Парфюмни размисли и страсти - 88

• 31 059
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
  • Враца
Абе щеше ми се нещо по-недостижимо за Коледа ... този можеше да си го отстрелям по всяко време на годината, ей така за норма  Laughing Twisted Evil

Ама като не мога да си избера друго... исках Алюр Сеншуел, ама го придобих още преди 2 месеца  newsm78

# 661
  • София
Абе щеше ми се нещо по-недостижимо за Коледа ... този можеше да си го отстрелям по всяко време на годината, ей така за норма  Laughing Twisted Evil

Ама като не мога да си избера друго... исках Алюр Сеншуел, ама го придобих още преди 2 месеца  newsm78

ах мъка,мъкааа  Wink Hug

# 662
  • Германия

Ама ти не го ли разходва вече?  Hug Просто невероятно! За два месеца ако беше Тиери да си му видяла лепенката на дъното.

ПП Пропуснах да споделя, че след душ, студ до магазина и обратно, Бялото Пачули си е още бяло. Не е мръднало. Красота, че и водоустойчива при това.

# 663
  • Враца
Натали Никол, от 60 мл, останаха 30, (като се пръскам рядко с него и по по-специален повод)
ама аз ползвам и другите и те бързо се стопяват Simple Smile))

*Kontessa*  Joy Joy

# 664
  • София
ммм мускус..искам нещо с много мускус..  smile3547

мисля,че след като връча моя списък "за коледа искам.." на ЛМ, ще трябва да се хване на втора работа...

# 665

мисля,че след като връча моя списък "за коледа искам.." на ЛМ, ще трябва да се хване на втора работа...
Есенс или Есенс муск Peace

# 666
  • София

срам,не срам , ще питам - на коя марка?  Embarassed  защото ми излизат милион и един есенса в търсачката..  Embarassed Embarassed

# 667
  • Варна
Натали, честити ти благини и да ти е жив и здрав хер НиколоФ!

Много добре познавам Бялото пачули. Може би в него и в Лунната нощ еднаква ми е тази роза ли, трендафил ли и наистина няма амоняк. Хубав парфюм е Пачулито, харесвам го, но не мога да го нося, прекалено мъжко излъчване има. Точно затова го подарих на ММ и неведнъж съм споменавала колко хубаво седи този парфюм върху мъжка кожа, просто го обожавам. Обмислям даже да му го купя пак. Пробвай с твоя хер, да видиш  Simple Smile

Извънземното го ненавиждам, това ми е може би най-омразния ми парфюм. Не ми е вулгарен, просто ми е отвратителен, непоносим, тежък, мазен, накъртва ми, идва ми до гърлото  Sick

# 668

Това е най-любимият ми мускус:
http://www.thebodyshop-usa.com/prod160395

# 669

срам,не срам , ще питам - на коя марка?  Embarassed  защото ми излизат милион и един есенса в търсачката..  Embarassed Embarassed
Нарцизо Родригес
няма къде да се пробвт,но мога да те запозная с тях на кафе

# 670
  • София

Това е най-любимият ми мускус:
http://www.thebodyshop-usa.com/prod160395

супер, благодаря, но този боди шоп-- спомням си,че преди си бях взела от ирландия някакви техни шишенца с ароматни красотички, но тук сякаш не съм виждала..  newsm78 или не съм обърнала внимание?.. има ли ги по магазините?

# 671
  • София

Нарцизо Родригес
няма къде да се пробвт,но мога да те запозная с тях на кафе
newsm51 newsm76

# 672
*Kontessa*, аз го пазарувам в Италия, наистина сякаш не съм го виждала в София. Като че ли няма и доставка Sad Има го и в други европейски държави - сещам се за Белгия.

# 673
  • Бургас
Grinning Мускусен е и Lovely на SJP, с него мога аз да те запозная  Hug, ако не те дразни, че е селебрити и нискобюджетен. PeaceСамо, че е летен.

# 674
Пробвах днес Палавата Алис - някой беше писал 'пудрени виолетки' - точно това е, средно нежни са /не знам как да го опиша по-добре  Blush/, зъзнат и чезнат в това време, парфюмът ще чака пролетта за по-подробно проучване
но нито е палава /освен ако не е на 5 години и си е ожулила колената с колелото/, нито е Алис  Laughing

помирисах и Angel Sunessence EDT Legere, но носът ми даде на късо и каза, че този парфюм не мирише на нищо  Rolling Eyes - може точно днес да е стачкувал или да е бил в отпуска и да е решил да усети само Алис - не знам, но някак си не вярвам, че ТМ ще създаде нещо, което не мирише и ще го кръсти "Ангел" бил той и най-лайт версията на света  hahaha

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 20:41 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт