Юлчета 2008 (Тема 144)

• 33 371
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
  • София
NBM няма да се нервиш Mr. Green и аз не отидох...в нашето село наваля много сняг Mr. Green Големите машини не идват до тук  Joy

В събота на поправка в Дуци на детското.  Hug

Хайде официално Честито    bouquet

# 106
NBM, Честити, лека и безпроблемна бременност и здраво бебе на финала.

Аз на моменти забравям, че съм бременна и се втурвам да правя разни неща, които не бива.
Тази вечер, като ходихме да си приберем Йоана и паднах по стълбите, яко съм насинена и май си навехнаах ръката. Дано е само това. Утре сутрин , ако не мога да стана ще си е проблем.

И при нас ще има куклен театър "Малката кибритопродавачка" не ми се стори подходящ за Йоана, ако има нещо подходящо ще я заведа.

# 107
Благодаря за отговорите  Hug

НБМ, честито  Grinning Лека, безпроблемна и щастлива бременност ти желая  Hug

Мани ги тия манджи, нека дебелеят присъстващите Mr. Green

# 108
Села ви, ама и ти ли си бременна? НБМ, Села ви,  честито!  newsm18Леко и безаварийно до края  Hug
НБМ, жалко че не дойде  Sad Астарта, ти къде се покри?  Crossing Arms Очаквам да наваксате на бебешката среща.
Танита, пожелавам ти скоро да се успокоят нещата на всички фронтове, че явно не ти е лесно  Hug
Мерилу, много неприятно преживяване, дано повече не ви се случват подобни неща  hug
Мани ги тия манджи, нека дебелеят присъстващите Mr. Green
Надебеляхме, ама си изкарахме готино  smile3534 Как е Катето?
И Сами не казва "Р", а когато е в края на думата го замества с "Ш" и се получава например "наш" (нар), мотош и други подобни "португалски" бисери  Joy Не съм се запритеснила.  Всяко дете си има собствен темп на развитие.
Нощния памперс не сме го махнали, защото след като изпрах за няколко дни не знам си колко напикани възглавници се отказах. Слагам го за успокоение, иначе повечето пъти е сух.
За подарък е поръчал на Дядо Коледа жива панда, състезателна кола и каравана. Първото му желание доста ще ни затрудни Laughing

# 109
  • Варна
НБМ, Села ви, честито и лека и базпроблемна бременност   bouquet!
Гнидка, Симпатюхче, стискам палци бързо да минават вирусите  Praynig.

# 110
Инка  Hug

Честито, Селави! Лека и безпроблемна бременност и раждане  Hug

Роси, аз умишлено пропуснах основната тема  Rolling Eyes Вчера, имам чувството, че остарях от притеснения. Никога досега не беше плака от болка (в ушето) и не беше поддържала толкова висока температура толкова дълго. Отделно като я качи заспа и спа 7 без прекъсване през деня  Confused
Надявам се с това да се приключат лошите спомени от този вирус, щото детето се измъчи много, а аз се уморих.

# 111
  • София
Sela wi, честито! Лека и безпроблемна бременност ти желая и едно пухкаво бебенце накрая да гушкате с каката и таткото  Hug

# 112
 НБМ и Села Ви, честито и лека бременност    bouquet

Инка  Hug

Снощи не дигна Т, прескочихме АБ- то  Party , но днес кашля като магаре, поне двойно повече от вчера. Писна ми................

# 113
Села Ви, честито и на теб  Hug Лека и безпроблемна бременност и здраво, пухкаво бебче ти желая!

Гнидка, Симпатюхче, бързо оздравяване на малките  Praynig

Астарта, все забравям да те поздравя за работата  Embarassed Какво стана  с другата работа, обадиха ли ти се?

Аз също не мога да казвам Р добре в повечето случаи, спомням си, че съм ходила на логопед, защото  не можех да казвам и Л като малка, ама явно не е било достатъчно  Blush Габи мисля, че вече казва Р обаче  newsm78

Днес съм на ехограф, нямам търпение вече, че за последно ходих края на септември  Crazy Надявам се, че ще кажат вече със сигурност дали ще е момиче Simple Smile

Аз също още не съм махнала нощния памперс, колкото и да ми се иска  Confused Има дни, в които е сух сутрин, като някой път ми казва и ставаме да пишка през нощта, друг път издържа от вечерта, но все още има и много дни, когато е напишкан. Мисля си сега като отидем за 2 седмици на почивка и е топло там, да пробвам да го махна, пък ще видим  Rolling Eyes

Не знам дали ви се похвалих, но сестра ми също е бременна Heart Eyes Само 3 седмици след мен й е термина, много готино.

Хайде лек ден от мен!

# 114
честито на новите бремелинки  Heart Eyes
Матито пак е много болен, на АБ е, кашля като стар тютюнджия  Confused

# 115
 Мая, бързо оздравяване и на Мати  Hug

Купа, чеситто и на сестра ти  Simple Smile

Ние си купихме овлажнител на въздух с ваничка за ароматерапия. Мислите ли, че може да е вредно за Йоанна да ползвам етерични масла  newsm78

# 116
Ех че хубави новини.Честито на Sela wi и NBM.Пожелавам ви лека бременност и здрави бебчета Heart Eyes

Симона все още се тръшка за щяло и не щяло.Във вкъщи е ужасна.Постоянно мрънка за нещо.Дано отмине скоро този период,че всички вкъщи  smile3511
Аз също не съм махнала нощният памперс.В повечето случай е  доста пълен.Най голямо впечатление ми направи,че Симона не може  да казва буквата С,замества  я със Т Mr. GreenИма и др. буквички които не може да казва. Но пък през последната седмица започна доста да говори и да повтаря като папагалче каквото кажем във вкъщи Laughing

# 117
  • Бургас
Села ви, честито и от мен! Лека бременност и сладко бебе!
Купа, честито и на сестра ти!

Лора тая седмица е на бабин дом. Свекърва ми си взе отпуска и ще се гледат една седмица. Вчера я водих на лекар, не е страшно, настинка, но много кашля и повръща от кашлица. Доктора ме успокои, каза предимно разтривки, краката в топла вода и чайчета, сиропчета и капки за нос да давам.

# 118
Ей, супер, честито на бременните! Да ви е лека и безпроблемна и с хубав финал и безгрижно кърмене!

Елена е без памперс през деня от две годишна, лятото караше и нощем понякога без, но по едно време зачести нощните напишквания и започнахме да и слагаме. Сега пък сутрин се буди обикновено със сух. Не обича много да си казва през деня, стиска и трябва да я подканяш, заиграва се и забравя.

Дадоха ни едно бънджи за Тео, от тези, които се окачват за врата и Елена естествено намаза, днес бая поскача, да кажа че е смешна е малко.
Какво друго за нея...май вече и попремина ревността, много голямо влияние оказа и това, че имитира как си за всичко, което прави, казва и тн - започна да му се радва по начина, по който Яна му се радва... и така. Новата и мания /след като попремина през тази с редене на пъзели по цял ден/ е слушане и гледане на песнички. В памперсите Пуфис нали има един диск на Бон-Бон - много са хубави песничките и двете си правят детска дискотека на тях. Играят си на приятелки с бебета и бутат колички, преобличат ги, продължава все още да си играе с буса и барбитата.. Започна изведнъж да рисува, прави кръгче, вътре две очи, коса и отстрани чертички за ръце и крака, абе цяло човече си прави. Но и тя като кака си не обича да оцветява.

Иначе и другите сме добре, нещо на мен ми омръзна да вися у нас като е студено. Ето няколко нови снимки, леко налудничави, за тези, които не сте ги видели вече. http://www.facebook.com/photo.php?pid=5453790&l=3eb05e8867&id=825003417
В събота сигурно ще се видим.

# 119
И аз не мога да казвам "Р", но Лили май го казва горе-долу. Всъщност не съм се заслушвала дали го казва съвсем правилно, но го казва, не го заменя с други букви или да го пропуска.

Честита бременност на НБМ и Села ви!

Общи условия

Активация на акаунт