Парфюмни размисли и страсти - 88

• 31 176
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
Ламята,ама ти защо ги слушаш "консултантките"

пп.Момичета,това има ли го вече в София
http://www.fragrantica.com/perfume/Korres/Saffron-Amber-Agarwood … ardamom-6597.html
Споделете,моля ви,за него Praynig Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 16:26 от goddess

# 226
  • София
явно и там за подавачки  hahaha hahaha

да споделя, преди 2 седмици пътувах служебно до Белград и на връщане естествено не можах да не разгледам дюти фри-то на летището (не се смейте, да, ходих дотам със самолет, при това през Виена - малко до Пловдив през Бургас, ама хайде  ooooh!) та там едно любезно девойче реши да ме консултира, което обаче тръгна от просто разговор "нещо конкретно ли търсите" (на което отоговорът беше значително по-дълъг от въпроса  Mr. Green) и свърши с това, че й дадох няколко линка (да се образова девойчето) - личеше си обаче позитивното отношение - и към клиента, и към стоката, която продава.. разбира се, може и да се е правела, но си изглеждаше като неподправен интерес (иначе разговорът щеше да приключи значително по-бързо от половиния час, който откарахме  Embarassed) ако отидем след няколко месеца ще се вихри като фурия  Crazy Crazy (не че за 99% от хората това ще има значение, де  Laughing)

силно съм впечатлена от мацките на Брюкселското летище - мнооого са отракани.. е, откакто една ме поля с Флауърбомб нещо-си, и за малко да пукна (слава богу, че има душове в бизнес салона  Praynig) вече като видя мацка с флакон в ръка заобикалям или отдалеч давам да се разбере, че не е желателно да пръскам по мен (за какво има блотери  Peace)

# 227
Идея си нямам какъв дървесен търся Laughing
Търся нещо различно от двата ми любими парфюма-тендър пойзъна и аква ди джиото, нов Любим. Харесах Truth, но не е идеалния някак и Wood ми допадна, но ми е много лек и нетраен и двата са дървесни и реших да си потърся дървесен.
Друг вариянт е нещо шоколадово, но повечето са и с ванилия, а при мен рядко пасва. Като имам време ще отида да пробвам нишовия с лютите чушки и шоколад, за който говорите, но тези дни съм ограничена в центъра.

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 16:54 от Ламята

# 228

http://www.fragrantica.com/perfume/Korres/Saffron-Amber-Agarwood … ardamom-6597.html
Не няма го. Wink Веднага ще се чуе като дойде. Да видим какъв Agarwood са направили Korres.

# 229
Мацки, Алшими пристигна. Определено не е мой. Обаче предвид колко е рядък, нямаше начин да го тествам преди да поръчам, а имах оферта "втори шанс" и действах малко през глава.
Както и да е.
Ако има желаЮщи за него, търся му нов собственик  Simple Smile

# 230
Много моля,Бижу,кажи кое те завладя във въпросния,много пъти съм му се чудела,но съвсем на сляпо не ми се е рискувало Wink а не е коментиран май newsm78

# 231
коментиран е, Силви - има известно сходство с Митсуко  Wink
обмислях го и аз преди време, но отзивите не бяха обнадеждаващи; изнамерих от някъде едно мини, но на мен не ми хареса и се отървах от него /или пък  още някъде у дома, не знам  Blush/

# 232
коментиран е, Силви - има известно сходство с Митсуко  Winkобмислях го и аз преди време, но отзивите не бяха обнадеждаващи; изнамерих от някъде едно мини, но на мен не ми хареса и се отървах от него /или пък  още някъде у дома, не знам  Blush/
Това ме отказа на секундата Laughing
Бубс,  bouquet

А за Десир на Роша нещо да кажете Grinning

# 233
злите езици мълват - плодова водица
моите впечатления от единична проба са за същото

# 234
Joy демек да си карам с Лола и да не си давам парите за глупости Wink
Ама много сте осведомени бре Crazy
Бубс Hug

И все пак ми е интересно кое е грабнало Бижу в това Фем на Роша,щом прилича на Мицуко Sick

# 235

Имаше го лятото в МОл Сердика.Душих го но не ме впе4атли,беше ми прекалено еднакъв с вси4ките от неговата група

# 236
Подкрепям. Hug

# 237
в много точно определено и шантаво настроение Митсуко е носим, но това настроение е толкова рядко, че може и да не ти дойде цяла година  Grinning

# 238
в много точно определено и шантаво настроение Митсуко е носим, но това настроение е толкова рядко, че може и да не ти дойде цяла година  Grinning
Цял живот нема да ми дойде настроение за него,вече имах 'удоволствието' да го тествам Joy

# 239
Цял живот нема да ми дойде настроение за него,вече имах 'удоволствието' да го тествам Joy
Не го любим ние тоз парфюм! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт