Отговори
# 45
и аз пак тук, стискайте кълките още малко.....
супер сте за подкрепата в комшииската темичка   bouquet

# 46
Здравейте

Мама Зайка, честито! Много  txtloves и семейно щастие.

Ние днес поставихме леглото, изгладих комплекта за изписване..

# 47
Нощни   bouquet за новата темичка

Аз пиша доста рядко, но пък ви чета редовно Laughing Да ви питам от 1 седмица вече краката и ръцете са ми малко подути по скоро леко подпухнали, но не болезнено. Като казвам подпухнали имам в предвид че трудно си обувам обувките и трудно си слагам халката на ръката. Нощно време като спя пак ми изтръпват ръцете. Иначе изследванията и кръвното са ми наред. Има ли и други мами с този проблем и как се справяте? И да питам раждалите - като беба се появи краката ми ще върнат ли предишната си форма или ще трябва вече да нося един номер по-големи обувки?  Joy

# 48
  bouquet за новата тема

мама зайка ,ама това е страхотна изненада.Желая ви много любов и  сладки бебета  Hug

# 49
  • В две тъмни очички
Rage хехехе сладурана  Laughing
Спокойно , старият размер на крачетата и ръчичките ни ще се възвърне. Аз от месец някъде съм "разведена"  hahaha , не мога да си сложа халката, последните дни и часовникът ме стяга,ама се инатя още и нямам намерение да го махам. Токчета не мога да слагам, не заради друго,а защото са ми леко теснички, само ботушите успявам да си нахлузя ако ми се налага да се контя, иначе я карам само на маратонки  hahaha

# 50
  • Велико Търново
Нощни очи, мерси за темичката!   bouquet
Мама Зайка, честито! Много любов и дълги години семейно щастие ти желая!   bouquet

Rage, ако изследванията от урината са добре, нямаш повод за притеснение. Мери си кръвното. Възможно е да задържаш повечко вода, това от хормоните. Като родиш, всичко ще си дойде на мястото.
Аз като родих каката, на следващия ден не можах да си позная краката - видях си отново кокалчетата на глезена, и изобщо нямаше и помен от диреците, дето ги влачех до предния ден. И при теб ще е така. Hug

# 51
rage, и аз съм по същия начин с подуването. чудех се дали окончателно няма да сменя номера на обувките newsm78 и моите изследвания са добре, кръвното също и за това реших да не го мисля много много.....на мен най вече нощно време много ми изтръпват ръцете. дали е от някоя неудобна поза Crossing Arms но дано всичко си дойде на мястото след като бебка се роди.

нощни  bouquet за темичката

# 52
Мама Зайке, много любов,хармония и разбирателство!  Heart Eyes
Аз засега нямам проблеми с изтръпвания на крайници, с подувания, с киселини, със събуждане нощем. Ако седя дълго време ме боли гърбът,както и ако ходя.  Дано да е така до края. Обувки с токчета ме е страх да обувам като го няма моя.
Сапун с йод? Дали продават?
Ноеми не е писала скоро, добре че каза,че днес и е фотосесията, че щяхме да помислим,че ражда. все си мисля че някой друг ще я превари
Пате, как си?
Тонче, оправи ли си проблема с болницата? май беше свързан с клетките или се лъжа?

# 53
Да ви питам от 1 седмица вече краката и ръцете са ми малко подути по скоро леко подпухнали, но не болезнено. Като казвам подпухнали имам в предвид че трудно си обувам обувките и трудно си слагам халката на ръката. Нощно време като спя пак ми изтръпват ръцете. Иначе изследванията и кръвното са ми наред. Има ли и други мами с този проблем и как се справяте? И да питам раждалите - като беба се появи краката ми ще върнат ли предишната си форма или ще трябва вече да нося един номер по-големи обувки?  Joy
rage, и аз съм по същия начин с подуването. чудех се дали окончателно няма да сменя номера на обувките newsm78 и моите изследвания са добре, кръвното също и за това реших да не го мисля много много.....на мен най вече нощно време много ми изтръпват ръцете. дали е от някоя неудобна поза Crossing Arms но дано всичко си дойде на мястото след като бебка се роди.
Момичета, известно подуване е нормално, особено в деветия вече... Не се плашете, дори е нормално изобщо да не можете да си сложите халките, да купите по-голям номер обувки... Все пак, подкрепям tonche за следенето на кръвното...
За размера на стъпалата обаче съм на друго мнение - ако е бил твърде малък (при мен беше 35.5 преди да забременея първия път), е вероятно да се увеличи малко, особено ако не си върнете първоначалните килограми... Но при всички положения - малко! А самото подуване, както и изтръпванията ще отшумят - ако не изчезнат веднага, до месец-два трябва напълно да ги няма! Hug

