Ами, petiu6a, хайде честито

Лека и безпроблемна бременност!
Не че е лошо, напротив, но ми е интересно с каква цел го правят 2 години преди училище, като за тези 2 год детето ще се промени и развие много още.
А вашата детска градина на колко годинки започва?
Различни са, Кори, от тези с педалите, и по различен начин се движат на тях децата. Естествено, Жорко като може да върти сам и да кара, не му е интересно, но по-малките, или такива като Митко дето не могат да се справят с педалите, много добре се чустват на тези колела. А и са без помощни изобщо, равновесието се усеща по различен начин
Виж за тротинетка не се бях замисляла... може пък за рождените дни да ги снабдим с по едно двуколесно превозно средство младежите, да джиткаме из парка после...
На това видео се вижда как едно детенце за 1 път се качва на такова колело и прогресът му после. Много бързо свикват да ги карат. 

От две-годишна се справяше идеално с колело на три колела. Сега кара по-голямо с помощтни и вече трябва да го сменяме с по-големия размер. Сама иска постоянно да излиза да кара - върти здраво даже и с доза инат забелязвам понякога. Само не ми е ясно как точно ще махнем помощтните, но то ще си покаже надявам се. Препоръчани теми