Понеже една мама точно обясняваше наскоро за варицела с лещоподобни пъпки с мехурчета и затова направих тази асоциация с шарката и при вас.
лелеее, представям си какво си преживяла. Моята баба обича да вика децата да и помагат да и държат хапчетата като си ги приготвя и аз все крещя и се караме. Веднъж Маги се затича с една капачка пълна с хапченца.....лелеее откачих
А най-лошото е че са на един акъл 
, но за нас си е постижение . Ние окончателно махнахме нощния памперс. Вече втора седмица не съм слагала . Имаме 1-2 издънки миналата седмица , но е нормално. Помня, че батко и беше така до 3г, все се случваше поне веднъж в месеца да сменям чаршафи през нощта

. В Нашите деца наскоро имаше такава тема за белината в детските градини. Там много майки се оплакваха от обриви по дупетата на децата.
Вечер и събота -неделя не я ограничавам.
обикаляме стаите, пускаме детски, да стоя с нея на компютъра, а аз припадам за сън. Изнервящо е , не знам как се сдържам да не я набия
но какви си ги представям .Ей, това недоспал човек е като пиян човек- опасен
/ са ужасни. Особено едната, всички деца реват там. Ходи по 2 дни и ми я връщат болна
Така се радвам, че половината година мина, и се замислям ако започна работа, дали да не търся някаква алтернатива
Мъча си детето и ми боледува много.
, но за нас си е постижение . Ние окончателно махнахме нощния памперс. Вече втора седмица не съм слагала . Имаме 1-2 издънки миналата седмица , но е нормално. Помня, че батко и беше така до 3г, все се случваше поне веднъж в месеца да сменям чаршафи през нощта 

....
Препоръчани теми