Юлчета 2008 (Тема 144)

• 33 408
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Написах едим много песимистичен пост и взех, че си го изтрих.
Клаинка Малинка, НБМ ха честито и лека бременост!
Майра, изпълнена съм с люта завист. Аз не мога да накарам мъжа си да направи всичките тези дейности последователно.  Joy Joy Joy

hahaha
Нали каза, че се учи, имай търпение!

# 166
  • София
ПОРАДИ РАЗЛИЧНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА, КОЛЕДНОТО ПАРТИ НА ЮЛЧЕТА'2008 СЕ ОТМЕНЯ ЗА ЯНУАРИ! Simple Smile
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ, МНОГО УСМИВКИ И ПРАЗНИЧНО НАСТРОЕНИЕ НА ВСИЧКИ!

Това мен специално ме радва, защото вчера и днес ми беше криво, че го пропуснахме. Надявам се, че сега вече ще дойдем.  Crazy  Стига да не е точно в първата седмица от януари, когато евентуално може да раждам  Joy

# 167
  • Sofia
Благодаря Ви на всички Hug
Открих си "лекарството", два дни пия много слабо капучино и всичките ми проблеми отпадат - не ми е лошо, ободрява ме чудесно и реши проблема със запека Laughing
Аз по принцип не пия кафе, но явно кръвното ми е паднало тези дни от недоспиването.

Ками, пиши де, какво става?

# 168
  • Бургас
Клаинка Малинка, НБМ ха честито и лека бременост! 

Хахах, Ками, благодаря, че ме мушна и мен в кюпа! Но не съм още, ослушвам се!

# 169
Влизам да ви пожелая весело изкарване на празниците, защото след малко заминаваме и не знам дали ще мога да се включа.
Много забавления и хубави празници на всички, много подаръци за послушните ни юлчета и щастливо посрещане на Нова година!
 Hug Hug Hug

# 170
  • София
kupa, лек път и весели празници и на вас!  Hug

Нещо ми се струва, че всички пак са избягали в скайпа...  Thinking

# 171
Майра, много оправна щерка   bouquet! Моят се ограничава само до събличането, с обличане не се е пробвал да се занимава. Но ако някой понечи да го съблече вместо него, стой та гледай - тръшкане и рев до бога! Тази сутрин беше много смешен, аз го събудих, той се успа, и стана с дупето нагоре, грабна си кучето и мечето, и ме поведе в кухнята - гладен беше. Изяде си целия киндер делиз и поиска още даже! След като се наяде свършихме останалите дейности - пишкане и обличане.
В сряда е последния ден в детската градина, ще имат тържество, после - ваканция до 9-ти.
Някой питаше откъде в Италия съм - от Неапол.

# 172
  • София
Влизам да се оплача  Crossing Arms От както се похвалих, че сме без памперс, Магдалена се изпуска....може и от АБ да е, но повече няма да се хваля, а само ще се оплаквам  Mr. Green

# 173
аз нарочно не пиша защото ще ми бъде много черен поста, ама нали затова са виртуалните ми приятели  Hug
малкия мина през страшен бронхит, на инжекции отново.... Tired сега вече е по-добре, продължаваме със сиропите...1 седмица повръща като съдран от кашлицата, няма дреха или завивка, дето да не съм я прала по 2 пъти... ooooh! колата ни се счупи, малкото заделени пари отидоха за нея, сега и зъба ми се счупи....спокойно мога да си хапвам.... Mr. Green но и за там пари и ходене, и коронка ще трябва да правя....а беее в очакване съм да ми се случи нещо хубаво  Naughty

# 174
Исках да ви попитам имате ли представа дали сироп за кашлица може да се смесва с нещо, сок например и така да се дава?

# 175
  • Бургас
Бухти,

може да смесваш със сок,стига да си сигурна,че ще изпие цялото количество ,за да поеме необходимия сироп.Нашата педка ни казваше да го смесвам с малко сок,при нежелание да го пие чист. Peace

# 176
аз слагам всичко в чая, понякога такива бъркочи му давам, чак се чудя как ги пие  Sick

# 177
Маяяяяяяяя, ужасно е! Cry Дано Дядо Коледа ви донесе цялото здраве на света! Hug

# 178
Сиропът за кашлица не се ли дава на чисто гърло и след това не трябва нищо да се приема, за да подейства.

# 179
Всички дружно да се оплачем!
Вчера имах такъв тежък понеделник, че снощи съм заспала в 6.30 и станах ей сега в 4.30 сутринта.  #Crazy Ако и днес ме изтупат на 3-4 часа на студа, довечера ще съм като труп.
И така започвам да мразя да готвя, че няма накъде. Не че някога съм обичала, ама сега повече от друг път.  #Cussing out
Тука тоя "Крисмас спирит" почва да ми лази по нервите. Вече ми подариха сума ти картички, а вчера си получих и първия подарък. Днес ще ходя да купувам подаръци на килограм.

Общи условия

Активация на акаунт