Отговори
# 75
Мама Зайка, честито и от мен!

Чопи, добре съм  Hug Благодаря че попита.   Hug

Направихме си малка почивка за уикенда.Ходихме до Трявна и за заваля сняг.
Алекс каза, че е вече време да се ражда бебето, защото като му обясняваме знае, че като завали сняг ( на зима) ще дойде и бебто.

Връщам се да изчета и старата тема.За 2 дни оставихте 20 страници за четене.Не се шегувате, ей!

Агентке, аз бих искала също една фотосесия, но наблизо мисля, че няма фотографки от темата (понеже следих известно време темата, с надеждата за по-качествена техника, но ми се размина).
Ако има някой с удоволствие бих се "подложила" на нещо подобно.
За бебето със сигурност съм решила, че още първият месец ще има такъв подарък.

# 76
Привет на всички!  bouquet Обикновено в събота и неделя съм далеч от компа, и докато наваксам да прочета...пак си имаме нова темичка. СУПЕР Е! Само хубави новини в нея и напред! Simple Smile
Честито на мама Зайка - много щастие и любов, прекрасни снимки!
 На Агентка - снимките са невероятно красиви!

Вчера в едни филм - дневник на една бременна, накрая хванах как една жена пови мъжа си в пелена - и излезе нанякъде, той не можеше да мръдне Laughing...и се сетих - нали бебетата не се повиват вече по този начин? newsm78

На мен краката ми след първата бременност пораснаха - от 37 номер, вече нося 38-39...сега се притеснявах да не станат 39-40, че ще е голям ужас, ама не са расли повече...

# 77
  • София
Бързам да се запиша и аз  Hug
Нощни очи  Heart Eyes благодаря за новата тема, а също така и за инфото за малиновия чай   bouquet  bouquet  bouquet
Мама Зайке   bouquet честито!!!! Пожелавам ви много семейно щастие и разбирателство!

Аз отивам да гледам снимки и да чета назад  Blush Mr. Green

# 78
Емили, да, не се повиват бебетата.

А за номера на обувките - в отчетната на Алекс имаше 2-3 майки, на който им пораснаха краката с по номер- два.  Grinning

# 79
  • София
Здравейте и много благодаря за пожеланията!!!!

Ето малко снимки от скромната ни сватба:

http://picasaweb.google.com/daniela.rangelova/OurWeddingDay#
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Изглеждате чудесно Simple SmileИмаш много деликатно коремче Simple SmileА моето е просто огромно Rolling Eyes

# 80
Да не забравя, честит ти рожденик, ViFresh  newsm51! Много да ви радва и по малко да ви слуша!
Скорошно повторение на страхотното събитие!

# 81
Мама Зайке, честито!!!  Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот с много деца.

Ви, да ти е жив и здрав наследника, много да ви радва и той да се радва на новото попълнение в семейството.

Аз отивам да се правя на домакиня и да забъркам един кекс докато стане лазанята която мъжът ми направи.

# 82
Здравейте момичета,

рядко пиша, но пък за сметка на това редовно ви чета Simple Smile
Виждам малко по-назад в темата, че и вас ви мори подуването на ръцете и краката, затова реших да споделя моя скромен опит.
Лекарката от ЖК ми препоръча срещу отоците два-три дни да ям само варени картофи, плодове и прясно и кисело мляко. Може малко обезсолено сирене. Вече съм пробвала това хранене на два пъти и действа безотказно - на третия ден кантарът ме показва 1.5 кг. на долу. ....и хич не си мисля, че съм загубила чисто тегло Simple Smile
Смятам до края така да си изкарам през 2-3 седмици. А иначе на бебо нищо му няма, расте си и си дебелее както трябва.

Дано съм била полезна, хубава неделна вечер от мен  bouquet

# 83
  Привет на всички! Не съм писала от много време, но ви чета най-редовно, че даже и не смогвам понякога - много сте активни! Някоя от вас беше питала как се разрежда клеевата тинктура - 5 капки от нея се разреждат в 10 мл. физиологичен разтвор или 10 мл. сребърна вода. И всеки ден се прави нов разтвор.
  Купихте ли памперси за бебетата вече? Сега рекламират някакви с памук, били и по-тънки. Но аз нещо им се чудя - да не трябва да се сменят по-често, че ако са като слип енд плей не бих ги предпочела.
  От днес съм вече 36 седмица, а бебето преди два дни беше 2700 кг. и с главата надолу. Нещо обаче започвам да се замислям за секцио, заради трудното и продължително първо раждане. Има ли и други мами, които предпочитат секциото? Аз още не съм решила на 100 %, ама нещо почва да ме хваща страх!
  Мами, помагайте за име на момиченце! Какви ли не списъци прочетох и на нито едно име не се спрях! Направо не мога да повярвам, че не мога още да измисля име!

