Юлчета 2008 (Тема 144)

• 33 398
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Явно есента пак е била месец на усилено бебеправене  Laughing Купа, много готино това за сестра ти! Лека и безаварийна и на нея   love001
Аз искам бебе, обаче малко ме е страх пак да пробваме  Confused А и така не ми се бременее, особено пък със Сами, който доста ме уморява и без да съм бременна. Изобщо хем ме сърби, хем ме боли. Засега съм си дала  още няколко няколко месеца да презаредя батериите и после ще помисля пак. Thinking

# 136
Аеля ,почини си, Господ си знае работата.

Десита, пиши по-често, къде си в Италия?

Села ви, точно така, има кой да свърши тежката работа. С първата бременност бях така, нямахме свястна пералня, Емил переше пуловери и тежки работи на ръка, чистеше и т.н. Пълна тенджера не местех даже. Но не се страхувай, вторият път е по-леко и лесно вървят нещата. Дано всичко върви по вода.

# 137
Купа, честито и на сестра ти, страхотно е , че децата ви ще са почти на една възраст.

Аелия, не се тревожи, когато му дойде времето, сама ще усетиш. че си готова.

# 138
  • София
Купа, прекрасни новини!  Hug

# 139
  • София
Честито на всички нови бременилки Simple Smile

Десита, много добре си решила даже да се включваш и тук  Peace

Вторите деца според мен наистина се износват и гледат по-лесно. Аз с Билянка за най-малкото звънях на лекарката ми и се тревожех повече, а с Дея вече работеща и с едно дете, направо си изкарах бремеността по-межудругото и ходех само на задължителните консултации. После с натрупан вече опит от първото дете, вторите деца се гледат и по-смело Simple Smile

Дея не знам дали е от някакъв период, защото тя си е мрънкаща по рождение, но напоследък е много трудна. И днес е станала в 5.30 и искаше детско, както всяка сутрин докато се оправяме за излизане, но иска точно БЕН ТЕН, който още не е почнал призори и беше един рев, едно тръшкане - после и за 100 други неща рев и тръшкане и в крайна сметка успя да събуди и кака си и баща си, защото не успях да я удържа ...

# 140
Здравейте и от мен и честито на всички бременни майчета!

Здравко казва "р" от близо седмица, особено при "Брррраво!" Но с памперсите няма спасение. Нито денем , нито нощем. Докога така хич не ми се мисли. Май до напролет.
Иначе и ние лепнахме някакъв вирус. Миналата седмица конюктивит и сополки. А от днес повръща и се е раздрискал. Сега чакам свекито да ми го доведе, че тя го е взела по спешност от яслата.
Следобяд ще идем до докторката и да видим.

В понеделник в яслата Дядо Коледа ще раздава подаръци, но дали ще се оправим до тогава не знам. Аз не съм и купила , но моя мъж се е вторачил в някакво хеликоптерче и ще го оставя той да избира подаръка.

Бързо оздравяване на всички сладки душички  Hug

# 141
Здравейте, момичета!
И ме ме е завъртяла работата толкова здраво, че изобщо не мога да седна на компа. Вече влизам в релси. Не се натоварвам толкова психически, но все още ме болят краката, понеже по цял ден вървя или стоя права.
Боби също свикна на градината. От понеделник не е ревал, като се прибера не се залепя моментално, ами ми се радвам 2-3 минути и отива да си играе. това всъщност е най-голямото облекчение. Не знам дали нещо ми има и не ставам за майка, обаче откачам при мисълта, че децата ми ще ме обсебят.  Rolling Eyes Миналата събота и двамата със Сами толкова ме натовариха, плюс Антон, който не винаги ми помага, плюс напрежението от работната седмица, че ми идеше да се кача в колата и да ида нанякъде. Тъй като имаше снежна буря и дори това не можах да направя, спретнах един хууубавичък скандал. Скоро не бях се държала така истерично.
Преди време бях видяла една група във фб "Как да не съм кучка, когато всички наоколо са помияри" или нещо от сорта.  Crossing Arms
И тъй, радостното е, че след злополучния уикенд, седмицата тръгна гладко, децата спряха да мрънкат, Антон реши, че МОЖЕ да пазарува, готви, чисти и да гледа децата и животът ми има малко по-подреден вид. Даже ми остана време за с,кс.  Laughing