мама зайка_, бъдете безумно щастливи! married и се радвайте много на сладкото си, бъдещо слънчице   ylinfant!

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 21:55 от Az i ti

# 54
rage, и аз сам така с подуването. дори се наложи обувки 1 номер по голям да си купия.бях се попретеснила малко за6тото сам малко маняк на обувки и имам доста. за пръстени да не говорим...не стават.

имам един въпрос. нужен ли е беберон залагалка? аз сам малко против, но може би беб4енцата имат нужда. и ако да о6те от на4алото ли? гледам 4е и разли4ни номерации има по магазините.

# 55
  • София
Нощни,благодаря за темата  bouquetИ заглавието е страхотно Simple SmileМама Зайка-бъдете много щастливи дълги дъъъълги години married

# 56
имам един въпрос. нужен ли е беберон залагалка? аз сам малко против, но може би беб4енцата имат нужда. и ако да о6те от на4алото ли? гледам 4е и разли4ни номерации има по магазините.

Галя, виж това,когато имаш време http://missby.wordpress.com/2007/12/05/art-nipple/ сега не мога да намеря и други подобни статии
 още една статия  http://www.mamaibebe.com/index/www/200/бременност.мама.и.бебе/Би … он.залъгалка.html

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 15:51 от chopi

# 57
Запис и от мен  Grinning Много сте бързи, човек малко да го няма и вие вече сте еееехеее Heart Eyes
Нощни   bouquet
Мама Зайке Честито   bouquet много семйно щастие, хармония и разбирателство в живота ви напред заедно!

# 58
Зайке,честито ви бракуване! Много любов и попътен вятър(само да не е ураганен) Mr. Green Hug
Мацки -споко,като родите ще спихнете отвсякъде HugСамо където тогава ще ви интересуват съвсем други неща. Wink
....Поничките станаха суперрррр!!! Записах си рецептата и я въръчих на мъжо LaughingДобре се справи човека - с малката си облизахме пръстите Embarassed
Галя,аз съм ЗА залъгалката(ако има нужда разбира се)с нея бебето е по-спокойно,заспива много по-лесно...Със дъщеря ми не съм имала проблем при "отбиването"от бибата На 1г.и 6м. я дадохме на котенцето и така Grinning

# 59
Браво, Ноеми, така те искам, момиче  Hug и да не забравиш да се похвалиш със снимките!

И всички останали кръгом марш да се снимате - великолепен спомен е! Който не познава фотограф - да пита - имаме няколко прекрасни дами във фототемата, които се занимават с това (и професионално и непрофесионално) - казвайте да ви давам контакти! Аз само ако си бях в София щях да се снимам при всички тях поотделно и после цял живот да се радвам на снимките - много, много са добри! Страхотни е по-точно казано!

ММ гледа много невен на балкона в сандъчета, а аз не съм си запазила изсушен цвят - голямо съм хахо! - обаче ще си купя и ще си направя зехтин с невен! Нощни - мерси отново!

абе я да ви дам линкoве да видите сами за каква красота иде реч (3 само)  Grinning
http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima/5166420616/
http://www.flickr.com/photos/mucuna/5195944821/in/photostream/
http://www.flickr.com/photos/mucuna/5192900550/in/photostream/
http://www.flickr.com/photos/alegrina/5215022049/
http://www.flickr.com/photos/alegrina/5106772663/in/photostream/

Общи условия

Активация на акаунт