защото на сестра ми й казали че с акта за раждане ставало,а той излиза след 2 седмици.
От болницата й издадоха днес иначе болничния ,тя е самоосигуряваща се иначе,и незнам само него дали ще го вземат в НОИ.
Това моето дете просто няма равно на себе си.От сутринта е спало само един час.И само реве.Преди 5 минути заспа на ръцете ми с триста зора и не знам колко ще спи и сега.Пиша в момента и рева.Само моето ли е такова,аз ли греша някъде вече не знам.Като е будно стой кротко 5 минути и се почва едно мрънкане и реване.Иска да е гушнато на ръце.Само не иска да заспива.Просто е живо чудо.Вече сили и нерви нямам
Това моето дете просто няма равно на себе си.От сутринта е спало само един час.И само реве.Преди 5 минути заспа на ръцете ми с триста зора и не знам колко ще спи и сега.Пиша в момента и рева.Само моето ли е такова,аз ли греша някъде вече не знам.Като е будно стой кротко 5 минути и се почва едно мрънкане и реване.Иска да е гушнато на ръце.Само не иска да заспива.Просто е живо чудо.Вече сили и нерви нямам

Имам си един голям кротанчо вкъщи.Понякога забравям,че имам бебе 

? Че моят изтича тия дни ...
С Неси днес бяхме на док.,че снощи ми вдигна 39 температура
и се видях в приключение.Утре е на тържество и ще я пусна само за него и си я прибирам вкъщи и ще видим кога пак ще ходим на детска.