути не можахме с баща й да я облечем за градината. Надявам се бързо да свикне, защото е контактна, но ще видим следобед като я взема какви ще са отзивите
Ние направихме леко плавен преход към градината, защото аз започнах работа миналата седмица и я гледаха баща ми и баба ми. Първите три дни нямахме проблеми, но в четвъртък много плака, не искаше да ходя на работа. И аз си поплаках като излязох от вкъщи. Много мъчно ми стана
Чакам и аз повече снимки и истории от малкото бебе 

! Да видим! Уж съм го възпитала да си държи на обещанията, така както и аз и баща му си държим на обещанията, ама то детска работа!
и бързо оздравяване . И на вас Танитка по малко стрес пожелавам
Бепантена ни беше най добрия приятел дълго време докато посвикне,че моята бърза да не изпусне нещо от игрите с останалите,които още си движат с пампита и нямат подобни грижи
Благодаря за пожеланията
Ние вече се гледаме вкъщи. Родих напълно естествено, леко и съм много доволна от отношението на персонала и практиките на болницата тук. 

Да са ви живи и здрави и двамата и много много да ви радват.
. И то второто подред
щото си има едно друго приятелско. Иначе и той понякога мрънка сутрин как не иска да ходи, но то според мен е нормално. И на мен понякога не ми се тръгва на работа, а толкова много си я харесвам.