Иначе си е екстра детето, много му харесва градината, приятели, социален живот... Вече започва да се споменава рождения ден... ще трябва да се мисли торта
Памперси не ползва, много рядко има инциденти нощем, преживява се... На пролет подхващаме анти-памперс кампанията при Крум... Надяваме се на добри и бързи резултати... Имайки предвид, че във всяко отношение на развитието Крум се представя коренно противоположно на брат си, значи ще успеем от раз (Щото с Митю мнооого месеци се мъчихме)
М, да, да питам... вашите деца колко ядат? Щот' Митю има апетит, хапва си, в детската ядял всичко, ама все пак, като седнем на масата - Крум яде повече от него, а и си е доста хилавичък Митко. Не че се притеснявам... точно аз от слаби деца не се тревожа
ама ми е странно че яде по 3 лъжици. Междувременно почти нищо и никога не давам да се яде извън основното хранене. В градината също не дават. 
Както и да е, засега не можем да намерим друга градина и ще си ходи в тази. Но за вкъщи сме се разбрали, понеже тя и вкъщи започна да търси десерт, естествено, че десертът са ядки и семена и евентуално сушени плодове. И то десерт се полага, само ако си е изяла яденето и не й е стигнало. Т.е. вариант да си остави половината ядене в чинията и да иска десерт няма
Засега удържаме положението

нетърпелив е, идва често през нощта и в нашето легло, държим се често за ръчичка, прегръщаме се....и се чудя, колко интересни фази има и етапи....и кога ще стане голям и ученик...и едва ли ще ме допуска до него така близко....
Направо изпитвам ужас от мисълта, че може да се наложи да го водим на хирург
Както казваш MaLe после едва ли ще ми дава да го гушкам и целувам, колкото ми се иска. 

за всички пишещи и само четящи 

) Все още не се крием от него и голотата не му прави никакво впечатление
. Не знам дали я знаете за "На ризката, на джобчето, скъсало се копчето..." И то съвсем случайно й я запях, защото се беше разшило едно от плюшените й зайчета и го шиех