7клас, ІІри срок, готвим се за лъвски скок,

• 37 181
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
Утре от колко часа е състезанието?

# 631
  • Sofia
ЕлиЯна , добре си се завърнала  Laughing! Надявам се да ни навестяваш по-честичко  Hug. От сърце ти желая "тежкият" пубертет при девойката да отмине бързо  Peace.
 Шани , честито класиране по химия  Hug. Струва ми се , че си прекалено взискателна / както и аз , разбира се/. Добре си е детето , ще видиш след някой и друг месец  Laughing.
 Lennyh, разбира се , че всички деца ще намерят пътя си  Hug. При някои е по-рано , при други - когато му дойде времето  Hug.
 Искам да пожелая успех на всички набори , които утре ще "борят" задачите   Hug.
 mamma_jenny, започва в 9 ч. , нашите ги искат до 8,30 най-късно .

# 632
  • София
Утре от колко часа е състезанието?

От 9.00,а в 8.45 най-късно трябва да са там.Така разбрах.

Ели_Яна вчера се бях сетила за теб и ти се появи.Надявам се по-често да ни навестяваш.
Успешна командировка! Peace

Шани трябват и хора на изкуството.Освен това нали си чувала за поговорката "Който последен се смее,най-добре се смее."Изчакай да минат изпитите и тогава ще говорим.

Успех утре на всички,които ще се явят на състезанието по математика! Peace

# 633
Благодаря, моичкият твърдеше, че започва в 8 часа и спорехме в колко трябва да са там.
Успех на всички дечица!
То цялата тема химици се оказахме Simple Smile

# 634
  • София
Аз нали следя и се интересувам от пробни изпити и днес попаднах на това.И преди бях споделила тук,но сега датите излезнаха официално в сайта им:

http://www.regalia6.com/

# 635
Като видях сайта на Регалия, та се сетих да питам:кога са им пробните изпити, минаха ли вече? Много харесвам пробните на Регалия по БЕЛ и с нетърпение чакам да направят и някой да качи теста, за да го видя Simple Smile

# 636
  • София
Затова съм дала сайта на Регалия.Като кликнеш,най-горе е информацията за пробните изпити-на 13 и 20.03.
Моят син не знам дали ще успее да отиде.Тогава е олимпиадата по математика 12-13 март.Ще видим...а така ми се искаше на БЕЛ да отиде.

# 637
  • Sofia
Ali&Meli , благодаря за споделената информация за Регалия   bouquet.
 Доколкото знам , 7-мокласниците решават задачите от областния кръг на олимпиадата по математика само на 12- ти. На 13-ти ходят само големите ученици / ако бъркам , моля , някой да ме поправи/.
 Аз пък гледах на сайта на СМГ , че на 27.02 има пробен изпит по математика. Смятам моичкият да го пропусне , т.к. на 26-ти има 2 олимпиади и ще бъде гроги!
 Ще следя другите пробни изпити , по БЕЛ на Регалия и по математика на СМГ. Тогава / живот и здраве/ със сигурност ще отиде!
 По повод химията - явно наистина имаме много химици  Hug!
 Ако някой е разбрал в кое училище ще се проведе 2 кръг, моля да сподели  Hug.

# 638
  • София
Али_Сън благодаря за информацията за олимпиадата по математика.Нямам идея в кое училище ще бъде 2 кръг.А и не се сетих да попитам учителката по математика на родителската.
Ние също ще пропуснем на 27.02 математиката в СМГ.Тогава е на олимпиада по история  ooooh!,а на 26.02 по химия.Дори ще пропусне курса по математика и сега обмислям варианти как да му набавя взетия материал.

# 639
Следобед в неделя има група по математика при Симеонов, предполагам, че не е проблем да дойдете в седмицата, в която има олимпиада по химия.

# 640
  • София
Следобед в неделя има група по математика при Симеонов, предполагам, че не е проблем да дойдете в седмицата, в която има олимпиада по химия.

Олимпиадата е от 14 часа и продължава 3 часа,това е проблема.Иначе тази по химия не създава проблеми.Вероятно ще отиде на БЕЛ.

# 641
Заради олимпиадата по история и ще трябва да пропуснем часове в "Междучасие". Има ли сутрешни часове по български език в неделя при г-жа Михайлова?

# 642
  • Sofia
Ali&Meli, за училището за химията питах аз / съжалявам , че не съм била разбрана/.
 По математика обикновенно ги разпределят в 3-4 училища в София. При другите олимпиади училището е само 1.
 Редактирам се за да помоля , ако някой попадне на отговорите на днешното състезание за София да ги сподели  Hug.
 Моят има колебание за 2 от задачите , а за последната не му е стигнало времето.
 Колкото да курса в Междучасие на 27-ми , според мен децата няма да пропуснат много. Може би ще правят пробният изпит от СМГ / или поне така беше при предишният пробен изпит/.

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 12:58 от Ali_sun

# 643
  • София
Заради олимпиадата по история и ще трябва да пропуснем часове в "Междучасие". Има ли сутрешни часове по български език в неделя при г-жа Михайлова?

От 11.30 до 13.30.Ние сигурно само този модул ще посетим.Трябва да разбера и Симеонов дали има сутрешна група.

Али_Сън и за химията нямам идея.И учителката по химия нищо не каза.

# 644

Моят има колебание за 2 от задачите , а за последната не му е стигнало времето.

Не само на него. Тестовете от общ. кръг от миналата година синът ми реши за максимум 1,5 часа двата модула, а днес не са му стигнали 2,5 часа. Днес задачите, които са дали на теста по математика в Стара Загора са били значително по-трудни от тези, давани на общ. кръг миналата година в много от градовете. Почти никой не е стигнал до последната задача. Синът ми е решил двете подточки на последната задача, но третата подточка не я е решил докрай – времето свършило. Сгрешил е една задача – начертал грешен чертеж. Вместо ъгъл С = 135 градуса, начертал го 90 градуса и получил грешен отговор. Така е като се бърза...

Общи условия

Активация на акаунт