Юлчета 2008 (Тема 144)

• 33 390
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Хайде честито и на Sela wi Hug,пожелавам ти едно сладко момченце Peace
много бременни,много нещо Thinking ако има още някой,бързо да си признава,ние за сега отлагаме 3-тото(нещо не ми стиска)
Аз от днес съм на работа,малкия е с баща си,добре се разбират,ходят малко на работа,после се прибират да папкат и да спинкат Mr. Green

Всички болни,бързо да се оправят,че много лошо да ти е болно детето Praynig

# 121
Селави, честито и на теб   bouquet Купа и на сестра ти !

Симона като иска да и разказвам приказка, се чува като "пишка". Пеперудката смятам на всички е ясна, а напоследък много често вози бебето си в "кучка" (количка).  Joy  Joy  Joy

Иначе откакто съм родила, любима игра й е да се грижи за нейните бебета (има 2). Преобува, храни, къпе, всичко, което вижда че правим с Радо. Но интересно, че ги храни от шише. Досега на гърда не ги е сложила  Laughing Друг е въпроса, че памперсите на Радо започнаха много бързо да свършват, защото обслужват и нейните бебета, и по никакъв начин неиска да слага един и същ, хвърля го най-безцеремонно на земята, навит и затворен с лепенките, (точно както баща й прави като сменя нейния или на Радо) и слага нов. А едното бебе яде и пикае и тя му шълни шишето с вода и вкъщи става един аквапарк  Close

Вие пишете за нощен памперс, а ние върнахме всички памперси с пълна сила.  Tired Не ще да си казва и това е.  Tired Само се надявам преди лятото да го махнем, че е момиче и ме е страх от бактерии и т.н. Ама сега зимата как да я държа гола или мокра? Дайте идеи как да махнем пак.  Praynig

# 122
НБМ, Селави, честито! Лека бременост!

Иначе откакто съм родила, любима игра й е да се грижи за нейните бебета (има 2). Преобува, храни, къпе, всичко, което вижда че правим с Радо. Но интересно, че ги храни от шише. Досега на гърда не ги е сложила  Laughing

Вие пишете за нощен памперс, а ние върнахме всички памперси с пълна сила.  Tired Не ще да си казва и това е.  Tired Само се надявам преди лятото да го махнем, че е момиче и ме е страх от бактерии и т.н. Ама сега зимата как да я държа гола или мокра? Дайте идеи как да махнем пак.  Praynig

Ясмин беше същата като се роди Ноеми - тя И кърмеше обаче Laughing

За памперса - при двете помогна махането изцяло през деня. Ако е ту с памперс, ти с гащи се объркваха. Ясмин имаше много малко произшествия..Ноеми май беше 2-3 дена заблудена къде какво се прави - ама пробличаш и переш гащи и дрехи и здрави нерви няколко дена WinkИмаше първия ден сега в голямата група пак инцидент ..ама не се повтори повече. Явно не се е усетила, че трябва да ходи сама като е с по-големи деца вече...

Утре сме на коледно празненство ние в градината. Тук не е много суетня ..просто се събират родителите да си приказват, децата си играят. Няма подаръци или подобни ...

Аз купих подарък за Ясмин вече за Коледа, но за Ноеми нямам идеи  Confused За вторите деца е по-трудно с всичко, което е останло от по-големите Confused

# 123
NBM, Села Ви, честито! Страхотни новини!  Grinning

Напоследък много рядко влизам във форума, не ми се пише, а и предпочитам да не се заседявам много пред компютъра, ако имам да правя нещо, го правя, докато спят децата. Нещо Никола пак е във фаза и ми е по-лесно да му обръщам много внимание и така да предотвратявам тръшкания и реване по половин час с хлипане и задавяне чак без никаква причина.

Гузно ми е, че много пренебрегвам бебето заради Никола, но какво да се прави, като спи Никола пък, гледам да компенсирам с бебето и така.
Търся и варианти за Никола за градина/кооператив. Дано в ранната пролет на 2011 успее да тръгне някъде, мисля, че е напълно готов.

# 124
Оле, опитай да слагате памперс на куклата, т.е. да влезе в твоята роля и да  накара бебето да пишка на гърне, да го правят заедно, нещо такова Thinking

Села ви, честито забременяване, дано всичко да е наред до края!
Честито и на сестричката на Купаbouquet

Сами много пее, пее сутрин, пее вечер,...Вчера издържа целия ни коледен концерт около час и нещо и все си е тананикал. Момо започна уроци по цигулка, скоро очаквайте нашето трио Mr. Green

# 125
Миленче, ще се нагодят по-нататък нещата с вниманието и занимавките, вие сте с по-малка разлика от Яна и Ели, ще видиш какво е весело като почнат да си играят заедно, не че не е много досадно като се карат за играчки, но... поне правят нещо заедно.  Wink