Много се радвам, че всички бременни. НБМ, Села Ви - честито! Аз даже не знаех, че Купа е бременна!
Много приятни емоции, момичета!
Аз също все още кърмя. Ако Боян не се откаже до другото лято, смятам след 3я му рожден ден да го отбия.
Той също носи памперс непрекъснато. В детската градина пробват някакво обучени, което засега е неуспешно. Тъй че си купувам памперсите и толкоз. ... А пък ако знаете какво меню имат в градината.... ooooh! Макарони с чедър, хот-дог, хамбургер, пилешки хапки с грах... все сухи неща... Дано да не си угоя децата...
От друга страна, на мен лично, това, че жените тук не са клечки, ми действа успокоително. А пък и има толкова хубави дрехи, в които мога да се вмъкна, че самочувствието ми тръгна стабилно нагоре.  Flutter Crazy

# 142
Доне, забавен пост Mr. Green това с истерията не спохожда само теб. Но мисля, че е по-типично за нас - жените с трима мъже у дома.
Моят големия син хич не слуша в училище, говори в час и все другите са му виновни. Днес само той говорил и отрича. Оправдал се с мен , че половината му домашно не е решено,/аз бях на банкет/, но не си спомня да е казвал такова нещо. Изобщо, не ми казва, че му правят забележки, за да не му се карам и аз. приемам всякакви съвети, но аз съм виновна със строгостта си.  Tired

# 143
ПОРАДИ РАЗЛИЧНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА, КОЛЕДНОТО ПАРТИ НА ЮЛЧЕТА'2008 СЕ ОТМЕНЯ ЗА ЯНУАРИ! Simple Smile
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ, МНОГО УСМИВКИ И ПРАЗНИЧНО НАСТРОЕНИЕ НА ВСИЧКИ!

# 144
Честито на всички бременни коремчета Hug Лека и безаварийна ви пожелавам Heart Eyes
Аз гледам много да не пиша, да не се окаже заразно tooth

.............."Как да не съм кучка, когато всички наоколо са помияри"...........
Аз вчера чух нещо много готино: Защо българската жена била здрава жена? Защото живее в пеницилинова среда - мухъл до мухъл Joy

# 145
  • Sofia
Едното го изпуснах, другото няма да се състои, така че не мога да се оплаквам на ухо и ще ви тормозя тук  Mr. Green
Забравила съм всичко ooooh!
Нещо може ли да се направи за запек и постоянно гадене + перманентна умора? Sunglasses
След напишкването (за щастие беше еднократно) тези са ми текущите вълнения Crazy
.............."Как да не съм кучка, когато всички наоколо са помияри"...........
 Защо българската жена била здрава жена? Защото живее в пеницилинова среда - мухъл до мухъл Joy
Joy Joy Joy

# 146
  • София
Нещо може ли да се направи за запек и постоянно гадене + перманентна умора? Sunglasses

Да минеш в следващия месец  Mr. Green

Hug

# 147

Дано това помогне и не продължи по-нататък Hug 
Гледай да пиеш повече вода,а за гаденето на мен малко швепс- тоник  или вода с лимон ми действаше добре.

# 148

Hug
hahaha

Доне, дано все повече си щастлива и доволна там!
Като чета обаче...определено си затвърждавам мнението, че Америка е последното място, на което ще ида... /това нали знаеш не го приемай лично ама хич, само си разсъждавам за мене си/

# 149
НБМ, с първата бременност нямаше ли проблем със запек? при мен беше голяма мъка. Не виждам спасение, нищо слабително не бива да приемаш, има опасност от контракции.
Дуци, а ти къде се губиш?

Общи условия

Активация на акаунт