Парфюмни размисли и страсти - 88

• 31 104
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
Денси, Годес, благодаря! Става дума за ЕДП - 100 мл. флакон. Сега се разтревожих още повече. Ако имаше лепенка и е паднала, нямаше ли да има някакви лепливи остатъци?
Виварата нямаше останало лепило Peace
нещо друго притеснява ли те,познаваш ли аромата

Познавам го от една спринцовка на Атти. После го купих за подробно разучаване и носене. Не мисля, че се различават с това, което Аттинка ми преля лятото, но знам ли... За всеки случай ще пиша на доставчика, да видя що за отговор ще ми даде.
ЕДТ и ЕДП се различават като аромати.
ЕДТ е по-цветен/имам отливка,а ЕДП е по-плътен,усеща се и лека плодова нотка,аз лично харесвам повече едт,но така се случи,че се сдобих с едп Grinning
ако доставчика е сериозен едва ли ти е пробутал менте

# 646

Алекс-че, с новият ти ник не мога да свикна още, но мисля, че ти питаше за Sculpture Delicate Fleur (Nikos). Успях да го разуча подробно и ако го проучваш случайно с повече мнения, моето разширено е тук.

[/quote]

Супер!Благодаря ти мила Натали!

# 647
Обръщам се към моми4етата,които Organza Indecence ги дразни или трови!
МОля ви ако решите да се разделяте с нея драснете един ред!Колкото и да е скъпа я отнасям като куцо пиле домат! NaughtyБлагодара за вниманието! Joy Hug

# 648
Обръщам се към моми4етата,които Organza Indecence ги дразни или трови!
МОля ви ако решите да се разделяте с нея драснете един ред!Колкото и да е скъпа я отнасям като куцо пиле домат! NaughtyБлагодара за вниманието! Joy Hug
Няма да те забравя,Алекс Wink лошото е че ЛМ я хареса Rolling Eyes
Нещо му стана и взе да се интересува много от парфюмите ми и кой с какво се връзвал,а по-конкретно с кой обувки и ботуши Shocked Rolling Eyes
Къде го намерих този мъж  hahaha

# 649
О,момичета,кой каза,че Alien е нахалник?Точно в десятката!Преди малко се офъсках хубаво с него и където и да отида ме следва като разгонен котарак Laughing Не че аз съм котка,но той определено е "разгонен" Joy Глупости си пиша.
Много ми е хубав той.Винаги имам страхотни преживявания нощем като съм с него Heart Eyes Понякога се питам мъжете дали с нас правят секс,или с аромата ни? Laughing Не ми се смейте,но понякога съм подложена на такова обдушване по време на романтичното преживяване Mr. Greenче наистина се чудя колкото и да съм готина,дали не е по готин "той"  Joy

# 650
  • Германия

Нещо му стана и взе да се интересува много от парфюмите ми и кой с какво се връзвал,а по-конкретно с кой обувки и ботуши Shocked Rolling Eyes

Той да не е случайно Телец?  hahahaИ аз така съобразявам парфюма си. Още по-точно го съобразявам с всичко, не само с обувките. Нанасяйки аромат си давам сметка, че ще излъчвам определено послание. Или обратно - търся посланието и затова нанасям.  В този смисъл ми е много важно да имам подходящите парфюми за всеки вид повод.

Beauté, не искам да те попарвам, нито някой от другите почитатели на Пришълеца, но за мен той е не просто нахален, ами гамен. Има нещо разгулно и дори пошло в посланието му. Не ми се карайте, май, че съм единствена, която не го боготвори, но го чувствам съвсем буквално циничен този аромат. Качествен е, траен, но има нещо вулгарно, което ме надразва.

# 651
Godes4e браво за мъжа!Да ти е жив и здрав!

# 652
Натали Никол,не ме поправаш въобще Peace Много хубаво го каза-циничен..вулгарен... Heart Eyes За това го харесвам  Heart Eyes

Аз не съм Телец,но също съчетавам с всичко парфюма си.Като почнеш от настроение,време,повод и разбира се-дрехи.ВСИЧКО!

# 653
Циничен, вулгарен Елиън? Момичета, вашия Пришълец идва от друга планета явно. Mr. Green
Хубав, много силен и траен парфюм, много масов и нищо кой знае какво. Laughing Нахален може да се каже ако се прекали с количеството. Харесвам го. Heart Eyes

# 654

Той да не е случайно Телец?  hahahaИ аз така съобразявам парфюма си. Още по-точно го съобразявам с всичко, не само с обувките. Нанасяйки аромат си давам сметка, че ще излъчвам определено послание. Или обратно - търся посланието и затова нанасям.  В този смисъл ми е много важно да имам подходящите парфюми за всеки вид повод.

Beauté, не искам да те попарвам, нито някой от другите почитатели на Пришълеца, но за мен той е не просто нахален, ами гамен. Има нещо разгулно и дори пошло в посланието му. Не ми се карайте, май, че съм единствена, която не го боготвори, но го чувствам съвсем буквално циничен този аромат. Качествен е, траен, но има нещо вулгарно, което ме надразва.
Телец си е,но ти знаеш де....май newsm78
И аз съчетавам много често,то затова и имам нужда от толкова много различни аромати Joy
Понякога свързвам парфюма с определено събитие/я и нищо друго не ми се връзва в такива моменти....така стана с Есенс и колкото и да ми се струва подходящ Черния кашмир за мотора,все още не се чувствам комфортно с него и облечена в кожи,дори шлема ми е пропит с аромата на Есенс,а и с него ми беше бойното кръщение 300км в дъжд и град Mr. Green

Също не съм фен на Елиън,имам 7-8мл само за цвят Wink бута се с лакти и рита в кокалчетата за пространство Wink

# 655
Godes4e браво за мъжа!Да ти е жив и здрав!
Благодаря,Алекс  bouquet
ама този мъж току-що си поиска Черна орхидея да се напръска,защото ще излизаме след малко Shocked
добре че видя златната плочка и се отказа/мрази всичко в златисто/ Wink

# 656
  • Германия
Циничен, вулгарен Елиън? Момичета, вашия Пришълец идва от друга планета явно. Mr. Green
Хубав, много силен и траен парфюм, много масов и нищо кой знае какво. Laughing Нахален може да се каже ако се прекали с количеството. Харесвам го. Heart Eyes

Моят идва от планетата Сефора и е обикновеният лилав. Не познавам другите шарени и ликьорени разновидности. Вулгарен ми е в смисъл, че му е много ниско деколтето, всички се чувстват поканени да надникнат. Не се харесвам в този аромат. Обаче си абсолютно права - много масово ми звучи и сигурно оттам идва раздразнението ми.

Годесче, твоят мъж не е просто Телец, ами класически такъв. И аз ненавиждам всичко златисто.

# 657
  • Враца
Благодарение на goddess, Aтти и eta, очаквам един Insolence Eau de Parfum by Guerlain...  newsm56

# 658
Благодарение на goddess, Aтти и eta, очаквам един Insolence Eau de Parfum by Guerlain...  newsm56
Ами честито де Hug
да не ни биеш после Rolling Eyes

Годесче, твоят мъж не е просто Телец, ами класически такъв. И аз ненавиждам всичко златисто.
Дааа,и всичко шаренко и цветно мрази Laughing

# 659
  • София
Браво и честито! Предричам голяма любов  Heart Eyes Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт