Математически турнири - 6

• 54 525
  • 765
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Здравейте, искам да попитам дали някой знае има ли излезли резултати за Бургас. Чух че трябва да да са готови в сряда, а тя вече мина или са за друга сряда. Само тормозят децата и нас.
Резултатите за Бургас по принцип къде трябва да бъдат публикувани

# 196
  • Варна
Mell да ти е жива и здрава - браво на детето - много успехи оттук нататък Ви желаем
а относно класирането на Бургас - за Николай Чудотворец чакахме 3 седмици - аз такова нещо не бях виждала - та и сега ако така я карат - отиде догодина

# 197
Някой знае ли какви награди дават , като начинаещи си нямаме на представа , а някой нямат търпение  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

п.п Калина благодаря и на вас  също

# 198
Здравейте, искам да попитам дали някой знае има ли излезли резултати за Бургас. Чух че трябва да да са готови в сряда, а тя вече мина или са за друга сряда. Само тормозят децата и нас.
Резултатите за Бургас по принцип къде трябва да бъдат публикувани

http://www.pmgbs.com/index.php

# 199
А имало ли е последните 1-2 години национално класиране за ЕК, КМС и ВМС?

# 200
Поне с г-н Емил Колев винаги има обратна връзка.
Писах му за сгрешената задача, а сега и за софийските резултати. Отговори ми бързо и двата пъти човека. Явно той е сериозен, но не всичко зависи от него. Просто си бавят софийските училища.
В 107 се държаха безобразно по телефона. Не ми се коментира дори разговорът.

# 201

За КМС и ВМС мисля, че няма. Но за ЕК има национално класиране от много години насам.

http://www.math.bas.bg/smb/kenguru/

# 202
И тук ще задам въпроса си: тази събота ли е КМС?

# 203

За КМС и ВМС мисля, че няма. Но за ЕК има национално класиране от много години насам.

http://www.math.bas.bg/smb/kenguru/
Благодаря. Всъщност, за Кенгуруто имах предвид СВЕТОВНО класиране.

Вече е излязло разпределението по стаи в 119. СОУ на състезателите за КМС! Супер добра организация. Браво! Дано така да бъде и с класирането. И сайта им е много добър.

# 204
И тук ще задам въпроса си: тази събота ли е КМС?
Да, от 10,00 ч. В София се провежда в 119. СОУ и 125. СОУ.

# 205
Стига бе, световно класиране, как ще стане и кой ще го прави? Хем задачите не са съвсем еднакви в отделните държави, хем не се провежда в един и същи ден, хем това не е световно, а европейско кенгуру.

# 206
Стига бе, световно класиране, как ще стане и кой ще го прави? Хем задачите не са съвсем еднакви в отделните държави, хем не се провежда в един и същи ден, хем това не е световно, а европейско кенгуру.
Е добре де - Европейско Embarassed... Още по-лесно е. Защо да не са еднакви задачите? Доколкото знам, се провежда в 5-6 страни само. Не е толкова сложно да се направи общо класиране.

А за КМС и ВМС явно ние трябва да си правим национално класиране. Какво им пречи на СМБ да спретнат едно такова? newsm78

# 207
Някой да е проверявал дали в 125-то не са изнесли резултати на явилите се там деца?

# 208
Браво на 119-то!
Само, че Сами е записан към друго училище. Вероятно , защото друга майка го прави и се е объркала. Sad

# 209
Някой да е проверявал дали в 125-то не са изнесли резултати на явилите се там деца?

Резултатите са готови, но не знам дали са изнесени. Моят хубстотник е от СМГ и се яви в 125-то. Току що ми се обади, че от СМГ им ги дали на лист.
Имало ги на адрес: math.bas.bg/salabashev/, но там към момента са резултатите за 2009г.
Ако до довечера някой не ме е изпреварил и разбера повече ще споделя.

Общи условия

Активация на акаунт