Юлчета 2008 (Тема 144)

• 33 374
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Все пак си мисля, че по-скоро интуитивно го е казала това за майката newsm78
Определено  Peace

Да ви кажа новата тактика на яна за обезоръжаване на майки:

Аз правя забележка.
Тя отвръща "Мамо, усмихни се." с възможно най-просещата и умилително-сърцераздирателно тъжна физиономийка.
Усмихвам се тип "зеле" като за снимка.
Хваща лицето ми (дланите й на бузите ми) и казва умно "Така си по-хубава."
Усмихвам се неволно, но пък съвсем истински.
"Цункай ме по челцето". - просещо, но с усмивчица.
... и ест. вече съм в лапите й  Blush

# 676
Яна е голяма хитрушана Grinning

Влизам специално да похваля Анна, че вече сама си обува чорапогащника и то чудесно. Брат й още не може да си обуе панталоните hahaha Все задните джобове са му отпред. Дребното е оправно като майка си Mr. Green
Дещо, Пепи има два нови зъба отдолу и два паднали горе, сега тепърва ще се показват. Моите горни предни два зъба се смениха по-късно от на Пепи Thinking

# 677
Сакс, Симона беше със запушен слъзен канал. Оправихме го с масажи. Ако искаш тормози ме на лични Simple Smile

# 678
Сакси, Елито беше така около два месеца, нищо не правех. Казват, че може да капеш кърма или физиологичен разтвор. Неонатолог или свестен педиатър най-добре ще те ориентира.
Яна голяма смешка.

# 679
Много ми стана приятно да ви прочета, за дечицата на ДеЩо, за хитрушите Яна и Катето, за оправната Анна Hug Heart Eyes
Много са сладки всички дечица Simple Smile

ДеЩо, Алекс е с 4 паднали зъба, 2 пораснаха, а 2 още не са. В момента изглежда ужасно - с една дупка отдолу и една отгоре, но по диагонал. Последното горно зъбче изгуби вчера докато ме хапеше за лакътя Crazy Joy

Сакси, дано разрешите проблема без сондаж Praynig. Ако искаш, ще ти пратя на лични ника на една майка от старата ми отчетна, на която на детенцето правиха сондаж навремето.

# 680
 Честит празник, момичета   bouquet

И да кажа, че ако решите да се събираме национално на 16-17 април, на Цветница в Ловеч има традиционен панаир на занаятите и е много хубаво тогава. В Стария град Вароша, на площада се изпълва със сергии с глинени, дървени и всякакви други занаятчийски неща, има фолклорна програма и е голям празник в града  Flutter

# 681
Честит празник , момичета!

чета ви редовно, но за жалост  трудно се наканвам да напиша някой ред  Blush

Микаел , също много говори (и почти всечко му се разбира).

saxophone Твойта Яна голяма сладурка - ей много хутри тези деца. Мики и той така , когато иска нещо или е направил беля и идва  :
" Мамо аз много те обичкам " ,  естесетвено придружено с огромна, греешта ангелска усмивка, от която направо се размазваш. Ако случайно не му обърна внимание продължава" мамооо, дай гушам те.......................дай да те цункам ....................... "     
За миенето на зъби - при нас е с 300 зора  #Cussing out . Първо не иска да отива в бнята да се мие, после уговорки да се измие само лицето , без зъбите. Накрая съответно си хапва порзия паста за зъби (без да търка , само осмуква четката) , пие малко вода и е готов  Crazy .
 За облеклото, от кръста надолу се сравя сам , за блузките помагам.
За храненето - може сам , но нали е много злояд и хапне 3-4 хапки и казва че се е наял и от там почвам аз да го храня  Rolling Eyes

и да ви кажа един бисер , че аз много се смях. Миналата вечер имаше печено пиле-цяло  и аз тръгвам да го разкъсвам и да го разпределям по чиниите. Хващайки бутчето, тръгва да се бели цялата кожа от пилето .
Мики:
- Мамоооо защо му събличаш якетооооо?  Shocked  Joy .

Хайде лек ден от мен. Цецувки на децата ви . И весел празник!!!   

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 10:20 от iucka

# 682
  • София
Привет, мами Hug
Аз съм вкъщи, защото Ники сутринта се събуди с температура. Много весели постинги про4етох, много са пораснали мишоците Heart Eyes
Деси, Ники ве4е смени горните резци, долните се клатят.
Ина4е сме добре. Пълна лудница е при нас. Аз работя и у4а, някакси се опитвам да гледам и две деца с коренно разли4ни потребности Laughing Ники е на вълна писане, 4етене, рисуване и разбира се - Спайдърмен. Бобо само иска да яде. Все още по4ти не говори или по-скоро бърбори по бебешки и е ужасно смешен, нооо имената на храните ги знае перфектно!

А, и 4естити 8-ми март  bouquet

# 683
  • Бургас
Честит празник,мами! Бъдете много красиви жени,безкрайно обичани съпруги и грижовни майки! Весел празник на всички!

# 684
Честит празник мили майчета! Обичайте и бъдете обичани майки и съпруги, нека вашите съкровища ви правят много щастливи и ви карат да се гордеете с тях! Весел празник!

