Парфюмни размисли и страсти - 88

• 31 008
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Атти, благодаря за темата!  bouquet

Не съм и не бих носила чисто мъжки аромат, но съм смесвала мъжки парфюми с дамски, като Léau d'Issey pour homme с Gucci Envy me.
Спрямо ММ подхождам не егоистично, а направо нагло- всичките му парфюми са подарък от мен и следователно са избирани по мой вкус. Той не се оплаква  Mr. Green

# 46
Темата ми идва тъкмо навреме, мъжа ми иска нов зимен парфюм  Grinning останал милия само с 1 Милион за излизане и ивади летните, че му бил писнал този. Ще разгледам изброените и ще направя списък за пробване.
Мъжки парфюм не съм носила никога, нямам и желание.  Милото обаче, иска да ми носи Черната орхидея и ще се скараме  Naughty  след дългото чудене излязох с нея и ми беше доста добре, а и на околните  Grinning

Атти  Hug

# 47
Aтти,благодарности за хубавата нова тема! Hug  bouquet

Спрямо ММ подхождам не егоистично, а направо нагло- всичките му парфюми са подарък от мен и следователно са избирани по мой вкус. Той не се оплаква  Mr. Green
Това важи с пълна сила и в нашето семейство. Mr. GreenММ винаги харесва,това което и на мен ми допада и ме е завладяло. GrinningПри моите парфюми вече е различно.
Не съм използвала досега мъжки аромати,но преди години ми се приисквало на моменти да понося Пи на Живанши.Пролетта обаче със сигурност ще посегна към Кenzo Air,който му взех наскоро. Party

# 48
  • София
Аз в момента страстно искам Vera Wang Princess! Днес успях лееекинко да намекна на ММ и мисля че схвана намека.  Mr. Green (Бижу, ще се уредя!) Нямам търпение да дойде Коледа! smile3521

# 49
  • София
Ей, пак ви изтървах!
ММ не обича хич парфюми. Опитах се даже да му подарявам, ама после отидоха за размяна. Mr. Green
В колата има един STR подарък, ама май и него не го ползва.

Аз съм си набелязала няколко мъжки в списъка "Искам" от гардеробчето.

# 50
  • София
И при нас като при Дилянка  Mr. Green
Само че аз като питам защо не се ползва подаръкът ми, отговора е " Ми много е скъп и сега да не го хабя "  Crazy
На дезодоранти кара, тотално ми убива ентусиазма да купя нещо хубаво, а после да няма как да го душкам  ooooh!

# 51
Аз в момента страстно искам Vera Wang Princess! Днес успях лееекинко да намекна на ММ и мисля че схвана намека.  Mr. Green (Бижу, ще се уредя!) Нямам търпение да дойде Коледа! smile3521
Хихи, това е най-добрия вариант! Без заместители Wink Hug

# 52
Aтти,благодарности за хубавата нова тема! Hug  bouquet

Това важи с пълна сила и в нашето семейство. Mr. GreenММ винаги харесва,това което и на мен ми допада и ме е завладяло. GrinningПри моите парфюми вече е различно.
Не съм използвала досега мъжки аромати,но преди години ми се приисквало на моменти да понося Пи на Живанши.Пролетта обаче със сигурност ще посегна към Кenzo Air,който му взех наскоро. Party

сега се сещам, че и аз носих пи на живанши....
4-5 пъти
какво ли още ще си спомня newsm78

# 53
Не ползвам мъжки парфюми, дори унисекс не харесвам. Купувам на мъжа ми, обикновено има 2-3 и като понамалеят взимам пак.
И един въпрос - винаги съм избягвала за проба Ескадите, все си мислех, че са много момичешки, но вчера една приятелка беше с Ескада S и страшно ми хареса. Кажете как е като трайност и въобще, доката го намеря за проба Praynig

# 54
... вчера една приятелка беше с Ескада S и страшно ми хареса. Кажете как е като трайност и въобще, доката го намеря за проба Praynig
За мен е ефирен и не особено траен аромат. Но е хубав! Има го в БЗ.

# 55
Всъщност, не държа чак толкова на трайността, мога да си го подновявам. Да, сигурно го има навсякъде, но не и в моя град, в който има 3 парфюмерии с по 10-20 парфюма. Преди няколко седмици, търсехме с приятелки Ангел и Демон и в едната от тях ни казаха, че той е много стар и не го зареждат Rolling Eyes Намерихме го все пак. Та ще я пробвам Ескадата, но няма да е тези дни и затова исках мнение. Бижу  bouquet

# 56
девойки, успокойте ме  Laughing
Поредната поръчка без да имам грам наблюдения - 24 Faubourg by Hermes ...какво да очаквам? /мнението ми за шиприте е 'брррррр...ужас и безумие'  StopHug

# 57
девойки, успокойте ме  Laughing
Поредната поръчка без да имам грам наблюдения - 24 Faubourg by Hermes ...какво да очаквам? /мнението ми за шиприте е 'брррррр...ужас и безумие'  StopHug
Честито, не мога да те успокоя... Laughing

# 58
Бижу, толкова ли е зле?  Rolling Eyes  ooooh!
Наскоро се обсъждаше Кабошар-аз дори и не ща да си спомням за кратката ни среша /ако кажа за какво го размених, почитателките му ще ме бият  Mr. Green /
С какъв акъл пак се наврях дето не ми е работа?!

# 59
девойки, успокойте ме  Laughing
Поредната поръчка без да имам грам наблюдения - 24 Faubourg by Hermes ...какво да очаквам? /мнението ми за шиприте е 'брррррр...ужас и безумие'  Stop/  Hug
А бе и аз не мога да те успокоя,но от шипър до шипър има разлика,не е сух,/ЕДТ е по-цветен,а в ЕДП се усеща прасковата и ванилията изпъква повече/този го имам и харесвам,ако не друго поне е ужасно траен и с безумен шлейф Laughing

пп.Няма абсолютно нищо с Кабошар,който също не мога да нося и затова го разменям,а втори път го купувам вече,луда съм нали newsm78 Wink
Аз май ще взема да те успокоя малко Joy

Общи условия

Активация на акаунт