Математически турнири - 6

• 54 309
  • 765
  •   1
Отговори
# 240
Сложете на детето водичка и да се нахрани сутринта вкъщи. Да не губи време в ядене, а и никой не обича да му шумолят по време на състезание. Ако познава часовника, можете да му дадете един часовник и да му кажете да не бърза да излиза.

Досега не съм чувала да предлагат на децата вода на състезанията.

# 241
newsm78 А някой да знае в Шумен ще има ли Коледно мат.състезание? Явно е късно вече......ама ми е интересно нищо не намерих в нета за Шумен?
Да, ще имаи не е късно. Аз днес обикалях да разпитвам. При нас единствено ще е на 18-и декември. Още не са излезли подробностите като такса и час, но ми казаха, че 1-6 клас ще са в "Сава Доброплодни", а по-големите не запомних, защото не ни касае.

# 242
Наистина е добра инициатива ако всички се съгласим и спазим "неядене по време на състезанието" Само вода. Да няма хрупане, шумкане ... и др., които дразнят. Който е ЗА - да каже! И може да се превърне в добра практика и добър пример. Дали?
За София, 119 - то - списъците с имената и стаите на децата ще са качени на сайта на училището утр вечер. Така ме увериха от училището.
Дано съм била полезна

# 243
  • София
Аз съм съгласна. За два часа няма да умрат от глад. Още повече, че състезанието е от 10, а не от 8. Не зная за по-дългите състезания как ще е. Ако има състезание от 8 до 12, там няма как да няма хрпащи.
А иначе на мен на времето не са ми пречили другите като са яли. Стига да няма разкъсани опаковки на солети и солети из цялата стая, или портокали да кажем...

От друга страна, това че нашите ще са гладни няма да им помогне, а останалите пак ще им шумкат.

# 244
Наистина е добра инициатива ако всички се съгласим и спазим "неядене по време на състезанието" Само вода. Да няма хрупане, шумкане ... и др., които дразнят. Който е ЗА - да каже! И може да се превърне в добра практика и добър пример. Дали?
За София, 119 - то - списъците с имената и стаите на децата ще са качени на сайта на училището утр вечер. Така ме увериха от училището.
Дано съм била полезна

Още днес по обях бяха качени на сайта им.

Не съм си и помисляла да слагам нещо за ядене на състезание.

# 245
  • София
Е чак пък за ядене...  Rolling Eyes
Моята няма да се задържи дълго там, че да има нужда от храна...  Crazy
Снабдихме се с химикалка дето се трие..  Grinning И това е.. каквото направи това  Hug

# 246
Не съм си и помисляла да слагам за ядене. Не отиват там с тази цел, а и само ще се разсейват и ще пречат и на другите. Преди слагах вода, но баткото ни никога не я е ползвал по време на състезание и вече и вода не слагам. Сега ще сложа на малката само вода.

# 247
  • София
И в 107 ОУ най-високият резултат на Салабашев за 4 клас е 51 т. Явно задачките за броене/комбинаторика затрудняват доста децата.

# 248
  • Бургас
Пак ще попитам с риск да стана досадна, но някой да знае нещо за резултатите на Салабашев за Бургас.

# 249
Чух по тайни канали, че седмокласниците в София имат горе-долу толкова макисмални оценки на ЧХ, колкото и варненци. Може би една идея повече, но не съществено. Явно варненци са били много силни тази година или са упражнявали правилните задачи.

# 250
# 251
А националните от Салабашев кога ще излязат,знае ли някой?
За Пазарджик конкретно ме интересуват.

# 252
В Пазарджик днес са казали резултатите на децата.Предполагам ,че днес ще ги качат на сайта  на РИО-Пазарджик.

# 253

Благодаря!
Те вчера следобяд са ги залепили на входната врата. Зачели са 11 като верен отговор на спорната задача. Сами е с една грешна/ последната/ както очаквахме.

# 254

Много добри резултати. Браво на децата.

Общи условия

Активация на акаунт