# 126
  • София
Хаха, Билянка също "кърмеше", като се роди Дейка Simple Smile Иначе и те двете много си играят заедно (когато не се карат за някоя играчка, де  Wink ). Но заедно четат, оцветяват, бутат колички и Дея имитира кака си във всичките й действия, но още говори толкова бебешки, че на моменти само Билянка си я разбира Simple Smile
Ние им купихме Коледните подаръци - на Билянка, поръчания на дядо Коледа лаптоп на Уинкс, а на Дея една говореща книжка - пластмасова с "листове" и на всеки лист има различно животно или предмет и нещо се натискаше и издава звуците, които издава жабата, въртолета и т.н. За първи път я видяхме в Хипо-то, като ходихме уикенда и веднага я взехме. Иначе за Нова година винаги им купуваме също нещо по-символично и им взехме блокчета и химикалки на Уинкс и един мрежест кош, като за баскетбол, кото го монтираш на стената и те си хвърлят топки вътре - бях го харесала още преди време и мисля, че и на тях ще им хареса, че Билянка имат такъв в детската и много го хвали Simple Smile
Иначе спряхме Билянка от детска вече втора седмица и повече няма да ходи за тази година. Първата седмица я спряхме, защото мъжа ми си взе отпуск и те двамата така си решиха, но междувременно в детската се появиха деца с вирусна пневмония и даже разформираха 1-ва група, че болните там бяха над 7, но вече има болни и в групата на Билянка, а може би и в други групи  Confused

# 127
Ох, Маякуб, пак ли? ConfusedЩе се измъчите с тези болести. Дано бързо оздравява Мати!

# 128
 От днес и ние сме на АБ... Тръгна да прави пневмония. Купон просто....

# 129
Симпатюхче и при нас така....много гаден вирус....

# 130
Привет и от мен!
Моят разбойник продължава да си се тръшка за щяло и нещяло, но в някои случаи успявам за го убедя. Тази сутрин например му слоших ботуши докато идем на градината, че тук стана доста студено, а аз го водя с моторче, та му сложих обувките в торбичка, и му обух новите ботушки. Той хич не ги хареса, а си все гумените ботушки за дъжд, и тях искаше. Е, с триста зора го убедих, че ще му е студено, че новите са много топли, бля-бля, но успяхме да тръгнем без рев.
Всеки ден все повече говори, и на двата езика. В понеделник бяхме на рожден ден с брат му, без него, че рожденния ден започваше веднага след джудото на Бобо, та не се върнах до вкъщи да взема Уилям, и подаръка за децата (тук раздават подаръци на всички, които са поканени на РД) беше ..... една "златна" рибка, истинска! Малките пощуряха, а майките хич не бяха особено доволни, ама.... Та като се прибрахме вкъщи, Уилям изпадна във възторг, а във вторник като се събуди, първите му думи бяха - къде е ибката? Нощес пък спа сам в стаята, защото брат му спа в свекърва ми, и нямаше никакъв проблем. Само баба му, като му обясняваше, че си заминава със самолета за София, при лелчето му, той - не, и Уилям самолетче, Уилям лелче - демек и той да тръгва  Joy. Едва успях да го накарам да каже стихотворението за дядо Коледа, което го учат в градината, все ми отказва, снощи го каза, но набързо и тихо, съвсем нарочно, и нищо не разбрах....
Нощем се буди по два пъти (единия е на сутринта, към 6) да пишка, вика от леглото - мамче има пиш, или направо става, помъкнал и плюшеното куче, с което спи. Понеже има играчки всякакви, много по наследство от брат му, и много обича плюшени играчки, за Коледа съм му купила един голям плюшен мечо Пух, сигурна съм, че ще му хареса много.

# 131
  • София
dessita, как ти е старият ник, че нещо не знам коя си  newsm78 Аз знам Десита на Дани и Дарина  Simple Smile

Много гадно с тея болести, бре  Confused Гуш за всички болнички с пожелание за по-бързо оздравяване !  Hug

# 132
И аз чета и препрочитам, чудя се къде е заминала Десита, а не съм разбрала newsm78 Не се сещам кой е Уилям.

# 133
Момичета, моят ник винаги е бил Дессита, с изключение на малък период, в който го бях сменила на Моя кукла. Но е нормално да не ме помните, писах тук, докато бях бременна и малко след като родих, после нямах време.... По принцип пиша в темата на майките в Италия. Скоро се присетих за отчетните теми, и ви попрочетох, та рекох да се включа, това е.

# 134
Момичета, благодаря за пожеланията.
За сега съм добре. Ходя си на работа, бабите ми помагас с Йоана, когато много се преуморя. Влезнах в 4 месец, но все се тревожех, че нещо ще се случи и не съм споделяла много за състоянието си. Миналата седмица колегите на работа научиха Simple Smile. Сега ме оглеждат и всички се чудят как не са забелязали досега. Решила съм този път да не се впрягам толкова много както когато бях бремемнна с Йоана (изкарах много тежка бременност с постоянен абонамент в болницата Simple Smile). Гледам да не се паникьосвам за най-малкото нещо, да се храня редовно и винаги когато имам възможност да си почивам. Изоставих разни домакински задължения - без които си мислех, че света ще пропадне  и така.

Общи условия

Активация на акаунт