7клас, ІІри срок, готвим се за лъвски скок,

• 37 185
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
Задачите от днешното "Национално състезание-тест  по математика" не са ли еднакви за цяла България?

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 22:09 от Черна станция

# 646
По принцип не са еднакви, защото всеки инспекторат сам си ги съставя.

# 647
Задачите от днешното "Национално състезание-тест  по математика" не са ли еднакви за цяла България?
Иначе аз имам при мен отговорите на 2 модул, без 30 задача, която е за доказване и няма число за отговор.
За коя област? Ако е за Ст. Загора, моля те да напишеш отговорите, ако това не те затруднява.

# 648
 Peace

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 22:10 от Черна станция

# 649
И аз да се присъединя към молбата, ако някой има задачите от днес за Варна, да ги пусне на общия мейл. Моето дете сподели, че задачите са били доста лесни, с изключение на последната, която е затруднила всички и са прекарали повече от половин час на нея.
Аз попаднах на задачите за Пловдив, Пазарджик и Ловеч, но определено са различни от тези във Варна.

# 650
didonka , можеш ли да ми пратиш ловешките задачи, че моята нали е болна и не можа да отиде.

# 651
  • у дома
didonka , можеш ли да ми пратиш ловешките задачи, че моята нали е болна и не можа да отиде.

Не съм didonka  ,но заповядай http://math-bg.com/?page_id=157
При нас не са дали да си изнасят листовете с условията...

# 652
 Grinning Запис и от мен!
Някой има ли информация за олимпиадата по История и цивилизация?

# 653
В неделя (27 февруари) следобед е І-вия кръг на тази олимпиада. Провежда се по принцип в училището, в което учи детето. Обикновено е тест със затворени и отворени отговори, включително картинки. Има и отговор на исторически въпрос.

# 654

Не съм didonka  ,но заповядай http://math-bg.com/?page_id=157
При нас не са дали да си изнасят листовете с условията...

Много ти благодаря   bouquet
Тъкмо дребната да има какво да решава, че има доста да наваксва. И другата седмица и се очертава да не ходи на училище Sad И уроците и тестовете по математика изпуска.

# 655
При нас е на 20.02/утре/,но доколкото разбрах в някои училища е била днес следобяд.Ако има такива нека дадат малко повече информация

# 656
Аааа, а къде е това "при нас"?

# 657
  • Sofia
Щом са различни по-добре да не циркулират отговори. Много е възможно някои задачи да съвпадат, други да са с малка разлика и ще настъпи объркване.
Какво значи :" да не циркулират отговори" ? newsm78
 Просто пишеш за коя област става въпрос , и объркване няма да настъпи!
 Ако не искаш да дадеш отговори - защо писа , че ги имаш?
 И не е нужна цяла седмица , за да се разберат резултатите! Част от децата ще знаят резултатите си утре. Може би има такива , които вече знаят точките си! Най-късно понеделник - вторник всеки ще си знае резултата.
 Лети, много гаднен тоя грип! Аз май ще бера ядове с малкия  дано да бъркам  Praynig/. На Бети - много бързо да се оправя. Моят беше болен седмицата преди грипната ваканция , и много добре разбирам притеснението ти относно материалът! Дано дететнце няма много пропуски  Hug!
 На всички седмокласници - успех утре!

# 658
Голяма част от задачите от първи модул се повтарят в тестовете, дадени в Пазарджик, Ловеч и Стара Загора.

# 659
Щом са различни по-добре да не циркулират отговори. Много е възможно някои задачи да съвпадат, други да са с малка разлика и ще настъпи объркване. Ще почакаме една седмица и ще се види кой какво. Още повече според шерката наистина трудна е била май само 30 задача, а там няма отговор.
Ами то, ако не ме лъже паметта, Чирпан е обл. Стара Загора. Така че не виждам какви разлики може да има в задачите, дадени в Стара Загора и Чирпан. Едва ли някой ще седне да прави специална тема за чирпанските математици, колкото и велики да са. Друг е въпросът, ако не сте сигурни в отговорите си, но защо тогава дразниш. Но както и да е...

Общи условия

Активация на акаунт