# 84
  • София, Лагера
Здрасти, мацки!
Аз имах един прекрасен наситен с емоции ден! Прекарах го във фото студиото да си правя фото сесия! Беше прекрасно - смених няколко визии, скъсахме се от смях с фотографя, жена му и гримьорката, после дойдоха мъжо и хлапето да се снимаме и с тях. Направихме към 800 снимки! Беше... мммм чудно!
Вече съм спокойна, че "отметнах" и това, и Коледното парти и вече спокойно мога да се отдам на ... родилен процес  Mr. Green

Чопи, напълно съм съгласна с Агентката - това е незабравим спомен! Не се чуди, а бързо намери фотограф в Плевен! Ако не намираш така, то влез в някой фото форум и питай там, със сигурност ще се появи!

Агентке, вече се спазарих с фотографа за ми наснима и чадото, като се роди. Подсещаш ме да поискам и снимка как кърмя  Heart Eyes

Майка зайка, честито задомяване! Много години щастлив и безоблачен живот!

# 85
  • София
Мама Зайка, честито! Много любов и дълги години семейно щастие!   bouquet

amidala13 стискам палци на бебе Мартина  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

За подутите крака и ръце има една много стара рецепта - в една кофичка кисело мляко се дроби една връзка магданоз и след това се папка  Peace

# 86
При мен нещата за секциото са на кантар. Имам проблеми с очите, но мога да раждам и нормално. Аз обаче предпочитам секцио. И при двата вида раждане има риск. А може би и психическата нагласа не е без значение.
След като за бебето не е чак от такова голямо значение, то по-добре да се избере оптималното за майката.
Сестра ми роди със секцио, но пред перспективата да не види беба, ако не стана, още на другия ден слезе от реанимация на собствен ход.

# 87
  • София
Нощни очи Hug честито за покупките, количката е много симпатична   bouquet
Варненки, чак сега видях снимките ви - чудесни сте, а дечицата са ви много сладки  Heart Eyes
Теодолинка   bouquet честито дипломиране!
Мама Зайка  Hug много сладки снимки  Heart Eyes
Jorjianaaa  Heart Eyes много интересен този сън за груповото пещерно раждане  Joy Hug
Чопи  Hug горе нослето, на бебо сигурно му е тесничко Heart Eyes не се вглеждай в сънищата.
Хрис радвам се че детенце е по-добре Hug
Деси  Hug пожелавам ви скорошно оздравяване!
Инка ще изпробвам рецептата някой ден със сигурност!  chef Hug
Ноеми  Heart Eyes нямам търпение да видя прекрасните снимки
Агент - чудесни снимки правят момичетата!!!  bouquet
Памперси купих на Памперс. А за раждането предпочитам да е нормално и ако може без упойка  Crazy
Посещението при зъболекаря мина леко и успешно, без болки и напрежение, тази седмица пак трябва да ходя.
Краката за сега не ми се подуват. За бибите - не знам още дали ще давам... newsm78
От 03.12 вече съм в 45-дневния болничен  Mr. Green
Във вторник за първи път съм на запис на тонове. Тази седмица мисля да си намеря педиатър. И може би да си сменя адресната регистрация... newsm78
Това е от мен за сега, малко дълго се получи  Blush Heart Eyes

# 88
Добър вечер Simple Smile
Мама Зайка, честито! Желая ви много години щастие и безоблачно бъдеще  Hug

Аз себе си няма да снимам професионално, но децата задължително при Калина: http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima/with/4212657213/

Моите ръце се бяха подули предния път и спаднаха още в болницата  Peace

# 89
  • София, Лагера
Ноеми, чакам с нетърпение резултата от фотосесията. Мислех си, че няма да е голяма драма, ако раждането тръгне точно днес - ще те имаме в "изходна позиция" с 2 см. разкритие, после 4, 6 и т.н. до появата на бебо, ако фотографът има търпение, разбира се Simple Smile Би било много интересно Simple Smile

Агент, снимките са супер! Ама как да ти кажа, някак си не се чувствам като за фотосесия, макар че не съм подпухнала.

Хи хи хи, фотографът беше готов да ме кара към болницата.
Деске, не го мисли, после ще съжаляваш, а... няма връщане назад  Tired

За залъгалките - аз твърдо ще ползвам. Никакви проблеми не съм имала с първото дете, напротив, осигуряваха ми страшно спокойствие и дълбок сън  Peace

Зайке, много сте сладки и небрежни!  Hug и понеже светът е малък, намерих си и познат (колека) на тази снимка http://picasaweb.google.com/daniela.rangelova/OurWeddingDay#5547192655921547858

Общи условия

Активация на акаунт