Парфюмни размисли и страсти - 88

• 30 992
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
девойки, успокойте ме  Laughing
Поредната поръчка без да имам грам наблюдения - 24 Faubourg by Hermes ...какво да очаквам? /мнението ми за шиприте е 'брррррр...ужас и безумие'  StopHug
Много главоболен парфюм. Избягвам такива, не ми понасят.

# 61
Поредната поръчка без да имам грам наблюдения - 24 Faubourg by Hermes ...какво да очаквам? /мнението ми за шиприте е 'брррррр...ужас и безумие'  StopHug
Много богат, цветен аромат. Силен, шлейфов, безумно траен и изпълващ пространството. Ретро е, но не е шипър. Laughing

# 62
Бижу, толкова ли е зле?  Rolling Eyes  ooooh!
За мен не е зле, но ти написа:

.../мнението ми за шиприте е 'брррррр...ужас и безумие'  StopHug
А той си е чист флорален шипър.

# 63
Мъжки парфюм нося отскоро, и то предимно преди лягане...The one на Долче и Габана. Има нещо много топло и гушливо в него. Heart Eyes

Елфче, добър избор. Сега на студа се развива чудесно, дано ти допадне Hug

# 64
Елфче, добър избор. Сега на студа се развива чудесно, дано ти допадне Hug
При огромната и любов към този тип аромати, надали... Stop

# 65
За мен този парфюм не е шипър. Различни са възприятията при всеки. Да изчакаме да го получи и сама да направи така Stop Laughing

# 66
ОК! Но този парфюм не е и лека цветна водичка Wink малко хора го понасят.

# 67
  • София
Въпреки че ми е един от любимците, 24 Ф не е лесен за носене и харесване. Много траен, шлейфов цветен ШИПЪР  Peace  Simple Smile Залагам по-скоро да не ти допадне. Ще се радвам да чуя мнението ти след като го получиш и пробваш.

# 68
  • Германия
Много са цветните шипри, но малко са като Eau de Campagne  (Sisley) , Eau du Soir (Sisley), Soir de Lune  (Sisley),... Clinique Elexir, L'Arte di Gucci, Explosive (Etienne Aigner). Много са псевдозвани цветни шипри като J´aime (La Perla), Liberte (Cacharel),Emotion ( Pierre Cardin)....,  а някои са откровени ужасни цветни шипри като Knowing (Estеe Lauder), White Diamonds ( Elizabeth Taylor).... Проучвам от много време като любима група всички възможни цветни шипри, до които мога да се добера и по мое мнение 24 Faubourg  Hermes си е ново подтечение в това семейство. Нито е бодлив като първите изброени от мен, нито е недомаслен като вторите, нито те хваща за хранопровода като третите. Терпентинов е, наситен, трудно откривам цветята в него, харесвам го. Дано да се хареса новата придобивка, може да отключи любов към групата, кой знае.

ПП Пропуснала съм в първата група изброени Bandit  (Robert Piguet), но той пък е държава в държавата...

ПП Прости ми SL, ако четеш това, пропуснала съм в челната десятка Paloma Picasso (Paloma Picasso). Как съм могла и аз не знам, непростимо е, въпреки, че не мога да изброя всички, да пропусна точно този екземпляр.

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 20:53 от Natalie Nikol

# 69

и аз мразя шиприте, но фобург 24 не е класически шипър

имах го 2 пъти - омръзва, но може да бъдеш приятно изненадана,..

# 70
ПП Пропуснала съм в първата група изброени Bandit  (Robert Piguet), но той пък е държава в държавата...
newsm10 smile3521  love001

# 71
Първо искам да се похваля, че си имам вече пак тендър пойзъна и съм  newsm44
Големи благодарности на densi   bouquet

По темата:
бих и съм ползвала.
Като млада тинейджърка ползвах един мъжки дезодорант, който хем ми даваше усещането че съм нагушкана, хем се харесваше на околните как ми седи.
Не бих подарила на ММ, защото той ползва супер рядо, и няма истински да се зарадва (от 4 години сме заедно още не е свършил един 100ml DKNY Be Delicious)
Бих купила за мен мъжки парфюм. При мъжките пристрастията ми са тясно ограничени - да е чисто мъжки, а не нещо с унисекс звучене, да не е плодов, да има смоли и дървеса и в никакъв случай да няма остър бръснарски мирис, дори и загатване за такъв може остро да ме отврати Sick Може и нещо подправково ориенталско да има.
Много обичам мъжкия аромат на мъжка кожа и особенно DKNY то на мъжа ми върху него, странното е че съм го душила преди него и хич не ме е впечатлявал аромата, но върху него luvbed

Атти, страхотна тема   bouquet

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 21:03 от Ламята

# 72
Първо искам да се похваля, че си имам вече пак тендър пойзъна и съм  newsm44
Големи благодарности на densi    bouquet

Heart Eyes Hug Честито със здраве да си я носиш!  bouquet

# 73
  • Германия

А кои по-точно от тях визираш като ненавидни?

ППП Да живее рокендрола, нашата тема и ebay!! Току - що застрелях  в ebay едни Герленови Метеорити и знам, че само тук мога да получа нужната ми завист...

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 22:03 от Natalie Nikol

# 74
Имам и любимци, се оказа
тези, които не ми понасят, ама никак, са
L'art di Gucci, Ma Griffe, Theo Fennel  - в момента за други не мога да се сетя
благодаря, че ми отвори очите....

ППП Да живее рокендрола, нашата тема и ebay!! Току - що застрелях едни Герленови Метеорити и знам, че само тук мога да получа нужната ми завист...
[/quote]

Откровено и бАлгородно  Laughingзавиждам...
ох, съкровище си ти
и ти отива да се поливаш със съкровище Simple Smile

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 22:16 от alethea_

Общи условия

Активация на акаунт