Всяка майка на Юнско дете да намине да се отчете :)

• 68 561
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • на края на света.....
Рони,почти три дена SadКато първия беше с много висока над 39 градуса.После пак вдигаше но в рамките на 38 и нещо.А последния ден поддържаше 37,4 цял ден.И това беше грипа,без други симптоми само температура и втрисане предполагам , тя казваше че и е студено.
Ние все още спим на обяд PeaceМакар,че когато сме в къщи заспива късно следобед около 15 часа,но си поспива около 2 часа Peace
Но племенника е 2 месеца по малък и в къщи вече не могат да го приспят,не иска и това е .И на градината спи по малко и трудно заспивал.

# 511
Кристиан спи точно по час и половина следобяд. И в градината, и вкъщи трудно заспива. А има дни, в които не спи.

За висока температура - над 38,5 давам хексалгин.

# 512
Здравейте Simple Smile
Рони, по- добре ли сте вече?
Аз за супер висока темп. си тавам течен аналгин, хексалгинът нещо не му я сваля особено, а нурофен и панадол давам да му държи темп. по- ниска нощем.  Той все пак е с удължено действие, а течният аналгин действа доста бързо. За темп. под 38 и аз давам беладона. Свщички никога не съм имала и не съм слагала...
Лъчезар си спи за сега на обяд, според зависи колко е изморен- понякога 1час, понякога 3 часа.
На градината му е много интересно и се сърди, когато отида да го взема по- рано Simple Smile

# 513
Привет мацки  Hug
Роси да по-добре сме,няма Т. но още кашля и има сополи  Confused писна ми от тоя студ  и настинки,искам лятоооо  Peace

Паола също още спи на обяд,е има дни в който спи до по-късничко и тогава отказва да спи,но гледам да я слагам  Simple Smile

Лека вечер  Hug

# 514
Щастливки сте  вие  мамите  със  спящите  дечица,при  нас  това  от повече от  две  години  си  е  тема  табу, даже  и  вечер  заспива със сумат  и изчетени  книжки,ако  й  се  спи  на  на  обяд  знам  че  е  болна, аз  давам  Ибупрофен който  на 6 часа  може да  се  дава  против висока  температура,но  последния път го повърна и  се  будих  на  половин час да  меря,докато  сутринта  не  спадна  от  само себе  си,сега  и  тя е  с  кашлица  и  сополи,а  аз  на  тръни  да  не  се развие  отново  в  бронхит,че  това  е  схемата  при  нея

# 515
Диди тази седмица не е на градина, защото е във ваканция и какво да ви кажа за спането. 2 дни не спи и се криви вечер, на третия сама ми заявява след като се наобядваме, мамо, аз ще спя Laughing

Мая,  Hug за Зара

# 516
Мерси Галче, днес  е  сън  до  скъсване  следобяд,но  както  казах - болна  е  и  на  антибиотик  Sad , макар   и да  е  малка ,кофти  е  да  я гледам  че  празнува  така  женския празник...

На  вас  мами (и  на  щерките  ви) всичко най красиво не  само  днес ,а  и   през  цялата  година   bouquet

# 517
Честит празник, мили мами!   bouquet

# 518
Много ми е мъчно да прочета, че някое детенце е болно, особено пък на празник. Хайде вече да идва топлото време, че да ни забравят болестите Hug

Я да попитам аз, макар че не са много списващите тук, да има още деца с нощен памперс Blush

# 519
  • Miami
Я да попитам аз, макар че не са много списващите тук, да има още деца с нощен памперс Blush
Има, има  Simple Smile

# 520
Има, има... голяма мъка ми е, но почти винаги е мокър  Rolling Eyes На обяд спи без и няма инциденти, но нощния ще се мъчим да махаме като се постопли още, че той спи сам в стаята си и съвсем не мога да го оставя мокър цяла нощ.
Мая, бързо ба се оправя Зара  Hug Ние 3-та седмица се гледаме вкъщи, и Лъчезар изкара едно кофти и много упорито боледуване, но да чукна на дърво вече е добре. Нямам търпение да стане топло. Малкия вика "Искам да си ходи вече тая баба Зима и да идва пролет! Да се върнат птичките от юг, да има тревичка и кокиченца..." Та и аз така  Party

# 521
  • София
Здравейте и от нас - отдавна не сме разписвали.

Ние Януари премахнахме памперсите тотално. Изведнъж стана и само на втория ден имаше сутринта малко авария и дотам беше. Бях се отчаяла, защото беше свикнала да ака само в памперс, но се случи чудото. Но преди това около месец нощем пампераса беше сух сутрин.

Поздрави на всички

# 522
  • на края на света.....
И ние сме в кюпа Wink с памперсите.
Но все пак има напредък ,доста нощи е сух но все още понякога се изтърва.Ще изчакам да дойде лятото и ще опитам да го махна Peace

# 523
Но все пак има напредък ,доста нощи е сух но все още понякога се изтърва.Ще изчакам да дойде лятото и ще опитам да го махна Peace

Ех, има надежда значи Wink и аз така мисля да направя Hug

# 524
Малкия вика "Искам да си ходи вече тая баба Зима и да идва пролет! Да се върнат птичките от юг, да има тревичка и кокиченца..." Та и аз така  Party
Ние май  попрекалихме  с големите очаквания от  малкото  слънчеви (лъжовно  топли) дни  и...така  се  случи  Confused   Иначе и  ние  така - чакаме вече с  нетърпение  да  махаме  шалове  и шапки
На  всички  с  пампита - успехи  с махането  Hug

Общи условия

Активация на акаунт