Пчелице работлива, честит нов ник
. Много е хубав

.
. Илия също едва наскоро проговори, за песни и четиристишия е абсурдно да се говори при нас. Децата са различни, а това сестрите и лелките трябва най-добре да го знаят. Изобщо не им позволявай да ти се качат на главата с тези забележки и претенции и не се притеснявай да им отговаряш подобаващо
. И аз съм разочарована от нашите, но се надявам поне в градината да имаме късмет с учителките. Сестрите в яслата на Илия чак сега разбраха (след половин година), че с лошо при него не се постига нищо. Опитваха се да го възпитават с лошотия и той пищеше неистово от яслата. Сега обърнаха плочата, смекчиха тона, станаха по-мили и внимателни и резултатът е налице. 

Такива са мъжете бе, глезльовци
Дени е същия, нищо че е батко, за някои теща с Маги са на равно
Ако лелките се карат на децата и повишават тон, да ви кажа не е толкова лошо. Децата изграждат един респект и като го побутнеш пилето от гнездото и то се оказва, че можело да лети
Но от това да са строги, до това да са лоши има огромна разлика. На мен едната си позволява да ми държи тон и да ми се кара като на ученичка и се разкрещях веднъж
ААаааа, много си позволява, ужасен човек. за каква се мисли не ми е ясно, ама няма да я бъде тая. Последен шанс съм и дала и ще събера подписка. да си търси друга работа , като не и се работи с деца . Да не ви казвам, щом си позволява на родителите да държи нагъл тон, как се отнася с децата. 
. Аз съм си малко по- чувствителна, но сестрата беше доста рязка. Приемам забележката и за памперса, както вече писах. Сега Боби е много по- податлив на махането му и пишка вкъщи на тоалетната чиния, за обличането и събличането честно казано не е проявявал желание и въобще не ми е хрумвало, че трябва да го стимулирам
.
.
но не успява да ги нацели да си ги обуе сама, горе долу същото важи и за пантофите. Но аз мисля, че това е съвсем нормално.
Аз приемам празника със смесени чувства, по-точно не ми е особено празнично. Освен историята, няма какво друго да ме кара да се чувствам щастлива, че съм се родила тук.
. Много помага. За обличането сме далече, но мисля, че лятото като са по-малко дрехите ще имаме повече успех.

Препоръчани теми