Парфюмни размисли и страсти - 88

• 31 002
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Хм, някви тайни магазини и тайни общества май надушвам.  Mr. Green Още повече ме заинтригува! Мерси!  bouquet

# 706
И аз ще се опитам да дойда на срещата ,ама все още не  е сигурно.Много ми е дале4е тоя Карфур беееееееее #2gunfire
От скоро съм в плен на ей това фарфюм4е-.Една от най-хубавите туберозки които съм душила.(в състава му не  еотбелязана ,но си е 4иста тубероза).Щом приятеля ми който повръща от тубероза много го харесва ,зна4и  бива.(Не 4е неговото мнение има зна4ение де)

# 707
Хм, някви тайни магазини и тайни общества май надушвам.  Mr. Green Още повече ме заинтригува! Мерси!  bouquet
Няма тайни никакви, там може да се пробва, но цената му е доста смущаваща, иначе е много хубав. Предупреждавам обаче, че този парфюм е много откачен, определено не е лесен за харесване и носене. Странно се възприема и от околните хора.
Съжалявам, че в тази виелица утре няма да мога да дойда на срещата иначе щях да го донеса. Другия път. Hug

# 708
Ако стигна благополучно аз ще го взема с мен, както и една отливка на Нилските градини ( Атти питаше май за всякакви градини).

# 709
  • София
Ох ох ох аз съм влюбена безвъзвратно  Heart Eyes.
Днес ме напръскаха с това http://www.fragrantica.com/perfume/L-Artisan-Parfumeur/Piment-Brulant-4439.html ии ми се стори странен на първо четене. След всеки час ме кефеше все повече и повече и още не спирам да си мириша ръката. Уникален парфюм  Heart Eyes.
Така хубавичко ми се разви на китчиците, че на вън колкото и да е студено, той ме топли, някакси ме е обгърнал  Hug. И не спирам да го душкам, принципно ми става лошо при толкова много мирисане, ама с този няма такова нещо.
Сега не искам да се къпя, че ще ми се отмие  Rolling Eyes.
Оххх искам гооооо  Heart Eyes.
И на мен много ми хареса, хем бях с хрема и сигурно не съм усетила цялата му прелест. Помните ли цената му, че аз не попитах тогава?

# 710
50 мл. са 130лв.

# 711
  • София
Мерси!

# 712
Атти, Praynig да донесеш на срещата Elixir des Merveilles by Hermes и Poeme by Lancome, че ме гледат все едно праисторически аромати търся като питам за тях Crossing Arms
Има още доста парфюми от твоето гардеробче, който искам да подуша, но мисля че са по-лесни за намиране, пък и все пак не е редно да те моля да донесеш всичко Mr. Green

Между другото аз май ще си пасна с шанелите, тези дни тествах два на кожа:
http://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Cristalle-Eau-Verte-5909.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Chanel-N-19-11.html
Chanel N°19 в началото доста агресивно откри, но като поулегна се превърна в прекрасно носталгично ухание за мен.
На косата на майка ми точно след баня, още леко мокра, скъпи продукти за коса + скъп парфюм. Знам че звучи странно, но за мен е повече от прекрасен аромат. Забавното е че баща ми го хареса веднага, а майка ми не, но като се поразви и тя го хареса - миришел елегантно и люксозно Laughing
Много ми допадна, но май няма много смисъл да си го взимам, защото най-много един- два пъти в годината ще имам настроение за него, пък навън в широкия свят има толкова много парфюми за тестване Crazy

Cristalle Eau Verte пък се разви супер странно, след силната мандарина в началото стана почти 1:1 аква ди джо Shocked, реших че си вообразявам, но не бях единствената която ги възприе така - имах и двата на кожа. Единствената разлика беше леката мандарина в Кристъла.

Още не съм намерила Allure и Allure Sensuelle, но не се отказвам Simple Smile

Много ми се ходи до нишовия магазин, но просто до днес не можех и за секунда да се измъкна от работа, абе много добре организирахте петъчно срещичката, съвсем навреме ми идва  bouquet

# 713
  • София
densi , мерси за отзивите!  Hug Сетих се кой е магазина, ще намина да го видя.
Asinka, ако успея да се класирам при вас, ще съм ти много благодарна, ако го донесеш.  bouquet

Днес съвсем случайно реших да пробвам Булгари ЛИ (така ли е ЛИ?  Rolling Eyes). Първоначално ми дойде прекалено цитрусово-плодово и чак съжалих, че съм си пръснала китката.  Sick Обаче... След като се разви, открих меката му и сладка страна и сега мисля, че започвам да го искам. Даже, като отминаха неприятните цитрусови нотки пак го оприличих на летен, но  сега си мисля, че би ми вървял и за сега, за по лежерно настроени дни.  Crazy Хм, трябва да се напръскам и да го понося, пък да видим.  Whistling Какво е вашето мнение за този парфюм?  Thinking

# 714
Булгари 2?

# 715
  • София
Ламке, ще ги нося, няма проблем  Peace Аз вече не се учудвам на нищо по парфюмериите  Grinning там какво ли са чували... Те ходят на работа само да се пръскат от тестерите и да се клепотят на аванта  Twisted Evil  И преди съм споменавала за един нафукан консултант, който с фасон и вирнат нос ме светна, че не съществуват парфюми Garden Of Stars - Thierry Mugler... може би аз съм ги сънувала само...

Кашмир, класирай се  Hug

Аси, мерси за Нилските, ако някой има и някоя от останалите Градини на Ермес, моля да носи  Praynig

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 14:50 от Атти

# 716
Ламята, парфюмите на Ермес никога не са вкарвани официално в страната. Говори се, че скоро може би ще са официално по рафтовете на голяма парфюмерийна верига, но засега няма нищо. Grinning Нелегален внос има по сайтове и квартални магазини, но аз лично никога не съм виждала Еликсира. Питала съм за него преди да си го купя от сайт, дори не бяха го чували. Имат винаги само Водата.
Зеления Кристал на Шанел е великолепен парфюм, но за топло време, сега му се убива почти всичко от развитието и очарование, стои по кисел от лимоните и не е искрящ.
Утре пробвай в Сефора Алюр и Алюр сеншуъл, както и Коко в ЕДП концентрация.
Ако не искаш цял Шанел 19 можеш да потърсиш малка отливка в размените, много момичета го имат и то в големи бутилки. Hug  bouquet

За мен това Булгари е хубаво, слабичко, изключително лятно и разхлаждащо заради леките виолетки. Доста нетрайно.

# 717
Densi - от миналата година има Ерме официално, но само на летището Confused
По едно време бяха доста заредени, но Еликсира май и аз не съм уцелвала там newsm78

# 718
Да за там знам, аз говоря за магазините. Дано дойдат скоро. В Гърция заедно с Том Форд и Нарцисо са в Сефора.

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 15:10 от densi

# 719
  • София
Flushed Мда.  Embarassed
densi   Hug
Атти А дано! Ще се радвам да се запозная с вас! Hug

Общи условия

Активация на акаунт