Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са значенията на сънищата за раждане?
Какво причинява подуване на крайниците по време на бременност и как да се справим с това?
Какво може да причини изтръпване на ръцете по време на сън и как можем да се справим с това?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са значенията на сънищата за раждане?
-
Какво причинява подуване на крайниците по време на бременност и как да се справим с това?
Подуването на крайниците е често срещано явление в края на бременността и може да бъде предизвикано от задържане на течности, което е обичайно в този период. За справяне с това е важно да обърнете внимание на позициите по време на сън, редовното движение и почивка, както и консултация с лекар при притеснения.
-
Какво може да причини изтръпване на ръцете по време на сън и как можем да се справим с това?
Изтръпването на ръцете по време на сън може да бъде причинено от неправилна позиция или компресиране на определени нерви. За справяне с това е важно да избягвате неправилни позиции за сън и да осигурите подходяща опора за ръцете. Ако проблемът продължава, препоръчително е да се консултирате с лекар.
-
Какви са мненията за използването на биберони при бебета?
-
Какви са мненията относно предпочитането на цезарово сечение при раждане?
и семейно щастие. 
, не мога да си сложа халката, последните дни и часовникът ме стяга,ама се инатя още и нямам намерение да го махам. Токчета не мога да слагам, не заради друго,а защото са ми леко теснички, само ботушите успявам да си нахлузя ако ми се налага да се контя, иначе я карам само на маратонки
и моите изследвания са добре, кръвното също и за това реших да не го мисля много много.....на мен най вече нощно време много ми изтръпват ръцете. дали е от някоя неудобна поза
но дано всичко си дойде на мястото след като бебка се роди.
и се радвайте много на сладкото си, бъдещо слънчице
!
Мама Зайка-бъдете много щастливи дълги дъъъълги години
Много сте бързи, човек малко да го няма и вие вече сте еееехеее