# 685
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ, МИЛИ МАЙЧЕТА!  smile3525

Бъдете горди и уверени жени, бъдете смели в мечтите и начинанията си, покорявайте с красотата си на богини! И не забравяйте, че нашето призвание е да правим света по-добър!

По повод празника днес обяснявам на Меги, че само майките и момичетата празнуват.
След малко ме пита: "А каките празнуват ли?"
Отговарям: "Да, защото са момичета."
Тя: "Мамо, и ти си момиче!"  Two Hearts

Иначе ходи на ясла, става все по-самостоятелна, говори много и правилно, пее песнички като горе-долу докарва мелодията, научила е доста стихчета. Памперса го махнахме изцяло (само нощтния беше останал) преди 4 месеца, но напоследък се напикава на следобедния сън в яслата, а вкъщи не го прави. Бодита няколко доизносва вкъщи като не дава да й ги закопчавам, но поне й пазят кръста. В яслата не слагам, че обикновено се топят в гърнето.

Много се радвам да чета за порасналите юлчета и техните братя и сестри  Hug

# 686
Честит 8-ми март, мили дами! Много много да ви глезят и уважават всички любими хора!

Николета расте главоломно и става все по-интересна. Онзи ден дядо й й казва, че са й много сладки бузките. Тя сериозно отговаря: "Не са ми сладки бузките. Аз цялата съм много много сладка!" Simple Smile

# 687
Честит празник, момичета!  bouquet

Много е забавно да чета за дяволиите на децата. Вкъщи с тези момчета е пълна лудница. Сами все още трудно се поддава на дисциплина, в крайна сметка изпълняваме неговите желания. Има и моменти, в които от тримата само той ме чува и свършва някоя работа-.напр. да затвори вратата. Но не иска да му мия зъбите. Като каже - НЕ!, САМ, паста не дава да слагам. И аз не настоявам.
Дещо, с телевизията и аз имам този проблем. Ако не я спра, може цял ден да откара пред телевизора. Вече му е като опиум - на големия.
Зъбите на Момо намаляха с 2 онзи ден. Резците са сменени отдавна, но има време през първи клас да се свърши тая работа.
На Сами чурчето още не е готово, наполовина е.
Белинда, какво учиш?

# 688
Честит 8-ми март! Бъдете много щастливи, усмихнати и обичани!

Много се радвам, че покрай празника се включиха отдавна неписали мами, Белинда, Маймунка, Киса Hug

За миенето на зъбките, на Илия му е любимо. Вече се научи сам да ги четка, водата в 90% от случаите я плюе, храни се сам (има апетит за петима ooooh!) и вече ходи спокоен, без рев на ясла Simple Smile

# 689
Честит празник, мили момичета!  HugБъдете много щастливи и не забравяйте да се радвате на живота не само чрез децата! Flutter
Инка, сложи тая лелка на мястото й и не тормози детето. Всички се развиват с различни темпове и в различни области. Безумие е да се очаква да вървят по един калъп, а пък някой да ти дава тон в живота и да ти критикува възпитанието ми се струва недопустимо. Naughty
Ками, много се радвам че Вероника е по-добре! Дано скоро да се оправи напълно  Hug
Села ви, честита ви девойка Simple Smile Леко и безпроблемно да ти продължи бременноста, малко остана още  Hug
Купа, чудесни снимки отново и поздравления за отбиването. Герой си дето я изчака сама да се отбие. Иска ми се и на мен да ми беше стигнало търпението...
Гниде, отново много сходни чувства имаме. За трети март - все едно аз съм го писала  Tired Напоследък имам чувството че всичко хубаво свързано с националността ни е останало в миналото..
Много страници изчетох накуп и искам да ви кажа към сто неща. Накрая ще се сетя за две - три  Crazy
Сами може да се храни сам, но често го храним и ние - когато пожелае или когато храната или обстановката не са подходящи за експерименти Mr. Green Доста бавно я върши тая дейност и може да те побърка ако бързаш  Laughing Може да се съблича сам и да си обува пантофите и до там се изчерпват уменията му в тая сфера. Пее по един и същи начин - мелодията еднаква, иначе на текст го докарва. Явно се е паднало музикален инвалид на майка си, за ужас на свеки  hahaha Още му обличаме бодита, за да не му е гол кръста, но идеята за дългите потници е чудесна и мисля да се възползвам  Peace Памперс само нощем му слагаме, но най-късно като се затопли ще го махнем. Много неща приказва иначе и толкова ми е сладко да го слушам, че понякога ще се пръсна  Heart Eyes Веднъж ми заяви, че като стане батко и мъж ще се ожени за мен Laughing Не ми беше хрумвало че може да се държи с баща си по-лошо, заради Едиповия комплекс. Като прочетох за момиченцата и техните татковци-принцове ми светна лампата  Laughing И Сами има подобно пренебрежително поведение към баща си понякога.
Много се смях на различните ситуации, за които сте писали. Страшно са нахитрели тия дечица и знаят как да ни извадят душата с памук  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт