7клас, ІІри срок, готвим се за лъвски скок,

• 37 252
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
PurpleDragon , на моят г-жата по физика му е давала примерни олимпиади. Даже и сборник със задачи по физика му беше дала , да се упражнява  Laughing.
 Най-жалкото , че и да успее да мине на 2 кръг, няма да отиде. Датата и часът съвпада с областният по география , а ако трябва да избира ще избере нея!
 Летисия , браво на Бети  Hug.

# 556
PurpleDragon, задачите за общински кръг на олимпиадата по физика са по-лесни от тези, които дават на областен. При нас олимпиадата се провежда днес. Госпожата през седмицата е дала на децата 3 задачи, давани миналата година на общински кръг. Синът ми каза, че били много лесни – решил ги за 20 минути.

# 557
  • София
PurpleDragon , на моят г-жата по физика му е давала примерни олимпиади. Даже и сборник със задачи по физика му беше дала , да се упражнява  Laughing.
Ali_sun, браво на г-жата! За съжаление, поне при нас са единици учителите, които подхождат сериозно към подготовката за олимпиадите. Не мога да си обясня защо...
..Синът ми каза, че били много лесни – решил ги за 20 минути.
math_mother, благодаря за успокоението!  Hug За изявените математици сигурно са лесни! Wink Ние обаче уви не сме от тях и резултатите ни в много случаи зависят от моментното "вдъхновение"! Mr. Green

# 558
  • София
Та, ако някоя от мамите на деца в „Междучасие” има идея от колко до колко е сутрешня курс (Михайлова – Симеонов), ще съм благодарна да сподели!

Не зная дали ще има сутрешна група.Нашето занятие по БЕЛ е преместено в 16 часа заради олимпиадата по същия предмет.

Браво на Бети! Hug

Успех на всички олимпийци утре и в неделя! Peace

# 559
Ей, момичета, благодаря ви  Hug Дано наистина поздравленията да са заслужени. Ще споделям след това резултатите. Тя със сигурност не е играла на тото, защото не обича така и ако не знае нещо го подминава. Значи, за да напише всичко е смятала, че знае Simple Smile, но ще видим....
Бети утре е поканена от господина, при който ходи на уроци, на олимпиадата по математика в неговото училище. Той дори бил изумен, че нейната госпожа не я е повикала. Дори и от друго училище и не записана, щял да и намери стая. Ами направо май да сменям училището, щом в чуждото я оценяват,  а в нейното - не.
Не знам дали наистина да не я пусна. Тъкмо ще знам много по-добре, какво и е нивото.

Успех и от мен на всички дечица Peace

# 560
  • София
Лети пускай я на олимпиадата,ако тя иска.Нищо не губите,само ще раберете нивото и.Успех,каквото и да решите!  Peace

# 561
При нас не се събрали достатъчно деца по физика  Sad. И не им предложили да отидат в друго училище (както беше по химия). Пропускаме. Всяко зло за добро - ще си посети курса в "Междучасие".
Поне добре, че по матетамика ще има олимпиада в училището.
Успех на олимпийците утре и в неделя.

# 562
  • Sofia
PurpleDragon , нашите г-жи са си такива  Laughing!
 Сега всеки четвъртък детето ходи на индивидуални консултации по химия. Г-жата му сериозно го подготвя за 2 кръг. Същото е и по география. Вървят възможно най-бързо , за да е взет повече материал.
 mamma_jenny , и в нашето училище децата не са много. Но и 2 деца да има - пак ще ги изпратят! Според мен всяко училище трябва да подсигури участие в олимпиада дори и само за едно дете.
 Лети , задължително я пусни / ако тя желае да отиде , разбира се/. Нищо не губи , напротив  Hug.

# 563
Здравейте, как се справиха децата ви на националното състезание по БЕЛ в неделя.
Моят син има 85 точки и не се класира на следващия кръг, беше много разочарован Sad
Във връзка с коментарите по изпитите, мен също ме притеснява повече БЕЛ отколкото МАТ.

Моля ви да ме ориентирате как да видя и аз тези резултати! Praynig

# 564
Дами, ориентирах се. Благодаря за помощта и инфото, все пак.

# 565
  • дълбоката провинция
PurpleDragon, не се стряскай толкова Wink на общинския кръг по физика решават задачи само от електричество. На областния вече (това, което сте гледали) се включват задачи и от оптиката (материала до лещи), както и материал от V и VІ клас. Калкулаторите са разрешени Simple Smile

Ще пусна в общата поща задачи от миналогодишен общински кръг.

Успех!

# 566
  • София
forttuna, много благодаря! И на теб и на всички момичета, които ми отговориха.   bouquet

Хубав уикенд на всички ! Flowers Four Leaf Clover

# 567
  • Пловдив
Някой знае ли къде мога да видя тестове от националното по БЕЛ? Предварително благодаря  bouquet

# 568
  • София
Момичета имам спешно питане.Утре олимпиадата по БЕЛ в София от 8.00 или 9.00 часа е?
...
Намерих го,от 8 часа е!

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 19:47 от Ali&Meli

# 569
Момичета имам спешно питане.Утре олимпиадата по БЕЛ в София от 8.00 или 9.00 часа е?Учителката по БЕЛ на сина ми е казала в 7.45 да са там.И сега откривам на страницата на РИО,че темите ще бъдат качени в 8 часа.Обикновено началото на олимпиадите е в 9 часа,но знам ли...

Дъщеря ми каза, че ги викат в стаите в 8:30, а започването на олимпиадата е в 9:00.

Общи условия

Активация на акаунт